Livet förändras

det gör det väl egentligen hela tiden, men i helgen när jag träffade min roffar så blev det så påtagligt. Herregud det känns som om det var igår som vi pluggade/satt i biblioteket på mitthögskolan/seglade runt på kåren eller härjade om alla lustiga människor som vi sett eller träffat... getingen, polkan, läderkvinnan mfl.
Nu lever vi så olika liv men ändå är det underbart att träffas. Hoppas vi alltid kan göra det, men som Biggis sa så gör vi det till en tradition:)
Vi har iaf haft en supermysig/rolig/lugn och en svullo helg. Tänkte lägga ut bilder men eftersom vi alla fyra har samma bilder så är lah lat och hänvisar er till
www.dansanka.blogg.se och www.elinedholm.blogg.se

Nu sitter jag på jobbet, nattjobb!! Urtrist men ganska skönt att slippa stressen som är på dagen, hysterisk telefon och mycket anhöriga! Vad äter man när man jobbar natt??
Har inte påverkats så mycket av nattjobb tidigare men nu känns det som om jag e sugen på något hela tiden samtidigt som jag mår illa....  har iaf ätit  knäcke, kaffe, kaka, banan, satsumas, äpple och blåbärssoppa.... Efter en helg med roffarna känns det som om jag har fått (tillbaka) ätstörningar:)

I dag innan jobbet åkte jag till mamma en sväng, hon hade bakat bullar så det blev gofika:)

Thomas har varit i skåne i helgen och i morse åkte han till stockholm så jag har nästan inte träffat honom sen i torsdags, saknar honom massor. I morgon kväll blir det säkert myskväll:)

På torsdag e jag ledig och det ska bli så skönt!!

Godnatt, själv ska jag sväva vidare 5 timmar till på sjukan!

Antar Elins utmaning

Att skriva fem saker jag ska göra 2009, samt utmana fem andra att göra samma sak.....

1.  Sommarsemestra på öland och gotland
2. Gå på kusinens bröllop
3. Gå och medverka när min gudson Ossian döps
4. Fortsätta att leva ett underbart liv med min kärlek
5. Förhoppningsvis få en fast tjänst på avdelningen De flesta har nog blivit utmanade och har ni inte det så är ni det...

Behöver jag säga att jag längtar....

tror inte det! I hegen kommer nämligen mina älskade roffar:)
Har egentligen inte planerat så mycket men det kommer att bli Väderskär, shopping i Västervik, middag, fika och en utekväll i Västervik men det är bara om ni vill...

Helgen som gick var mycket blandad, jobbade fredag och lördag och på lördagkväll var vi på vårfest i Loftahammar med J:et och Markus. Det var dans, drinkar och härj:) En bild på gänget innan festen börjar, (ingen av de andra bilderna är material att publicera:))


Har blivit lite kär i Leilas kokbok också, kanske inte så bra för figuren men man måste ju öva upp baktalangen lite:)
 

Nu ska jag snart steka strömming men innan det ska jag dra en repa i trädgårdslandet!!

på återseende!!

3-dagars ledig

Känns som om jag har varit ledig i en hel vecka, så skönt. Valborgsmässoafton var vi hos J:et och Markus och grillade, tittade på majbrasa och drack drinkar:)


1:a maj gjorde vi väderskärspremiär. Som vanligt när jag gör mitt första besök på året där så bränner jag mig.


På lördagmorgon gick vi upp i ottan för att träffa Thomas kompisar i Göteborg. Vi hade inte planerat att åka dit men där dom frågade om vi hade lust att följa med och vi inte hade något planeras så blev det så:) Hur kul som helst iaf. Lördagen var vi på Liseberg nästan hela dagen, festade på kvällen och söndagen ägnade vi åt avenyn och nordstan:)
Skönt att ha haft en så underbar och lång helg! Nu sitter jag med en kopp kaffe och laddar för sjukan. Känns helt ok att gå och jobba när man känner sig utvilad:)

Känns som det är massa roliga saker som händer framöver också. Nästa helg är det vårfesten, helgen efter det kommer Roffes gäng och det kommer att bli roooligt!

Sen har vi snart jobbfest igen, måste kolla om jag är ledig då, hoppas!

Bay bay och ett tack till skåningarna och Lysekilsborna för en toppenhelg!

puss å kram!!