SM i dans är avklarat för i år

 Var hos Kicki och tittade på filmen i måndags, gud vad jag älskar dans:) Varje gång jag tittar på en dansfilm blir jag helt galen, ångrar, ångrar att jag slutade... Visst kan jag gå på dans men det går inte att jämföra med att stå på tävlingsgolvet, känslan är helt obeskrivlig... Att få ladda en hel dag för att sedan för prestera sitt max i 1,5 min. det är nog det bästa som finns:) Ska jag någongång börja dansa igen så kommer det inte vara för Sundsvall, här har man ingen möjlighet att utvecklas, inga tränare eller sponsorer. Hur som helst så var det en tjej från Västervik som vann juniorklassen och min favorit Andreas från Västervik kom 5:a i vuxenklassen. Känns lite konstigt att Thomas kom 9:a.... Men han e värd det, han har fan slitet i typ 15 år:)

I dag är det vårruset och det spöregnar, hur trist som helst. Håller på att försöka ragga lite regnkläder av någon:) Jag ska nog gå för jag e superförkyld:( Tror inte att det blir någon indalsled för mig. Jobbar natt både innan och efter och det gick inte att byta, känns både trist och skönt.... Hade faktiskt tränat lite för loppet.
I dag har jag tagit ut en flexdag igen:) Det är riktigt skönt med lite långledigt:) Jobbade ju tre nätter i helgen och jag har skit svårt att ställa om dygnet efter det, har somnat typ tre de senast nätterna, blir tufft i morgon då jag börjar kl. 7.
Nu ska jag laga lite mat:)

5000 spänn rikare

blev david och jag i dag när vi sålde våra sönderklösta soffor. Ett äldre par från Ö-vik kom och hämtade dem. Bäddsoffan väger ju bly och köparen var inte speciellt musklig om man säger så... David slet som ett djur, visade hela sjärten och enligt honom själv bar han hela soffan med korsryggen... Haha, det såg riktigt kul ut. Den andra soffan tog David och jag själva, blev bättre så! Jag klämde handen mellan soffan och dörren, gör riktigt ont nu faktiskt:(

Nu är det sista natten jag jobbar för den här gången. Är inte det minsta trött i natt men det kan ju bero på att jag vänt på dygnet nu...jobbigt som fan i morgon.
I skafferiet ligger det chokladbollar och jag har lust att bara kasta mig över dem... Måste försöka att hålla mig, det är delicato också..... guuuud vad sugen jag är...

Har blivit förkyld, ont i halsen och nästäppa..:( David är också förkyld..

I dag har det varit morsdag och min lilla mamma sitter hemma i Loftahammar, känns trist att inte kunna uppvakta henne. Har skickat ett kort och ringt men det känns ju ändå inte som på riktigt:( Saknar både mamma och pappa. Man kan verkligen älska sina föräldrar hur mycket som hälst, fattar inte den dagen då de inte finns längre.... Nu går jag inte djupare, jag blir så blödig då:(

Jag kan verkligen börja grina för vad som hälst, i fredags träffade David och jag hans kompis Karin som väntar barn och när jag kände på hennes mage fick jag verkligen kämpa som ett djur för att inte grina... Hur kan man vara så, jag vet liksom inte varför jag börjar grina, allt som berör grinar jag åt.... På jobbet får jag ansträna mig jämt för att inte grina. En gång började jag grina när en gamal farbror blev glad för att få gå hem, men han blev ju jätteglad......
Jaja, nu ska jag jobba:)
I morgon är jag LEDIG!!!! Någon som vill fika???

