Grillningspremär

I dag e jag bakfull men inte så mycket som jag trodde att jag skulle bli.. Festen på solis var mycket lyckad:) Det blev verkligen en rivningsfest:) Det var blandad fylla, vissa var totalt redlösa medans andra nöjde sig men en lagom fylla:) Anakn du var mycket söt:)
Oscar var inte mycket att hurra för iaf, fattar inte vart alla bönder kom ifrån?? Musiken var ok men foket var lite mystiskt...
I kväll ska vi till johns kompis och grilla, guuud vad gott det ska bli med lite grillat kött:) Det blir premiärgrillning:) Jag ska jobba i morgon så det blir väldigt lugnt för mig, David skule nog ta sig en fylla ikväll, han däckade ju bara igår så jag förstår att suget finns där, not!
Vi har precis varit ute en sväng i solen men det var iskallt i blåsten så vi gick hem. På vägen hem såg vi en jättesöt jack russel som vi skulle vilja ha:)
Nu ska jag ta en dusch så jag får bort lite bakfylla:) Man vill ju vara fräsch till nästa fest:)

Kul å äta frukost ensam:(

Då var det helg igen, och jag e leeedig:) Känns otroligt skönt. I kväll ska vi riva solis, en mycket efterlängtad fest:) Muffen hade nästan inget kvar i lägenheten sa hon, det blir kul:) Är det utflyttningsfest så är det:) I går var jag, Kicki och Lina på nya ikea, gud vad stort det var, vilket paradis:) Tyvärr kom vi en timma innan det stängde så vi fick springa igenom det sista:( Innan det var vi på vårmässan, också kul men det fanns inte så mycket att titta på.
I dag ska jag gå på stan med Kicki:) David sover fortafarande men det är ingen idé att väcka honom, han e arg som ett bi på morgonen:( Trist, inga romantiska morgonar här inte:(
I veckan har vi köpt ett matsalsbord, jag är mycket nöjd:) Det är dock inte mitt konto:(
I går fick vi vårt sommarschema, jag slapp jobba midsommar men annars var det ett ganska dåligt schema.... Mycket nätter utan vila efteråt..

Just nu känner jag mig bara less, arg och besviken, kan inte förklara men det ska bli skönt med en fylla i kväll....!!

Fantastiska helg

med promenader, god mat, mys i soffan och lite familje lycka i Silje:) Har varit super skönt att vara ledig i helgen. Jobbade natt torsdag och fredag så jag var lite trött på lördag. I lördags em. gick David och jag till Mårtensro och tittade på husen som finns där, guuuud vad det var fint där. Vi gick där hand i hand och drömde oss bort:) I dag gick vi till haga och tittade på hus, eller inte haga me jag vet inte vad det heter, området över fotbolls arenan:) Där fanns det iaf jätte fina hus oxkså. Vi e lite sugna på att köpa en lägenhet men nu hra vi ju precis flyttat in här så det får ju vänta men det vore ju roligare att ha en lägenhet som man kunde kosta på...
I dag var jag på Waynes och fikade med Muffen, alltid lika kul att träffas:) Hon och jag blir ju nästan grannar snart:) Hon lovade att jag får låna hennes balkong och sola på:)
Gud, det känns verkligen fantastiskt att våren är här:) Jag har verkligen mycket vårkänslor:)
I helgen läste jag ut en otroligt bra bok, Små gula citroner heter den, att rekomendera:)
Ett stycke ur boken som gör att man tänker till lite. Det får iaf mig att fundera hur jag påverkar mitt eget liv. Lever jag livet till max, kan det bli bättre med min egen påverkan??? Oj oj oj nu blev det djupt men hur som helst så var det en bra/rolig och djup bok:)

"Vet du vad jag tror?", sa hon till sist. Agnes tittade upp. "När du ser tillbaka på det här om några år, så kommer du att se att det var här det vände".
"Vände?"
"Ja. Det låter kanske konstigt, men jag tror att det i allas liv finns en vändpunkt. En eller flera händelser som tvingar in ens liv i en ny bana".
"Vadå som något sorts öde eller?"
"Ja, det kanske man kan säga. Fast inte ett sådant där öde som drabbar en, utan ett som skapar själv"

Nattjobb å nyponsoppa

Sitter just nu på jobbet och är dötrött. Det har varit fullt upp hela natten, EDA:an har krånglat, insulinen ligger för lågt och diarrè med stort D... bara det  inte är magsjuka!
I dag har jag varit ganska duktig annars, var på pump innan jobbet och sedan gick jag upp till sjukhuset:) I går kväll var jag och Ankan på Altira, det var kul:) Alltid kul att få svänga sina lurviga... Det är så kul att Ankan e med och dansar också, känns som om det var en evighet sedan. I går kväll var det Blender på aveny och jag hade jättegärna gått om jag inte hade jobbat, hoppas att Ankan kom iväg iaf.
I dag har David och jag haft en jättemysig dag, sov länge, åt en god och lång frukost sedan gick vi på stan och köpte skoställ och hatthylla på Kazza, jättefint var det:)
Nu vill jag bara gå hem och äta lite mackor, har druckit nyponsoppa halva natten, kanske inte så nyttigt men det är man ju inte känd för att vara heller:)
Nu ska jag gå runt och vara sjuksyster.

