Semester

första dagen och regnet fullständigt öser ner!!! NI som känner mig vet hur viktig solen är för mig och framförallt för mitt humör:)
I morgon går lasset till Ölands dansvecka och det kommer att bli underbart kul, MEN jag vill inte vara någon glädjedödare, det är bättre om siolen skiner... och som vi brukar såga så skiner alltid solen på Öland, det litar vi och hoppas på:)
Vad händer annars på min semester....

Till Örs med Kruger och J:et på Arvingarna, det kommer att bli en tillbakablick som heter duga.... dock risk för urspårning!

Vis festivalen tillsammans med Muffen, Maria och Martina, Thomas, J:et och andra Loftahammarsbor, Thomas syster Anna och hennes pojkvän Calle och säkert en massa andra människor.

Flytten står givetvis på första plats, overkligt och underbart!

Jag hoppas på att kunna tillbringa någon eller några dagar på Väderskär!

Nu tar mig blogg semester i några veckor, hoppas att alla andra får en underbar semester för det ska jag ha!

Barnkalas och midsommar

Tiden går så fort och jag hinner aldrig att blogga... men nu tänkte jag uppdatera lite!

Sen sist har jag jobbat, träffat J:et och Marcus, firat midsommar med kärleken och sen så har jag väl längtat en del:)

Barnkalas hos J:et och Markus:
     
Vi hade en trevlig kväll hos J:et och Markus i Bågvik. Vi åt, drack och tittade på urdålig fotbollsmatch. Med  tre små barn var ljudvolymen inte att leka med men de var så söta alla tre:)

Midsommar:
         


Midsommarafton började jag med att jobba fram till kl.14, gick hem och åt en silllunch med Thomas, supergott och underbart! Thomas överraskade med att göra en midsommarkrans till mig, ni ser ju hur fin den är! På eftermiddagen åkt vi till Loftahammar där vi skulle fira tillsammans med ett gäng på 70 personer i Tommys loge. Det blev grillat, skåne, snappsvisor, dans och styrdans och Thomas stod för musiken. Kvällen blev väldigt lyckad, det bästa var givetvis att jag fick fira tillsammans med Thomas, måste nog säga att det blev den bästa midsommar någonsin!
I går åkte Thomas tillbaka till skåne men nu ses vi på lördag då det är dax för årets höjdpunkt, nämligen Ölandsveckan!! Jag längtar supermycket, skulle bara behöva förnya min garderob en aning!

I dag är jag ledig och tillbringar dagen i Loftahammar. mamma ringde igår och ville att jag skulle komma och sova över för det är ju sista gången jag e ledig innan Thomas FLYTTAR och då insåg hon att jag inte kommer och sover över:)

Ha det så bra, nu ska jag se om mina andra vänner har uppdaterat:)
Kramar!

Sitter här och läser

lite av mina inlägg.... Herregud nu måste iaf alla veta att jag e tokkär så nu ska jag sluta tjata! Vad händer annars i mitt liv...

Det känns som om jag spenderar hela min tid bland sjuka människor och det är ju i och för sig precis vad jag gör och vad jag har valt att göra. Ibland känns det konstigt att ta hand om människor som är döende och sedan några timmar senare leva livet som vanligt, herregud männsikor dör ju, unga dessutom.... Ibland känns det som om jag blivit helt iskall, jag grinar ju inte äns på jobbet längre, tänk vad jag gjorde det ibörjan som sjuksköterska! Har man tagit ett steg framåt eller är jag iskall???

Sundsvall, världens bästa stad men jag klarar mig utan för Västervik är fantastiskt vackert, skönt, lugnt och nära hem! MEN jag saknar shopping, vännerna, mysiga cafeér, afterwork och mycket annat! Jag kommer framförallt att sakna Lina och jonas nu när de ska bli föräldrar, jag vill ju vara där när allt sker, kanske inte själva födelsen men ni vet vad jag menar:)

I dag har jag fräschat upp mig en aning, färgat och klippt mig! Borde träna också så att man slankar till sig lite också:)

Snart är det dax för Öland 2008. För ett år sedan var det där mitt liv tog en vändning. Känns konstigt och så långt borta, vad livet har förändrats! Flyttat, brytit upp, bytt jobb, blivit kär, köpt bil.... Om någon månad ska David bli pappa, det är konstigt men jag är så glad för hans skull!