Andra natten

och jag e dötrött. Sov jättedåligt på dagen i dag. Kom hem ganska sent från sjukan sedan var det en viss David som luktade som ett bryggeri:) Jaja, han har kommit hem många gånger från jobbet efter att jag varit ute:) Hämden är ljuv:)
I dag har det både haglat och regnat, trist som fan:(
Hur som helst så ska jag inte skriva så mkt nu för det blir bara trist eftersom jag inte har så mkt nytt att förtälja....
Jo, Andreas från Västervik gick till final i bugg SM:) Hoppas att han vann:) Håller tummarna!!!
Puss å kram

Proppmätt

var jag igår efter en gudomligt god middag hos Bigmama. Grillad kyckling, grönsaker och klyftpotatis med goda såser, riktigt lyxigt:) Mindre bra var det av Muffen att komma på att vi skulle köpa "lite" godis, nästan 1 kg blev det och jag mådde riktigt riktigt illa. Magen var som en ballong när jag åkte hem. Bigmama slog iaf alla rekord som var tvungen att inhalera för att få luft.....haha, det e faktiskt lite typiskt!

Nu sitter jag på jobbet och gör min första natt av tre i helgen. Känns tungt att jobba natt men än så länge är det ganska lungt, peppar peppar!! Jobbar med en som är väldigt duktig på påsdialys och IPD så jag har fått lite undervisning i natt, känns bra inför sommaren då man kommer att vara lite rutinerad :)
Ankan visste inte om hon fick förlängt så jag sa till henne att söka hit, det vore ju kul att jobba tillsammans, det har vi ju gjort för:) Sök nu Ankan:)

I dag har David och jag gjort storshopping. Vi var på bomagasinet och beställde en divansoffa. Den är ganska stor och brun, men vi har inte bestämt vilken brunfärg det blir än, har tygproverna hemma:) Sedan var vi på stan och köpte nya gardiner till vardagsrummet.... Den här lönen kommer förmodligen att ryka lika fort som den kom... Behöver nya jeans också, alla nöts ju sönder mellan benen, jag måste verkligen ha jordens fetaste inanlår... Behöver nya skor också...:) I morgon kommer det någon och tittar på våra soffor som vi ska sälja, hoppas han tar dem. Det trosta är att det är minst 10 veckors leveranstid på den nya...Haha, vi kommer att få sitta på pinstolar och titta på tv, mysigt värre:)

Nu börjar jag verkligen undra var våren är??? Blir tokig av detta trista väder.
Nu är det dax för lite jobb igen. Godnatt alla som får sova.

Semester

känns det som om jag har/har haft nu. Jobbade bara måndag natt, sedan e jag ledig tills i morgon kväll. Måste säga att jag trivs väldigt bra med detta schema:) Visst kommer helgen att bli tuff å jobba men när man varit ledig så här länge är det ju värt det.
I går kväll var jag, David och Alexander på o´learys. Det var riktig kul:) Massor av folk och väldigt blandat. Musiken var superbra och vi röjde verkligen gärnet:) I dag känner jag mig lite sliten men inte dålig. Ska till Biggis och äta mat i kväll, tror att jag hoppar över vinet:)
I går hade david och jag en jätte mysig dag. Vi lånade Linas bil och åkte på ikea, Matforsmöbler, Boom och massa småaffärer. Perfekt dag för mig och jag tror att david tyckte att det var ganska kul också.... Fick ju titta på lite tv-apparater också... Sedan var vi och storhandlade också, väl behövt kan jag säga! I morgon blir det nog också en mysdag eftersom vi är lediga båda två:)

Igår gjorde jag en tygtavla, den blev riktigt fin:) Köpte tyget på Åhléns och tillbehören på Clas Ohlsson. Ska lägga in en bild när jag hittar laddaren till min digetalkamera.
På onsdag e det vårruset, måste hinna träna lite innan det:) Ännu mer till Indalsleden:)
Nu ska jag fixa till mig lite innan jag möter upp Muffen.
Kramar!


