20 min i solen

och jag har bränt mig!!!! Vilket pigment man har:)
Jag ska inte klaga för det är underbart att våren är här, ingen snö, inget slask, allt börjar knoppa, motorcyklarna har kommit fram, en del tar första turen med båten... JAG ÄLSKAR VÅREN!!!

Jobbade en halv helg denna helgen, så nu är jag ledig i kväll och i morgon. Då ska jag sola:), träffa J:et och hjälpa pappa att köra ut en soffa till Väderskär.

Om 3 dagar kommer Thomas, om 4 dagar åker vi till Sundsvall och om 5 dagar åker vi till Vemdalen. Allt ska bli så himla kul!
Ska bli så skönt att träffa mina Sundsvalls vänner. Förra gången jag åkte till Sundsvall var det med glädje och lite magont. Visste inte hur det skulle kännas att komma tillbaka men jag insåg då att Sundsvallarna är riktiga vänner och de kommer alltid att finnas kvar. Jag behöver aldrig vara rädd för att mista dom.
Mitt liv finns nu i Västervik, men jag kan alltid åka tillbaka till Sundsvall och det som betydde något då kommer att vara precis likadant!  Utan er (Lina, Kicki, Ankan, Muffen och Biggis), hade mitt liv varit så dötrist och annorlunda, Tack för att ni fanns för mig och för att jag vet att ni alltid kommer att göra det! Saknar er, men nu på ett mer normalt sätt:)

I kväll ska jag inte göra någonting speciellt. Titta på tv, läsa och fika lite med mor och far. Har knappt sovit något i natt, hemska magsmärtor efter en pizza på jobbet. Misstänker sorkkött!!

Ha en trevlig helg!

Varför

är dans så ofattbart underbart??? Man kan verkligen bli helt besatt....
Dansen igår var super rolig, bandet hade kunnat vara bättre och en del dansre saknades men jag hade iaf en toppenkväll! Gänget som åkte var jag, Sofie, Erik, Carola och Christoffer, alla är jättetrevliga och några jag gärna skulle träffa oftare... Det blir iaf grillfest hos Christoffer i sommar och det ser jag fram emot:)

Just nu känns livet för bra för att vara sant!

Thomas flyttar till Västervik
Jag och Thomas till Vemdalen med Lina, Jonas, Kicki, Måppe.
Öland, bor med Thomas, J:et, Ankan och Daniel.
Träffar snart Elin och hennes lilla Iris.
Sommardanserna
Valborg på Örs
Midsommarfest, måste tyvärr jobba midsommardagen:(
Jobbarkompisarna är toppen

Bäst av allt är iaf att Thomas och jag snart får vara tillsammans på riktigt!!!

yes yes yes

i kväll blir det dans:)

Inte vilken dans som helst heller, det blir Bhonus i Ljungsbro:)

Jobbar till 15, hem fixa och äta, möta dansarna i Almvik kl. 16.30... Tror att polon ska få färda oss...:)

Konstigt hur en dans kan liva upp tillvaron!!!

I övrigt har jag haft en lugn helg på jobbet, har jobbat med ett fantastiskt gäng, känns riktigt kul att gå till jobbet när det är så:)
Jobbar i morgon också men eftermiddag!

Trevlig söndag!

Kärlek i Helsingborg

Här kommer lite bilder från förra helgen som jag tillbringade hos Thomas. Lördagen var tänkt till shopping i Helsingborg men vårvädret slog till och vi kunde inte slita oss från softandet i solen:)

       

Jag har varit lite dålig på att blogga men jag har inte haft tid. Har jobbat hela veckan men i dag är jag ledig. Vi har varit i Linköping och shoppat. Jag skulle köpa skor men hittade inga fina men det blev en sommar/dans klänning. Tycker att ag har svårt att hitta kläder jag gillar nu, vet inte om det är modet eller om det är mig det är fel på... Gillar verkligen inte tunikor och det finns ju bara det.... Tycker det är fint på andra men jag känner mig som ett tält!

Helgen som var skrev vi kontraktet till vårt nya boende, känns underbart att det är spikat även om det är långa veckor kvar.... Ska blir så skönt och spännande att få dela vardagen tillsammans med Thomas.
I går när jag åkte ut till Loftahammar tog jag vägen förbi Carsmirsborg, bara för att känna hur långt från stan vi kommer att bo. Åkte bra länge innan jag började fundera på om jag missat infarten och när jag väl inser att jag har missat infarten, kommer skylten! Vi kommer verkligen att bo på LANDET! Kommer nog att få en extrem längtan till stan och pulsen men jag är övertygad om att jag kommer att trivas på landet också.

Om 2 veckor är jag tillsammans med både Thomas och mina Sundsvallare, det känns så roligt. Mitt liv ka inte bli mer perfekt för några dagar! Ser verkligen fram emot Vemdalen, dansen komer förmodligen att vara usel men jag tror att vi kommer att få det supermysigt. Bästa vännerna, Thomas, alkohol, förhoppningsvis fint vinterväder, lite slalom och bara mysa.

I morgon jobbar jag kväll igen. På jobbet har det blivit liiite lugnare men långt ifrån bra. Alla (sjukvårdspersonal och övriga människor) som inte skrivit under på www.upproret.se, GÖR DET!!!!

Nu blir det falukorv i ugn och potatis, sedan ska jag baka en kladdkaka som jag ska ta med till jobbet i morgon:)

Trevlig helg!!

Roffar

den 23/4 kommer jag och Thomas upp till Sundsvall och jag måste ju hinna träffa er:) Så jag tänkte om vi kunde ses torsdagen den 24/4 på förmiddagen, passar det er???

Vi åker ju till Vemdalen vid 16-tiden på torsdagen så jag kan egentligen bara träffa er då....

Jag ska uppdatera lite mer snart, kanske i morgon:)

Mitt första bilproblem

Vaknade av att mamma ringde från jobbet och sa att hennes jobbarkompis hade sett att mitt billyse stod på i går... Och så var det, min bil var helt urladdad när jag kom ut... Fick ringa till Dava på macken som fick hjälpa mig att ladda batteriet. Egentligen är det inte mitt första bilproblem för jag laddadde ur pappas bil på samma vis en anan gång, men då blev det hans problem:) Så nu sitter jag i Loftahammar och väntar på att att batteriet ska laddas klart!

I går hade jag en ledig dag och det var behövligt efter 6 dagar i sträck på sjukan. Har varit hemma i Loftahammar, umgåtts med mamma, ätit våfflor och tagit det lugnt!

Nu vet jag lite mer om framtiden. Vi har bestämt oss för att flytta till Casimirsborg, Thomas ska renovera lägenheten v.29  fram till 1 sep. då vi ska flytta in. Känns väldigt spännande, både att bo med Thomas och bo på landet:) Där kan man inte springa in på macekn om man glömt köpa mjölk eler blir sugen på godis... Då får man ta bilden och köra typ 1,5 mil:)

Just nu känner jag mig lite less. Thomas ligger hemma och är sjuk så det är inte säkert att jag åker till honom i helgen, sedan jobbar jag 2 helger och efter det är det Vemdalen och det ser inte ut som Thomas kan följa med....  Då blir det 6 veckor utan varandra, känns riktigt surt! Visst käns det som om allt har fått en ljusning med tanke på flytten men just nu känns det ändå tugnt. 6 veckor är ändå vädigt lång tid, 1 månad var ju hemskt!!!

Nu ska jag äta lite frukost innan jag skamset går och löser ut min bil!

Kramar!