Min frsör frågade mig i dag om jag varit stressad den senaste tiden eftersom jag har mkt nytt hår på utväxt.... Där har vi förklaringen till varför jag tappat så mycket hår!!! Det senast året har väl hela tillvaron varit stressad av så många olika orsaker, det känns som om det börjar falla på plats..... 

Just nu skiner solen så jag ska nog gå ut och få lite färg på näsan!!

Satan

att Sverige förlorade igår:( Nu gäller det på onsdag!

* Jobbhelgen är snart över men den har varit bra. Vi har ätit sill lunch i dag med jordgubbar och grädde till kvällsfika.

* Gårdagskvällen var supertrevlig hos J:et och Markus, mycket barn och supergod mat, tack!

* 4 dagar kvar.....

Nu väntar jag på min tur att rapportera, sen ska jag hem, fika, ringa Thomas och sova.

En ledig dag

hade gärna haft lite finare väder i dag men om de mörka molen resulterar i ett regn är jag nöjd ändå:)

Helgen som kommer ska jag jobba hela helgen, känns både bra och dåligt. Jobbar kväll på söndag så jag kanske åker ut till J:et och Markus, lite fotboll kanske...

Nu är det snart semsterperiod ett och halva avdelningen ska på semester, lite oroande och nervöst. Jag menar inte att vikarierna skulle vara odugliga men hur det än är så är ju ordinarie personalen tryggheten, iaf för mig som fortfarande kallar mig som ny:) Det är verkligen sjukt, nu har man varit klar sjuksköterka i 2½ år, nästan lika lång tid som man pluggande, vart har tiden tagit vägen??? Ibland saknar jag verkligen tiden då man pluggade, vännerna, festerna, alla andra äventyr utan alkohol men jag saknar inte pressen och stressen, den var hemsk!

Jag har hittat en klänning som jag skulle vilja ha, ska nog gå och prova den nu. Helst skulle jag vilja ha den blårutiga som Muffen har men den finns nog inte i lilla Västervik.

Muffen, Maria och Martina när ni kommer till Västervik vill ni gå på själva VIS-festivalen. Så här är det: Artisterna spelar i en ruin och det är dit man köpter biljetter, det är en städad tillställning där man njuter av VIS-artisterna. Om man inte väljer att gå in är stan och hamnen full av uteserveringar och stämmning. Vi brukar inte gå in men nu när man har mognat på sig kanske man ska tänka om:) Kolla på Västerviks turistbyrås hemsida så ser ni vilka artister det är, om ni vill gå in någon dag, ok??

Ha en bra dag!

Om en vecka:)


Lax och färskpotatis

hade mamma och jag till middag i dag, det är verkligen supergott. Till efterrätt hade vi jordgubbar från Västervik och grädde:) Nu är det sommar!

Helgen som gått har varit intensiv men underbar.
Fedagen: Thomas kom, hade med sig båten som vi lämnade på Carsimirsborg. Åkte vidare till Loftahammar där vi träffade Marcus och J:et och några fler. Invigde J:ets och Markus nya altan och åt grillat!
Lördagen: Thomas riggade inför kvällens spelning i lokalen. Vi premiär badade på sandgläntan, det var riktigt skönt. På kvällen var det en 40-års fest i Lokalen som var trevlig, lite väl blöt kanske men kul hade vi:)
Söndagen: Alltid ångestdagen då Thomas åker hem men vi hade det riktigt bra ändå:) Sov ganska länge, badade och slade på Tättö havsbad, åkte till Västervik och han lämnade mig återigen:( Som tur e kommer han bara lämna mig en gång till för sedan kommer han för att stanna!!!

Från helgen:
     

I dag har jag varit ledig och haft en skön dag. Har promenerat, tvättat bilen både utvändigt och invändigt, solat lite men orkade inte sitta i solen, värmen är nästan olidlig!
I morgon bär det av till Västervik igen, jobb, jobb, jobb!

Det bästa av allt:


Kram!!