Tomhet

är vad jag känner just nu.
Har precis kommit till Loftahammar, känns som om hela mitt liv finns i ett flyttsläp på parkeringen. Avskeden i Sundsvall har gått både bra och dåligt. I dag sa jag bara hejdå till Lina och David, tårar! Påväg ut från Sundsvall ringde Muffen och sa att hon och Elin var vid min gamla lägenhet och skulle säga hejdå men vi kunde inte vända.  I går kväll hade vi en sista kväll hos lina och Jonas och då kom Kicki och Johan dit också. Kommer verkligen att sakna våra "hänga" kvällar då man bara kan dyka upp i mysbyxor och dricka the, titta på sopor och surra! Så kommer det aldrig att bli igen och det känns jättetrist!
Vi kommer iaf ha superkul när vi väl ses. Nästa gång blir nog andra helgen i feb. Sedan ska vi nog på dansforum i vemdalen... Längtar!!

Har nu tankat över alla bilder från avskedsfesten och jag vet inte vad jag ska säga, kan inte lägga ut så många här på min blogg men ni ska få ett noga utvalt urval:
               

Vissa bilder måste bara komenteras:
 Elins min och Muffen, det är så typiskt!!
 Sååå typiskt Ankan!!
 Underbart!!
 Roffes gäng, En för alla, alla för en! :)
 Best friends!!!
KOMMER ATT SAKNA ER SÅ J*A MYCKET!!!!!

Från vår sista afternoonare:
 

I morgon går flyttlasset till Västervik, ska bli spännande!
Nästa helg vid den här tiden kanske jag får vara med Thomas....Hoppas verkligen!

Godnatt och tack alla mina vänner i Sundsvall för att ni har gjort min tid där till den bästa i mitt liv!!
Nu börjar en ny epok och jag är så nyfiken!!


Lite tid

är verkligen vad jag har just nu...
Denna vecka ska jag hinna med att flyttstäda mitt tillfälliga boende, packa massor av saker från olika lägenheter, gå på Arvingarna på aveny, gå på afterwork, jobba och träffa alla en sista gång innan jag far.

Ska bara göra en snabb uppdatering från helgen. Jag kan konstatera att jag har fantastiska, galna, glada, roliga, givmilda och kanske lite skruvade vänner men jag älskar dem ofantligt mycket!!
Festen var väldigt lyckad, bilder kommer senare. jag lovade ju en ocensurerad variant men efter att ha sett bilderna måste jag nog ta tillbaka det:)

Flytten närmar sig alltså med stormsteg och jag har en väldigt märklig känsla i kroppen.... Har ju velat det här så länge men nu känns det bara tomt... Jag kommer att sakna Sundsvall och allt som hör där till extremt mycket. Har pratat mycket med david i veckan och det kommer att kännas... Tror vi är ganska överrens om allt nu men 4 år är lång tid och självklart kommer vi att sakna varandra på ett eller annat sätt. Vi ska iaf ses lite i veckan.

Det är så himla mycket som händer i mitt liv just nu. På en och samma dag kan jag pendla mellan att vara ledsen, känna oro, känna lycka och förhoppningar... livet e så himla konstigt, det blir aldrig lättare att leva, det trodde man att det skulle bli när man var i tonåren:)

Nu ska jag gå hem och på vägen ska jag köpa godis sedan är det idol:)

Kommer med en mer detaljerad blogg om ett tag:)

puss å hej!

I morgon

är det farmors begravning. Det känns skönt på samma gång som det är sorgligt. En bekant till mamma ska sjunga på brgravningen och hon ska sjunga. "Tänk att få vakna", den hade vi även på Lindas begravning.. vet inte hur det kommer att kännas...

I dag har mamma och jag städat och tvättat förnsten.

Nu ser jag fram emor helgen. Fredag har jag inget planerat, någon som e ledig??
Lördag, då är det fest iaf:) Inget grinande, utan nu ska vi ha kul brudar, (ankan)... Ska bli kul med en fest då det faktiskt kommer kompisar från olika gäng, pluggvänner, dansvänner och Lina och Kicki. De ingår liksom inte i något gäng, om de ska få en kategori blir det nog Hänga/party/dansa/surra/bästa-vänner...

Första helgen i oktober vill jag inte jobba, då vill jag bara till skåne, snälla låt mig:)

En bild som e tagen sedan jag kom hit till Loftahammar, ny färg och klippning men det ser ju ändå ut som vanligt:)

00:07

och jag är inte ett dugg trött...

Har tillbringat dagen tillsammans med mamma i stan i dag. Jag köpte ingenting, mamma köpte en begravningsblus.  Vi åt jättegod lunch på en nyöppnad restaurang, trevligt:) Vi hann även med en fika på det gamla vanliga fiket.

