Stromar

gör det utanför fönstret just nu. Ska snart lägga mig i sängen och läsa en bok, lyssna på ovädret som är påväg och bara njuta av att i morgon är jag ledig:) Sedan jobbar jag hela helgen och fram tills jag åker till Sundsvall.

I går fyllde Lina 30 år, jag ringde och grattade henne men jag hade velat födelsdagsfika som vi alltid brukade göra...:(

I veckan har jag tränat ganska mycket, riktigt skönt faktiskt. Träffade min kusins ex Emilia på ett cirkelträningspass, hon var där förra veckan också så vi har nästan blivit kompanjoner på tisdag kvällarna, kul:)

Jobbet denna veckan har varit lite lugnare än vanligt, eller så är det jag som börjar vänja mig. Känns nästan som lyx när man hinner sitta hela lunchen. Trivs iaf väldigt bra med jobbet, avdelningen och personalen, kommer nog att bli superbra. Påminner lite om 24:an i Sundsvall, inte arbetssättet men personalen, man känner sig liksom hemma:) 24:an är iof svårslagen!

I dag tog jag bussen ut till Loftahammar och då insåg jag verkligen att jag måste köpa en bil snart. Var tvungen att gå en timma tidigare från jobbet för att hinna med den enda bussen som gick, sedan tog resan 1½ timma, (tar i vanliga fall 40 min). Var tvungen att åka en lite lätt omväg genom ÖVERUM, ni som känner mig förstår varför det var så hemskt! Till veckan kanske jag och min kusin Robert ska gå runt och kolla lite bilar. Har några på g:)

Just nu håller jag på att längta ihjäl mig till:
THOMAS
Resan till Sundsvall och mina norrlänningar
Dans i norrland
Fest med Roffesgäng + besök hos Biggis med stort B
Se och bo i Lina och Jonas nya hus
Shoppa i IN och kanske Birsta
Sedan längtar jag grymt mycket till sommaren, påsk (då kommer Thomas), Öland, Vemdalen

Nu väntar en skön extra säng:)

En bild från en mysig söndagsdans i skåne:

image218

Puss och godnatt!

Det blir inte lättare med tiden

att vara utan kärleken... Nästa gång vi ses är den 15/2, det känns som en evighet. Jag vill ju vara med honom varje dag.

Ibland drabbas jag av känslan: Vad har jag gjort??
Sitter i en liten lägenhet i Västervik som jag hyr i andra hand, jobbar nästan varje dag, de dagar jag inte jobbar har jag ingen att umgås med, jobbet är ju bra.
Visst vill jag bo i Västervik men jag lämnade ett otroligt socialt liv för ett extrems osocialt liv,  all tid mellan Thomas och mina träffar känns bara som en transprtstäcka.... Ibland träffar jag ju J:et och det är otroligt kul. Sedan får jag inte glömma att det är väldigt skönt att kunna träffa mamma och pappa ofta.
Jag är övertygad om att livet i Västervik kommer att bli bra men jag måste väl inse att jag måste ge det lite tid.

Angående jobbet så jag har fått förlängt tills den sista augusti nu, kul!

Mamma och pappa, jag kanske kommer hem på torsdag för på fredag är jag ledig, är ni hemma?:)

kort men intensiv

har helgen varit. Thomas kom på fredagkvällen och åkte i dag. Är på jobbet nu, ganska så trött!
På fredagen hade vi en supermysig hemma kväll med god mat och givetsvis Let´s dance:) Lördagen tog vi det lugnt, hälsade på mor och far och gick på fest i "lokalen" i Loftahammar. Festen var väldigt lyckad. Det var knytkalas, ett superbra dansaband som hette Excess, tror jag och gamla vänner. Jag var nykter så att vi kunde åka tillbaka till Västervik på natten.

I kväll kommer det bli otroligt tomt utan Thomas. Distansförhållanden är verkligen botten! Hoppas att sommaren kommer fortare än kvickt!

Hinner inte blogga nu men jag ska snart uppdatera lite bättre:)

sjuk på sjukan

det är vad jag är i kväll. Förkyld och febrig, usch! Tur att jag har en ledig dag i morgon, det behövs verkligen.

