1.a advent

så mysigt.... Frukost tillsammans och ett brinnande ljus!!

Tyvärr kallade plikten så jag fick inte tillbringa hela dagen hemma. I morgon jobbar jag kväll så vi hinner nog med lite adventsmys i kväll:)
I går titta vi på Efter bröllopet, jag har ju sett den tidigare och jag tycker den e såå bra. Lite väl sorglig kanske men den här gången klarade jag från att grina! Starkt jobbat!

Pratade med Lina i morse, ingen bäbbe än!

I fredags var vi på middag och idolkväll hos mamma och pappa. God middag och efterrätt, kakor och lussebullar:) Vi fick en kandelaber som inflyttningspressent, jättefin!

Nu ska jag jobba lite till!

Trevli 1:a advent!

Hemma igen

efter nästan en vecka i skåneland. Vi har haft det jätteskönt och bra. På vägen ner "passerade" vi Ullared vilket var mycket trevligt:). Torsdagen och fredagen spenderade vi tillsammans med Thomas familj, jag fick träffa Thomas farmor, farfar och mormor för sörsta gången, trevligt. Vi passade på att åka på outlet i Höganäs där vi shoppade en del.
Lördagen shoppade vi lite kläder och inredning i Ängelholm. Thomas hade surfat lite på blocket och hittat en gemensam julklapp, en kanot som vi slog till och köpte! säljaren var från Västervik från början, världen är bra liten! Kvällen spenderade vi hos Thomas kompis Johan som bjöd på supergod middag. Ganska avslagen fest så Thomas och jag fortsatte kvällen i Ängelholm city:)
Söndagen åkte vi till Danmark för att gå på julmarknad men när vi kom dit var vi en helg för tidiga så vi fick roa oss utan marknad.  Ganska öde en söndag men vi fikade, drack glögg och vandrade runt i kvarteren som är otroligt fina. Måndagen packade vi bussen full och återvände till Kasimirsborg, på vägen hem tog vi upp Thomas syster Anna och hennes kille Calle i Västervik.

Det känns skönt att vara tillbaka till vardagen igen, känns som om jag åkte runt mycket den senaste tiden men det har jag ju egentligen inte gjort... Det är iaf underbart att bara vara hemma med Thomas, sitta och slöa i soffan, äta god mat, kramas och bara njuta av att han är det bästa som finns!

Nu försöker vi att hinna få i ordning i lägenheten till 1:a advent. Det ska röjas, städa, lister ska målas och sättas upp, pynta och organisera alla saker.

Mitt nästa projekt är att "renovera" ett gammalt skrivbord som vi fått av Thomas föräldrar, superfint men risigt. Sedan fick vi även en gungstol som också ska fixas lite med!

I morgon jobbar jag kväll och dag på fredag och efter jobbet bär det av till Loftahammar där mamma och pappa ska bjuda på middag:)

Nu ska jag snart knoppa!

Thomas med våran julklapp:


Thomas bästa kompis Markus och hans tjej Lisa:


Borta bra men hemma bäst!

Sundsvallsvistelsen har som väntat varit superrolig och mysig! Vi har tagit det ganska lugnt, shoppat en del, fikat, haft Roffesgäng fest mm.
Här kommer lite bilder från veckan:

På besök hos Elin, Krister och lilla Iris i deras fina hus i Indal:
   

Lina och den tjocka magen:


Julmys:
   


Roffesgängfest:
    


  

Som sagt borta bra men hemma bäst:)


Tack mina fanastiska vänner i Sundsvall för en toppenvecka. Jag kommer att sakan er men det känns som om vi har lite planer på att ses i vår:)

I dag har jag jobbat igen, sen jobbar jag tis och ons. och på torsdag åker vi till skåne:) Ska vara där till söndag! Vi hinner kanske med trivseldansen i Hasslarpsparken:)

Nu känns det som om jag väntar på att bli gudmor, var med Lina på ultaljud i torsdags och det verkar som om bebisen vill titta ut lite tidigare än den 22/12! Lina var så fin i sin mage, barnrummet var jättegulligt och Lina och Jonas kommer att bli så fina föräldrar! Nu bara väntar vi:)

Hej hopp!

Kortfattat

Ska snart iväg och slita ett skift på sjukan men jag känner mig inte alls redo för det. Sedan i går har jag mått illa och haft ont i magen. Tycker att jag haft det till och från i några veckor nu och jag tror jag vet vad det är... MAGKATARR eller som vi säger i sjukvården Dyspepsi.... Vad kommer det från då??? Stress, kaffe, alkohol.... ???? Jobbet kan ju vara en bidragande orsak, det medför ju både stress och kaffe.... Ska försöka att dra ner på kaffet iaf!

Idol. Rätt man lämnade tävlingen! Kevin är bara så fantastisk!

Dansbandskampen. Missar det i kväll men jag kanske hinner se slutat. Scotts är bästa men jag tror att de kommer att få problem när Blender och Zlips kommer in i tävlingen...

I dag är det gråväder, har gått en liten promenad nu på morgonen för att bota illamåendet, lite bättre blev det kanske!

I går bakade jag ett jättegott bröd, receptet hittade jag i tidningen Land.

Om 3 dagar åker jag till Sundsvall, underbara...

Bay bay!

min blogg är värderad till

12 598 kr... det kan man kolla på www.bloggvarde.se lite kul men jag vet inte vad man ske med det till:)

Vad har hänt sen sist....
Jag har kört av vägen men polon. Hade varit hos mamma och pappa och hämtat vinterdäcken och på vägen hem var det blixthalka och jag hade blankslitna sommardäck, kunde inte göra någonting, bilen styrde helt och hållet själv, rakt ner i diket! Jag klarade mig utan skador och otroligt nog gjorde bilden det också. Thomas hämtade mig och med hjälp av en traktor fick vi upp polon dagen därpå... Jag blev givetvis skiträdd, hela kroppen skakade men det värsta var när jag hade klättrat ur bilen och stod i bäcksvart mörker och väntade på Thomas och hörde hur det prasslade i skogen, VILDSVIN var min första tanke.... Snacka om panik!!!!

Snackade med Lina idag och insåg att det bara är en vecka kvar tills jag ska till Sundsvall, guuud vad jag längtar:)
Vad ska vi göra under mina dagar då...
Roffes gäng fest på fredagen, afternoon och stan någon dag, vilken? Birsta någon dag, vilken? Ultraljud med Lina på torsdag em.
En liten önskan från Lina var att vi skulle åka hem till Elin och Iris någon dag eller kväll och hälsa på, går det bra Elin??

Nu ska jag dricka kaffe och äta äppelkaka:)

En bild från i sommeras, middag i vårt blivande kök:) Är så glad att byggtiden är över!!