En helg av ledighet

har redan gått. David har varit i Stockholm och tittat på K1 och jag har varit kvar i stan. Lite skönt att vara ensam ibland:) Självklart saknar jag David när han är borta men ibland behöver man vara ensam. I lördags var det melodifestivalen, då var jag hos Muffen och tittade på det, Biggig kom också dit. Vi åt godis, som vanligt, och drack cider. Efter seger till Finland gick Muffen och jag på oscar. Där var det verkligen DÖTRIST. Det kommer att dröja innan jag gå dit igen, hoppas jag:)
I morgon ska David och jag börja vårt nya liv, ett liv mot "badkläder säsong".... Var var tvugna att börja i morgon för i dag var jag på kakbuffé med Roffes gäng:) Den är verkligen god och mysig den buffén. Den här gången åt jag inte lika mycket kakor... Alltid kul att träffas och surra lite, mest sjukvård såklart, men man måste ju ventilera jobbet med någon.
Just nu sitter jag på sjukan och jobbar. Jag gör bara en enkelnatt nu men till helgen jobbar jag tre nätter i rad, pust, stånk å stön!!!! Det går säkert bra, det gör det alltid, men man e ju såååå trött!

Jag fattar inte vart sommaren har tagit vägen??? Hallå någon som vet.....
Vi fick underbar vår i en vecka sedan blev det höst igen. Riktigt tragiskt:( Nu börjar verkligen "boka utlandsresa känslorna" brinna i mig.... Men jag ska försöka att lyssna på David som tror att vi kommer att få en billig och bra sista minuten:) Biggis kom ju hem från Kreta i veckan. Hon har ju inte pepparkakspigment men hon såg så fräknig och fräsch ut.... Man saknar det där levande utseendet just nu:)

Jag vill verkligen köpa en ny soffa. Vi har hittat en jättefin brun, stor divan soffa. Skulle passa perfekt i vårt vardagsrum:) Måste bara sälja de andra två först. Har lagt ut dem på blocket så man får väl se om någon vill ha dem.

Nu ska jag nog titta lite på tv innan vi går en runda.
Godnatt alla lyckliga som får sova:)

Första personalfesten

är avklarad och det var superkul:) Vi började med att spela bränboll. 24:an mot dialysen skulle det vara men dialysen var för få så vi fick blanda. Tyvärr så regnade det en del så det var sådär. Roligare blev det att komma in och korka upp:) Hur som helst så var det inget saftkalas, jag höll mig ändå ganska nykter... MEN det gjorde inte en viss "Ph", hon är verkligen helt otrolig.... Svepte sin vinare, pratade jätte högt, dansade  som en gorilla, skrek högt  "Är det någon som har något mer att dricka?".... Alla skakade på huvudet, och vad gör hon då?? Jo, börjar dricka slattar. Fan vad pinsam kvinnan är!!!! Dessutom snodde hon vin av en tjej på jobbet, så fort hon gick på toaletten fyllde hon på sitt glas i "smyg".... Helt jävla otrolig!!

I kväll är det melodifestivalen. Jag och muffen ska titta på den tillsammans och ta oss ett glas:) David är i Stockholm på K1. Ganska skönt att vara själv en helg men lite tomt i sängen:( I dag har jag gått på stan med Kicki. Kul att träffa henne, sedan man började jobba har man ju knappt träffat några kompisar... Kicki shoppade ganska mycket men jag nöjde mig med en påse från systemet.... Har verkligen shoppat alldeles för mycket på sista tiden. Efter alla år som student har man ju ett extremt behov av att shoppa, såååå mycket som man måste ha....

Nu måste jag gå på ica esplanad och köpa någon bra bakismat:)

Saft eller sprit???

Har precis kommit hem från jobbet, kl. är 22.32 och 05.30 ringer väckarklockan i morgon.... Riktigt pissiga tider man har. I morgon kväll ska jag spela brännboll med jobbet. Vi ska ta med mat och dryck själva, tycker det är lite svårt att veta vad dryck är.... Jag menar hade det fortfarande varit plugget hade det givetvis inte varit ett frågetecken. Pinsamt om jag kommer med sprit och groggvirke och så ha de andra med sig lättdryck eller något.... Jag måste nog forska lite i det där i morgon men jag kan inte tänka mig att en samlingskväll med jobbet en fredag skulle vara nyktert???

