Regnet det bara öser ner

och jag blir så blöt om både skor och strumpor....

Blev dyngsur efter en liten tripp till banken och dinsko. Hittade ett par vinterstövlar som jag fick plats med vaden i:) Har inte köpt dem men de var väldigt fina:)

Tycker synd om Thomas i dag som lägger om taket på jaktstugan, har lär vara kall och blöt!

I helgen är jag ledig men vi ska jobba lite ändå. Vi ska grovsanera trapphus och tvättstugan. Vi ska göra lite roligt också, vi ska nämligen på julmarknad på gränsöslott:)

Den 29/11 kommer det vara en "jultillställning" för allmänheten på Kasimirsborg slott. Barnkör, glögg och pepparkakor. 250 kr kostar det!! Hoppas det kommer många:)

Work work work!!
Frost

i morse var första morgonen som jag var tvungen att skrapa rutorna, kallt men lite mysigt att det snart kommer snö, hoppas jag iaf:) Orkar inte skriva så mycket i kväll men lägger in lite bilder!

Thomas överraskade med att baka lite muffins och köttfärspiroger:


Min egen mekaniker:


Höst hos oss:
     


En bild på sovrummet:


Nu väntar den fantastiska sängen, godnatt!

Ett stor grattis till min sociologivän Malin som blivit mamma åt en lite kille i natt!!

En tidig sommarmorgon i juli

Thomas och jag är upp tidigt och följer med pappa ut och fiskar, underbart vackert men sömnigt:)

I dag är jag ledig och ska snart åka ut och hälsa på mamma.

Hej hopp!

Systerfika

har jag, Emelie, Sandra och Cilla haft hemma i Cilla och Staffans jättefina hus. Med var även sötisarna Nils och Ella.. Vi fikade och surrade några timmar och det var jättetrevligt.... Välbehövligt med en tjejfika, känns som om det var år och dar sen. Det var det ju nästan för sist jag träffade tjejkompisar och bara satt och snacka var nog när jag bodde i Sundsvall.... Tror att det är ett behov som man har som tjej, man behöver tjejkompisar och man behover ventilera om allt möjligt... och framförallt äta gott fikabröd:)

I går var jag med och styckade ett lamm eller en tacka var det egentligen. Thomas och jag köpte halva, andra halvan tog grannen som idag kom upp med ett smakprov på en soppa eller om det var en gryta som man kunde göra på kokköttet.... Ni som träffat henne vet!!!
Nu har vi iaf lite stekar som vi tänkte tillaga någon dag..... ska lusläsa kokböcker:)

I morgon är jag ledig och då ska jag promenera, köpa bildelar och lite saker på rusta och sen ska Thomas och jag åka och simma. Kvällen spenderar vi nog framför Idol:)

Jag fick semester så jag kommer till Sundsvall v. 46, faaaantastiskt!!!

Hej så länge!!!


Vardag

känns som om vi äntligen har kommit in en vardag... Sitter framför burken nu och ska snart brassa till jobbet, Thomas (slottssnickaren) har nyss varit inne och fikat och är ute och jobbar igen, har diskat lite och borde koka ris till min matlåda men jag tror jag struntar i det och köper mat på jobbet.

I morgon efter jobbet ska Thomas och till simhallen och simma lite, mysigt. Vi ska även köpa lite reservdelar till min bil, mindre mysigt! I morgon är det även bonde söker fru, underbart mysigt:)

Hinner inte blogga i morgon så jag passar på i dag och gratta världens bästa Ankan som fyller år i morgon:


                                      Tack och hej!!

En händig man

så är det och jag kan inte vara mer än nöjd!

Denna helgen har varit så skön. I fredags tittade vi på idol, åt hemgjord pizza och drack vin. I lördags gick jag en långpromenad till Gamleby där Thomas hämtade mig med båten, vi fixade på gården (städade trapporna, rensade rabatterna och krattade), gjorde paj som vi åt till dansbandskampen. I dag har jag hunnit med en långpromenad, lunch och i kväll blir det bio (Patrik 1,5), någon som sett den???
Thomas har "besiktat" min bil i dag och konstaterat att bromsarna är slut, trist eftersom jag ska besikta den snart. Svårt att veta hur mycket man vill lägga ner på den kära polon. Vi har inte riktigt bestämt hur vi ska göra på bilfronten, just nu äger vi 3 bilar, vilket är ganska onödigt!!

Nu hinner jag inte skriva mer!!!!
Trevlig söndag!!


Nu ska det bloggas

för vi har äntligen internet hemma:) Vart ska jag börja??? Tror jag börjar med den fantastiska, omtumlande och alldeles underbara sommaren som började med Ölandsveckan:
                 

efter Ölandsveckan flyttade Thomas till mig och det var då renoveringen och jobb, jobb, jobb började:
               
    

mellan all renovering fick vi lite sommar med bland annat besök av Kicki och Lina, Väderskär, dagar på klipporna osv.
         


   

Äntligen inflyttning och inflyttningsfest med besökare från Sundsvall, Stockholm och Ängelholm och Loftahammar:
            

Herregud jag har hur mycket bilder som helst men det är inte många som man varken kan eller vill visa för allmänheten!! Nu har jag iaf uppdaterat med bilder från sommaren. Mer bilder på lägenheten kommer, måste bara städa först innan jag tar dom:)

Ciao!


sovrummet

börjar bli färdigt och äntligen har vi kommit fram till en tapet:


GUD VAD JAG TYCKER OM DEN!