Tittade på mitt kommande schema och jag får inte som jag önskat, det hade jag kanske inte räknat med men det känns ändå så trist med tanke på att Thomas och jag får ytterligare en lång period ifrån varandra:(  En bra sak med schemat är jag har förmodligen är ledig redan på onsdagen när jag ska till Sundsvall, så då kommer jag nog onsdagkväll:)

I fredags var vi och tittade på en bil till mig. Hittade en golf-01, dragkrok, elhissar, s/v däck, stereo, 10000 mil, nyservad för 61 000. Har tänkt mycket fram och tillbaka men jag tror att jag väntar ett tag till, det kan ju dyka upp något ännu bättre, dessutom har jag ingen panik att skaffa en bil heller.

Igår kväll, (lördag kväll), var jag bara hemma och tog det lugnt, gjorde köttbullar, tvättade och kände mig som en hemmafru:) Tänkte mycket på mina sundsvallare, jag menar hade jag bott där hade jag förmodligen hittat på något roligt, trots att det var en jobbarhelg. Helst av allt hade jag givetvis spenderat helgen tillsammans med Thomas, men det får jag göra nästa helg, underbart:)

Nu måste jag jobba och fika:)

Halvtid

kan man ju nästan säga att det är nu, om nästa en vecka träffas vi igen:) I går kom Thomas med ett fantastiskt besked och ingen är gladare än jag:) Så nu måste vi hitta ett snickarjobb i Västervik och ett gårdshus alternativt ett hus att hyra gärna lite utanför Västervik....Någon som vet något??:)

Just nu är jag hos mamma och pappa, är ledig i morgon. Ska bli skönt med en ledig dag innan man spenderar helgen på sjukan. Har sökt en fast tjänst på 5:an i dag, hoppas!

Sorgligt nog har jag ju ingen digitalkamera så det blir inte så ofta jag uppdaterar med bilder men här kommer iaf lite från julafton:)
Den poserande familjen:)
   
 Jag och kusin Birgitta provar hårtrimmern:)

Här kommer även en bild på kärleken, (Jag och J:et i bakgrunden).
image216

Har köpt en ny stereo så kan jag poppa musik hur mycket jag vill och det är otroligt lyxigt:)

I dag hämtade jag ut ett paket från David och det innehöll min efterlängtade morgonrock, tack!
Sundsvallare: Jag vet fortfarande inte om jag får ledigt torsdagen när jag tänkte komma men om jag inte får det ses vi på aveny ca 23.45, (tåget kommer in 23.30:). Längtar massor och det pirrar i magen när jag tänker på det, hoppas bara inte att jag kommer grina ihjäl mig när jag äntligen får träffa er igen:)

Godnatt!

Sambolivet

har varit fantastiskt. Vi har haft 10 underbara dagar tillsammans, tyvärr har tiden gått alldeles för fort. Men det har varit jättebra att få tillbringa lite längre tid tillsammans, känns HELT rätt. Thomas är min kärlek så är det bara!
Förutom all mysig "hemma" tid har vi dansat i Norrköping, firat mammas födelsedag, haft inflyttningsfest hos mig, firat nyår, varit i Stockholm och hälsat på Thomas syster Anna, lagat god mat och gått en del promenader. Jag känner mig verkligen nöjd men nu är det bara så himla ensamt....
Saknar honom så det gör ont i hjärtat, fattar inte hur vi ska lösa allt....
Jag vill så gärna att han ska flytta hit och trivas med det, känns så flyktigt om jag ska flytta till skåne, har ju precis kommit hem och tror nog att Västervik kommer att bli en bra stad. Framtiden får helt enkelt utvisa...
Nu ses vi iaf om 2 veckor och då åker jag till honom, då ska vi bo på hotell i Båstad, mysigt:)

Helgen som kommer ska jag jobba, känns ok.  På fredag ska jag bjuda mamma och pappa på middag, om jag inte måste jobba extra, det var snack om det iaf.

Tittade på biljetter till Sundsvall i dag, det är verkligen bara en månad kvar och det ska bli sååå kul att träffa alla igen:) För intresserade kommer jag förhoppningsvis på torsdagen och stnnar till måndagen. Kan blli så att jag måste jobba torsdagen och då kommer jag inte förns torsdag vid midnatt.  Saknar alla mina vänner från Sundsvall väldigt väldigt mycket.... Ni är verkligen dom bästa!

Nu måste jag göra ett ryck!