Slutar!

att blogga på den här adressen!

Mitt liv har slagits i spillror och kommer aldrig någonsin att bli sig likt igen!

I dag hatar jag livet och hur det kan vara så orättvist och brutalt!

Thomas var mitt livs kärlek och den jag levde för,  nu är han borta föralltid. Kvar är jag och Herman i oändlig sog och saknad!!

Anledningen till att jag slutar att blogga här är att jag har många läsare men väldigt få som ger sig till känna!!  Vill ni fortsätta att följa mitt liv är ni välkomna men hör av er via facebook eller på mailen,
malin.isaksson81@hotmail.com så ska ni få adressen!!

På skakiga ben

lämnade jag träningen i morse! Gick på mitt första pumppass på säkert 2 år... Herregud vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon, känner redan nu hur jobbigt det är att bära på herman!
Träningen fortsätter att gå bra, tränar nästan varje dag. Har inte vägt mig än men det känns som om ag gått ner i vikt... Det viktiga är ju att jag kommer i mina kläder igen!

Herman gör stora framsteg. I förrgår började (tjuvstartade) vi med smakportioner, morotspure stod på menyn. Han spottade nog ut det mesta men i dag kändes det som om han fick i sig ganska mycket, det kunde man även se på de efterföljande oranga spyorna.
I kväll kanske det blir bananpure:) Han har suttit lite i en barnstol men än så länge e han lite för vikglig. Nacken är stabil men ryggen känns ostadig.
Farmor och farfar verkar gilla honom mycket, och hur kan man inte göra det :)

Renoveringen av salen (en lägenhet som vi ska kunna bo i när vi är här i Bonnarp och hälsar på), går bra. Seg som sirap men det går ju framåt. Min förhoppning var att vi skulle kunna bo där iaf halva maj månad men vi får nog tillbringa tiden på pojkrummet. Det går bra men det e ganska omysigt:)
I dag har Anna och Karin börjat tapetsera iaf så det kommer ju göra att det känns nästan färdigt:) Ska försöka att lägga ut några bilder när det e klart för det är ett otroligt fint rum.

Längtar lite till lördag för då ska jag nog köpa min favorit, mörk chocklad med havssalt :)


Iskalla vindar

det skulle ju vara vår i skåne??? I dag har det som sagt varit sviiinkallt så Herman och jag har roat oss inne, förutom sovstunderna, då har han sussat fint i vagnen. Han kan verkligen sova till vad som helst, bara några meter ifrån jobbade Thomas med att byta ett tak...det skramlade väldigt mycket kan jag säga! Men det är ju konstigt att han märker vid nattningen att jag går därifrån när han somnat???

Herman har blivit så mycket stadigare i nacken. Nu kan han sitta i mitt knä utan att jag måste hålla hans huvud!!

I tisdags var jag på bodystep, i går vilade jag och i dag blir det bodystep igen:) Det var verkligen det jobbigaste jag gjort på länge men så skönt. Har bestämt mig för att köpa kort på TR när jag kommer hem, vill verkligen träna. Det får bli lite extra körning men det är det värt. Målet e ju att vi ska hitta något hus närmare stan.. Thomas tycker också att det är ok att jag köper kort, han får ju vara hemma ganska mycket med Herman då. Men vem vill inte ha en fit donna:=) ??

På måndag kommer prällen så i helgen måste vi smida lite dopplaner!

Föresten ang. mitt sockerstopp (i veckorna), så går det strålande. Har inte fuskat och har dessutom inte ätit mer än några kakor i lördags:) Känner att sötsuget försvunnit en hel del även om jag verkligen får TÄNKA, "Ta inget onyttigt nu". Vägde mig när jag kom hit, vågen visade på 69 kg. Vägde 72 innan påsk så lite resultat har det blivit. Får ta en slutvikt när jag åker från skåne... Mitt mål är 60 kg, gärna 58 :)

Nu ska svetten lacka!!

På plats

i skåne!
Fem dagar har redan gått.
Vi har det bra iaf. Thomas jobbar mest men vi har hunnit med en shoppingdag i Helsingborg och valborgsfest! Herman och ag fördriver dagarna med att promenera, sova, äta och slappa :) Jag försöker att göra lite vettigt i hemmet också för att underlätta lite för Karin och Mats.

Jag har köpt ett månadskort på ett träningsställe här i ängelholm så i morse kl. 7.30 hämtade Camilla (Thomas kompis Johans tjej) upp mig och kl 08 startade spinncore..
Var berädd på att det skulle vara sviiinjobbigt och det var det :) Spinningen gick ganska bra, jobbigt såklart men coren.... Herregud vart är mina mag-och ryggmuskler??
Jag ska försöka att träna minst 4 gånger i veckan, gärna varje dag om kroppen tillåter. Mitt mål med skånevistelsen blev helt plötsligt att förlora så mycket fett som möjligt. Håller mig till godis och kaffebröd en gång i veckan och det har gått bra hittills. I morgon blir det bodystep, spännande. Känner iaf att det är vansinnigt kul att vara igång och träna igen.

Hermans sömn har blivit mycket bättre. I går natt och i natt sov han från 22.04.30, det gillas kan jag säga! Efter nattmålet somnar han om och sover till ca 07!! Känner sig extremt utvilad:) Tänk när man jobbade, snacka om att vara utvilad :) Men det fattade man inte då:)

Nu ska jag hjälpa Herman loss som fastnat fullständigt i en leksak:)