Har haft hjärtslitande telefonsamtal i dag, jag kan verkligen inte göra någonting alls. Livet går vidare, så är det bara!

Har varit hemma i snart en vecka och jag börjar verkligen sakna Sundsvall nu, hur ska detta gå??? Det blir säker bättre när mitt hem är i Västervik, förhoppningsvis är det dit jag längtar då.. Trivs ju jättebra hemma hos mamma och pappa men att ha allt i en resväska blir jobbigt i längden, jag e iof bara inne på min 7:e vecka...pust!

Börjat se ett slut och jag känner mig ändå ganska stark efter allt som varit. Men visst har det varit tufft till och från. Såra och lämna någon man ändå bryr sig mycket om, ta beslutet att lämna "sin" stad och sina vänner, och sitt jobb, packa en väska och bo hos vänner på obestämd tid,  men här står jag 5 kg lättare och glad över vad livet har att ge...

Du ger mig en skön känsla i kroppen

Kanon dag

har vi haft i dag. Promenerat vid havet i solen, över 20 grader. Trist att vi inte fick det här vädret i helgen, men man kan ju inte få allt.

I kväll ska mamma och jag titta på film, "Älskar dig för evight" heter den. Vi kommer med all säkerhet att tycka om den:)

Pratade med chefen i dag och jag får vara ledig tills på lördag. Känns bra att kunna vara med på farmors begravning.

I morgon blir det Västervik för mig och mamma, vi ska shoppa lite:) Sedan ska vi åka till Svenska hem och titta lite, jag måste ju börja tänka på vad jag ska ha för möbler i min nya lägenhet. Tycker att svenska hem brukar ha fina möbler, kanske lite dyra men man kan ju titta:)

Tid att leva, tid att älska, ta tillvara varje dag. Bryta alla gamla mönster som jag rört vid. Sluta drömma, måste glömma att jag varit allt för svag, bara leva, bara älska, föralltid....

Söndag kväll

och jag vet inte vart jag ska börja...
Jag har haft en underbar helg, vet inte hur jag ska kunna beskriva med ord??

Det känns som om det är nu det vänder, ett helt nytt liv väntar.  Även om mycket känns skrämmande, nytt och  inte alls tryggt så känns det så himla rätt. Jag lämnar allt som förut har fått mig att vilja leva och känna trygghet, känns ändå skönt att komma hem. Känns som om jag får börja om på riktigt, hemma i västervik, sedan får vi se vart livet för mig....

"Du ger mig tro, du ger mig hopp, du väcker känslorna inom mig"



Fredag

och jag är i Loftahammar. Mamma och papa har åkt till ön och jag väntar på Thomas.

Resan hem gick bra, sov nästan hela vägen.

Var på Fonus igår och planerade begravningen. Tror att det kommer att bli en fin begravning. Hoppas att jag kan vara med.

Innan vi åkte hem var vi och tittade på min blivande lägenhet. Hallen och rummet var ljust och fint. Badrummet var litet men jättefint. Köket var helt ok, fula tapeter och knoppar på skåpsluckorna men annars ok:)

Kommer nog att vara hemma tills nästa fredag nu. Kom på att när jag kommer tilbaka är det bara en vecka kvar i Sundsvall. Känns väldigt otäckt.. När jag gick i Västervik igår slog mig tanken att här bor jag om 2 veckor...  Beslutet känns fortfarande rätt men mer och mer skrämmande... Det är ett stort steg att flytta till en ny stad själv.... Jag har iaf nära hem till mamma och pappa.

I morgon blir det middag och lite fest hos J:et och Marcus, ska bli trevligt:)

När mamma och pappa var och hälsade på i Sundsvall förra året.


Måste även lägga in en bild när vi fortfarande hade lilla Mårten...

????

Kommer inte på någon bra rubrik i dag. Har som vanligt inte tid att blogg så mycket:( Sitter på jobbet nu och inväntar nattpatrullen.

I går somnade min lilla farmor in. Skönt för henne men jag kommer att sakna henne även om det var länge sedan som hon var den riktiga Britta Isaksson. Det känns bara konstigt och tomt!

Nu behöver jag inte vara hemlig längre. I helgen ska jag träffa Thomas, det ska bli underbart:) De flesta har väl vetat om historien om skåningen men nu är det offentlig:)  Återkommer med mer info och kanske bilder:)

Livet är bra konstigt

Lycka
Saknad
Kärlek
Tomhet
Alltid så mycket känslor och tankar...