I går var jag på pump, känner verkligen av det i dag kan jag säga.... Skönt men ont.

Nu måste jag sova så jag orkar upp i morgon, pust, stånk å stön!!!

Äntligen

har vi pratat ut med varandra. Egentligen var det ingen stor grej det handlade om mest att jag e allmänt less.... Fattar inte hur man ska kunna uppleva spänning med varandra när man varit tillsammans i flera år??? Har någon ett tips??
Hur som helst så var det jätteskönt att prata, kom fram viktiga saker som gör att man är som man är.... Huvudsaken e ju att vi älskar varandra och att vi vet att vi kommer att trivas med varandra om flera år också och jag vet att David e rätt för mig och jag tror att han känner som jag... Båda är bara så dåliga på att visa det! Kan inte tänka mig att leva ett liv utan David, han är faktiskt min kärlek, min trygghet, min bästa vän och den jag behöver mest av allt.

Snart ska Lina och jag gå på pump. Två dagar i rad har jag sprungit 5 km. Känner mig riktigt nöjd men det kan ju behövas om jag ska springa indalsleden.... Vårruset också men då kan man ju gå lite också..:) Jag är mest intresserad av fikakorgen:)

I dag var David och jag å tittade på en divansoffa, vi har tittat på den kanske 15 gånger innan men nu tror jag nog att vi ska köpa den snart:) Här händer inget impulsivt:) Förutom när jag får för mig att lämna david, Sundsvall, vänner och allt..... Tur att jag ångrar mig snabbt:)

Kärlek till mina ögonstenar David och Mårten.....

Kramar: Schitzofrena Malin

David å jag

pissigt jävla liv!!!

Har gått på stan och shoppat läppglans och två linnen. Livet känns lite bättre när man får shoppa:)

Tiger ihjäl varandra

är precis vad vi håller på med.....  Har så mycket konstiga känslor just nu... kan inte förklara, vill inte förklara, orkar inte förklara...
Varför har man förväntningar på hur liveta ska vara när man inte har en aning om hur det kommer att bli, bara dumt ju... Önskar att jag kunde styra mer över mitt eget liv, eller kan jag det? Är jag bara feg?? Fan jag vet ingenting!!!
Allt känns bara som en inre storm som pendlar mellan förtvivlan och förhoppningar och du sitter och tittar på tv och har ingen aning, eller har du det? Önskar mamma vore här:(
Vet verkligen inte alls vad jag vill???
Ibland känner jag mig så avundssjuk på hur andra har det, fattar väl att de också har problem men ändå....Pissigt jävla liv man lever, önskar jag kunde hoppas av ett tag!

Mamma, moster, fest och sol

Nu har man snart jobbat en hel helg igen, gud vad tiden går fort.  I fredags åkte mamma och moster Mimmi hem, det har varit så mysigt att ha dem här. För en gångs skull får jag pyssla om dem lite:) Vi har shoppat och slappat i solen i två hela dagar:) Känns verkligen trist att man inte kan träffa dem så ofta:( När jag lyssnar till mitt hjärta vill jag ändå bo närmare mamma och pappa men samtidigt har jag hela mitt liv här... Det är verkligen svårt. David vill inte flytta och jag vet inte om jag orkar engagera mig....
I går eftermiddag gick jag och tittade på Muffens nya fina lägenhet, hon satt och drack cider och åt mat från blåkiosken. Det slutade med att hon bjöd på starköl och coccosdrink:) Jag blev lite lullig och gick hem och svirade om till partyblåsan:) Kvällen på oscar och o´learys var riktigt kul:) Det var mycket folk ute och inte allt för mycket bönder:) David ville inte följa med, han stannade hemma och tittade på tv, den lilla pensionären:) Muffen fick en dunderdrink kan man säga, satan vad sprit det var i den men så var den gjord av en sjuksköterska också:)
Gud vad jag längtar till sommaren nu.... Det ska bli så skönt att åka till staranden och bada och sola, alla  besök på uteserveringar, och förhoppningsvis en och annan sommardans:) Känns lite trist att jag inte ska ha semester förns 10/8:( Hur som helst e det iaf helt otrolig skönt att för första gången ha bet. semester...
I morse satt David och jag och tittade på Bengaler, de e verkligen superfina, fan att de ska vara så satans dyra:) 10000 kr för en katt änns myyyycket...
På tisdag e jag ledig, hoppas solen skiner då:)