Lunch i solen

Har ätit lunch med Lina i dag. Har inte träffat henne på ett tag så det var kul:) Det är verkligen skönt att vara ledig, men jag har lite svårt att ta mig för något.... Är för trött för att göra något och är för rastlös för att bara slappa:) Problematiskt...
I dag har det verkligen varit vårväder, Lina och jag åt lunch ute sedan tog vi en glass i solen, man får verkligen vårkänslor. I kväll ska jag på spinning sedan blir det desperate housewifes:) Det är verkligen en fantastisk serie:) Nu ska jag försöka att städa lite...pust:(

Otillräcklig på sjukan

I dag var det sista dagen på helgen, dvs sista dagen att jobba innan ledighet:) Hela helgen har varit lugn tills idag em. En av mina patienter låg lågt i blodsocker, jag hjälpte henne att få i sig socker men sjönk ändå till 1,2. Jag fick panik och sprutade glucos iv. Hon svettades som en gris, kunde inte svälja någon mat och andades tungt. Fan mina nerver e inte stabila, jag tog en saturation och hon låg på 67%... kontaktade jouren och det togs massa prover och EKG, fick inget svar på varför det blev som det blev, jag vet fortfarande inte vad som hände... Hoppas hon lever när jag kommer tillbaka nästa gång... Kontaktade hennes man som kom, fan vad sånt är svårt. Satt och pratade men honom länge, tror han blev nöjd men man känner sig alltid otillräcklig:(

I dag var det premiär av GIF:arna. Blev oavgjort och det var en trist match:( David och jag frös jättemycket. På vägen hem köpte vi mat från blå kiosken, mumsigt var det:)

I morse gick jag upp till sjukan, går riktigt bra att gå på morgonen nu. Man känner sig riktigt fräsch efter en morgon promenad.

Satt och kollade på utlandsresor i dag, jag vill verkligen åka utomlands i sommar.... Helst till dominikanska:) jag med en drink i Turkiet förra sommaren:)
Jag tar en drink i Turkiet förra sommaren

Miss i planeringen

Nu har man en dag kvar att jobba av helgen, guuuud vad skönt. Det har iaf varit en jättelugn helg, vi har haft typ 8 patienter:) Mycket fika och surra har det blivit, har känts som på gamla goda tider på psyk:)
Det har inte blivit på mycket påsk firande för min del iaf, david och jag har tittat på film både fredag och lördag. Ibland blir jag så sur på mig själv. I lördags ville David gå till Rotto och lira, då blev jag jättebesviken och ledsen, kändes bara så hemskt att sitta själv på påskafton:( Hemma hos oss har alla storhelger firats och förknippas med att man umgås... Jag tycker att sådana helger känns jättejobbiga, dels för att mamma och pappa inte är här och dels för att lillgumman inte längre finns:( Försökte verkligen att låta David göra det han ville men det slutade med att jag grinade på ikea.... man e verkligen en barnrumpa! Hur som helst så är jag som jag är och jag kan inte ändra på det, fast du gärna vill det ibland David! Det blev iaf en bra kväll, vi tittade på gitarrmongot som i och för sig var svindålig:) I kväll är david hos Rotto och det känns bra, man vill ju veta vad den andra har planerat iaf en dag i förväg....

Nu har jag varit på pump och det känns som om mitt skinn är för litet för alla min muskler:) Har inte tränat på ett tag och man blir ju inte starkar av att ligga på sofflocket... hemskt, jag orkade ingenting:(

Nu ska jag sätta upp lite saker på väggarna, har ju bott här i snart två månader och inte lyckats sätta upp något än, helt otroligt!!!

Påsk utan ägg:(

Ok, nu ska jag bli bättre på att blogga:)
Nu är det påsk och jag ska jobba hela helgen men det känns helt ok faktiskt. Jättetråkigt att inte få vara med mamma och pappa och inte få påskägg:( Mamma skickade ett sms och skrev att i år är det första året som jag inte är hemma och får ett påsk ägg:( Kändes jättetrist men med det här jobbet kommer det ju ofta att vara så.... Får se, david kanske överraskar med något påskfirande:)
På jobbet är det för första gången lungt, kändes jättekonstigt att jobba när det inte fanns något "livsviktigt" att göra hela tiden... ganska skönt:)
I kväll ska vi äta spagetti och köttfärsås, sedan skulle jag vilja gå på bio men det vill nog inte david:( han är på väg hem nu, har varit hos Robban. Kul att de umgås lite igen:) Det behöver de nog båda.
I dag har jag inte ahft så jätteont i magen, kanske pga att det var lungt på jobbet?? Eller att jag undvek att kasta mig över godisskålen på jobbet:)
Har precis duschat nu och det är stopp i golvbrunnen, något less man blir. jaja, David har ju jobbat som fastighetsskötare så det får bli hans jobb:)
I morse gick jag upp till sjukhuset, är faktiskt imponerad av mig själv:)
Måste äta snart innan jag hungrar ihjäl....