I morgon kan det inträffa en katastrof, min mobil är helt knäpp och bara stänger av sig osv. Klockan 06:15 går mitt tåg och mobilen är den enda väckarklocka jag har.... Hoppas den lever tills i morgon!! Lär ju inte vakan av mig själv precis..

Satan

vad jag än gör och hur jag än gör så lyckas jag inte göra alla glada... Hatar verkligen när människor jag tycker om är ledsna..

Förlåt för att jag gör dig ledsen,
förlåt för att jag inte förstår.
Förlåt för att jag fick dig att hoppas,
förlåt för att jag bara går.
Förlåt för att jag inte finns där,
förlåt för att jag vet vart jag står...
Förlåt....

I morgon

ska jag på dansmaran och jag längtar super mycket:) Hade egentligen velat åka i kväll också men man har ju ett jobb att sköta också och här kommer det att finnas lite att pyssla med...

Jag har sjukt ont i ryggen efter alla nätter på luftmadrass och soffa.. I morgon efter jobbet ska jag nog snylta lite på Linas säng:)

Jag orkar inte blogga i dag!


Hörrni Roffar

nu ses vi alltså på onsdag kl. 16 utanför Åhléns.. Jag ska på utbildning i Härnösand så jag kommer att komma lite senare, typ 16.30. Bigmama  ville ju äta och det kommer säkert jag också att vilja så ni kan väl bestämma place...:)

Sitter på sjukan nu, har haft en bättre natt än gårdagen men man slutar aldrig att förvånas över människor...

Min lilla framor hon kämpar på... Isaksson är ett starkt släkte!

I dag har jag bokat en klipptid, måste färga och reda ut detta burr!

Nu har jag gått över från luftmadrass till Linas soffa. Vilken skillnad, att jag inte tänkte på det tidigare:) Ryggen värker fortfarande men jag får väl gå till någon som kan fixa den när min tid i Sundsvall är slut!

Jag är mycket stolt över mig själv, insåg i dag att jag inte ätit godis på flera dagar. Jag har dessutom dragit ner på det avsevärt när jag väl äter:) Guldstjärna.

I morgon är jag ledig, tjoho!

Längtar till helgen:)

Vilken helg

jag är helt mållös!!!!
Kommer inte ihåg att dans var så fantastisk kul. Lördagsdansen var alltså minst lika bra som fredagen om inte bättre:) Vi startade hemma hos Annakarin och festade på rätt bra innan dansen började. Som tur var fick jag dansa med Pontus och Jonas de första danserna, mycket tacksam:)
Trodde inte att det skulle komma så mycket bra dansfolk till bergeforsen men det gjorde det:) Tror jag satt 2 danser på hela kvällen. Nu vill jag bara ha mara:)
Snodde två foton från Ankan:
vapenbrudar
jag och ankan innan dansen

Nu sitter jag på jobbet och har en jobbnatt framför mig. Känns helt ok med tanke på sömnbristen jag lider av. Sova kan man göra när man dör:)
Nu har jag flyttat tillbaka till Lina igen, det går bra att leva i en resväska men jag kommer att tycka att det är skönt när jag får min egen lägenhet.
I dag när jag kom på jobbet så fick jag veta att vi ska ha en liten öldrickar kväll innan jag flyttar, det ser jag fram emot, bara jag inte grinar:)
Nu ska jag jobba lite!

Tack alla mina vänner som gjort min helg så fantastiskt bra, ni är underbara!

Mitt i en underbar helg

fylld av dans och umgänge.

I går var vi i Sandviken på dans. Det var en mycket bra dans med duktiga dansare så jag kände mig riktigt nöjd med kvällen. Vi åkte till Stöde där vi åkte vidare med Thomas. Han hade verkligen tänkt på allt. I pausen gick vi ut till bilen där vi drog på värmen och Thomas dukade upp fika bestående av vatten, kaffe, smörgåsar och vaniljkrans. Vilken stjärna:)
Kan säga att det var en kall sommardans, i Stöde på väg tillbaka till Sundsvall fick vi skrapa rutorna. Det är sommardans i norrland:)

Träffade Muffen i dag som var hemkommen från USA. Hon var sig lik och det var kul att se henne igen.

 RG då bokar vi in onsdag kl. 16 för en efterlängtad fika då???

Är nu hos Ankan och väntar på att hon och Daniel ska göra sig klara inför dansen. Först ska vi till Annakarin och dricka lite vin och surra:) kommer nog blir en fantastisk dans.

Min lilla farmor kämpar fortfarande. Mamma och pappa trodde inte att hon skulle klara den gångna natten men hon verkar hålla kvar vid livet... Hade verkligen velat vara där. Min lilla farmor....

Ha en trevlig helg alla!

Puss och kram!