Blääää för vissa människor!

En del människor är helt otroliga!! Orkar inte gå in på detaljer men fy fan för bessevissrar...(så stavas det nog inte men det skiter jag i, ni fattar ändå).
I natt e jag verkligen trööööt. Sov bara till 10 i morse och var ju och träna tidigt, han aldrig sova eller vila innan jag gick hit heller, som tur e så ska jag bara jobba den här natten...
Hoppas att det är fint väder i morgon, då ska jag försöka att sola lite. Man e verkligen blek nu, känns inte så kul att prova sommarkläder.... I toppform är man inte heller:(
Undra om det är någon bra film i natt, det måste jag kolla upp:)
Jag vill så gärna åka på ikea i helgen, vet inte riktigt om david vill det men vi har saker som vi måste köpa så han har inget val...:)
Nu ska jag jobba lite... tro det eller ej:)


våren är här

och det är helt fantastiskt:) Har längtat så många månader nu:) david och jag har suttit i solen på stan och ätit glass i dag. Trist bara att david har pollen allergi:( Folk var som besatt på stan, fanns inte en enda bänk i solen ledig:( I morse var jag på spinning, känner mig duktig. I dag ska jag jobba natt, känns lite halvjobbigt men sedan e jag ledig en vecka:) Jag måste ha stans bästa schema (det e ju jag som lagt det:))
På tisdag kommer mamma och moster Mimmi, det blir jättekul. Måste bara försöka att fixa till lägenheten lite. Känns så tråkigt om de kommer hit och det knappt ser beboligt ut....
I dag på stan kände jag mig sååå shopping sugen:) köpte ett linne, en t-shirt, solglasögon och två diadem:) Har kommit på att diadem är verkligen en frisyrräddare:)

Gud det här vädret ger verkligen pirr i magen, känner mig nästan nykär:)

Puss å kram till alla. David och Mårten, jag älskar er!

Aj Aj Aj

Vad ont jag har i mina knän:( Var ute och sprang nyss, bara på asfalt. Måste ju träna till indalsleden men jag undrar om det kommer att gå.... Man e ju ingen sprinter precis men jag trodde nog inte att det skulle slita så mycket på asfalt... Får se hur det går.
I dag e jag flexledig, känns oerhört lyxigt att vara ledig med betalt:) Vi måste passa på att ta ut flex innan sommaren för då kommer det inte att gå...
I kväll börjat lost, världens bästa tvserie:)
Valborg tillbringade vi hos några kompisar till davids kompis john. Vi grillade och guuu vad gott det var:) Man fattar inte hur mycket man saknar grillat på vintern:)
Senare gick vi in på stan men det var typ ingenting öppet, vad e det här för en skitstad, valborgsmässoafton och krogen e stängd??? Vi gick iaf på liquid, ganska kul men man e inte så partysugen när man ska upp och jobba dagen efter och dessutom kändes det tungt med typ 2 kilo kött i magen... David gick också hem, han som skröt om han skulle ta en tvådagars:) han e för gullig:)
Denna månad gick typ allt till räkningar, fan vad det är trist:( Känner mig som en student fast jag jobbar:(
Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag börja läsa en bok. läste ut en i morse. Jonas Eckel hette den av karin Fossum. ganska bra bok men lite skum!!
Nästa tisdag kommer mamma och moster, jippi:)