Grått

vädret är verkligen trist, den här vintern har verkligen varit usel!! Vädermässigt alltså, annars har den varit den bästa:)
Mina gummistövlar som jag fick i julklapp har fått bekänna färg, här i småland behöver ma inga vinterstövlar, det räcker med gummistövlar:


Grått som sagt:


I helgen jobbar jag. Slutade tidigt i dag och börjar sent i morgon så lite helg blir det iaf. I kväll ska Thomas och jag till Gamleby och bowla. Hade tänkt att äta tacobuffé där men det fanns bara sena tider så vi ska äta paj hemma först!
På jobbet går det bra, just nu har vi det ganska lugnt vilket är behövligt!
Vägarna har varit torra så jag har klarat mig från att köra i diket!
Nu kan man nog säga att Thomas är egen företagare, Höjrup bygger!
Jag längtar massor tills jag får träffa Ossian, en månad kvar!
Nästa helg blir det dans och fest i lokalen i Loftahammar!

Nu ska jag läsa nya se och hör, min nya last!

Trevlig lördag!

Dans

I söndags var vi på Zlips i Ljungsbro, det var verkligen underbart kul. Jag vill verkligen åka och dansa mer men för det första finns det inte så många danser i närheten och om det finns en dans inom 15 mil känns det så motigt att åka så långt.... Kanske har danslusten avtagit ändå men Ljungsbro ska vi försöka att åka på lite oftare. Jag köpte till och med nya dansskor, jättefina:)

Vi har haft en supermysig helg. Fredagen var det myskväll framför tv:n med Let´s dance och vin. Lördagen staplade vi all vår ved och gjorde dubbel sats av köttfärspiroger, sedan blev det ytterligare en kväll i soffan, körslaget:) Söndagen blev ite mer aktiv med promenad, shopping i Linköping, (IKEA bla.) och dans på kvällen!! En perfekt helg med kärleken!!

Jobb, jobb, jobb hela veckan förutom torsdag, pust! Jag har iaf en ssk. studerande nu som är jätteduktig och det e kul:) Ibland känns det jobbigt att vara handledare men när det fungerar bra är det väldigt lärorikt, de har så smarta frågor:) Herregud jag har varit sjuksköterska i 3 år nu, känns som om det var igår jag stod i stadshuset i Sundsvall och tog emot min brosch!! Lika länge som jag har jobbar som sköterska, lika länge satt jag i skolbänken... Vilka år, det kan jag verkligen sakna!! Roffes gäng, allt vi hittade på, alla fester, allt vi åt, alla timmar innanför mittuniversitetets väggar...jag minns det som igår.... SAKNAR ER!!!!

Nu blev jag nästan lite sentimental.....


Godnatt!

Alla mina vänner!!!

Som jag berättat så klantade jag ju mig med mobilen och nu när jag äntligen fått min pukkod från telia har alla mina nummer försvunnit, katastrof!!!

Så nu ber jag er att skicka ett sms till mig och skriv från vem så blir det lätt för mig att spara nummret i mobilen:)

Tack å bock!

Bakartagen

På min lediga dag bakade jag både bröd och bullar. I söndags var Thomas ledig och då bakade han kärleksmums:)





En onyttig men fantastiskt god kvällsfika:


I dag väntar jobb och jag ska få en sjuksköterskestuderande som ska gå med mig i 5 veckor, hoppas hon e trevlig å bra:)

Trevlig dag!!

Benjamin Buttons otroliga liv

Åh vilken underbar film..... Den vill jag verkligen rekomendera!

I dag har jag en ledig dag och det är så skönt även om helgen på sjukan har varit bra. Jag Emelie och Sandra avslutade jobbhelgen med att träna på nervpressen och i dag är mina ben så satans ömma! Det är ju bra att det känns men shit vad handikappad man blir.

Jag har klantat mig!!!! I fredags hade jag tvättstugan och när jag hade tvättat färdigt så kom jag på att morgonrocken också behöver tvättas så jag slängde in den i maskinen. Samlade ihop mina saker för att åka in till gamleby och handla, och då slog det mig: Mobiltelefonen ligger i morgonrocken!!! Satan, sprang ner och försökte stoppa maskinen, lyckades efter några minuter men mobilen gick inte att rädda. Trots att jag tog efter min pappas knep och la den i ugnen på svag värme i någon timma!
I lördags innan jobbet fick jag alltså åka via telia så nu är jag ägare av en sony ericsson W595i:

Jag kan fortfarande inte använda mobilen eftersom jag tappat bort min pin/puk kod så jag väntar på att Mr. brevbärare ska dyka upp! Så, om någon mot förmodan skulle ha försökt ringa mig så vet ni nu varför jag varken svarar eller ringer upp!
Nu ska jag göra något vettigt!

Kramar!

Bakis å skakis

nej vars så farligt är det inte men min kupa verkar inte tåla rödvin längre... Trist för det måste väl ändå vara livets dryck??

Igår:
Jobb och afterwork. Startade på Sahara med vin och plockmat, surrade en massa och gick vidare till Briggen där vi gick på mer vin och lite matbrickor. Halkade in på en quizkväll där vi förvandlades till "Team Mor-fine" kan säga att vi dominerade inte!! Vi hade iaf en superrolig kväll. Känns jättebra att jag lärt känna mina arbetskompisar bättre och jag trivs verkligen! Jättekul att vi är lite yngre sjuksköterskor nu också, även om det givetvis är bäst med blandat!!

Längtar:
1:a helgen i mars då Lina, Ossian och Kicki kommer hit över helgen, det ska bli så himla mysigt.
V. 12 då skidveckan i Italien väntar med Thomas och hans vänner och min kära vän Muffen!
1:a helgen i april då Thomas och jag åker till Åre med familjen Hed/Bergman och Kicki. Hoppas på att få några dagar i Sundsvall också så man hinner träffa alla.
Sommaren, oj vad jag längtar dit!! Vet egentligen inte om vi har så mycket planer för sommaren, antar att det blir Öland, danshelgen i Västervik, Sundsvallsbesök och säkert en del dagar i skåne. Som gudmor ska jag ju på dop också:)

I kväll:
Hemmagjord pizza, hoppar nog över vinet. Let´s dance och mys i soffan!

Vill ha sommar:




Hej hopp!!!

Mysig ledig dag





I går invigde vi Gamlebyviken med skridskoåkning!!! Läskigt när man är osäker på isens tjocklek men mysigt med lite utomhusaktivitet. Thomas var säker så han tycket bara att det var kul:) Jag insåg att jag e totalt värdelös på att åka!!

Jag har aldrig varit speciellt intresserad eller bra på att åka skidskor eller slamol men den här vintern ska jag verkligen ta igen allt jag missat. v.12 åker vi till Italien, Canezei och åker slalom i en vecka och första helgen i april åker vi med familjen Hed/Bergman till Åre och åker ännu mer slalom. Efter den här vintern kanske jag vågar åka de röda och till och med kanske de svarta backarna i Vemdalen!! Skridskorna lägger jag på hyllan!!

I gårkväll hade vi våra hyresvärdar på kvällsfika. De har inte sett våran renovering förut och de var supernöjda, vilket är jättekul!

I dag startar mitt nya liv, Emelie och jag har varit och tränat vilket var jätteskönt, kommer säkert att få träningsvärk utan dess like:)
Nu ska jag planera Åre resa med Lina!!

Kramar!

Bildinlägg

Tänkte att jag skulle uppdatera med lite bilder.

Thomas och jag julpyntar lite..




Julklappsöppning:




Nyårsafton:








På julafton hade min moster Mimmi lite nostalgi i glasögon, jag tycker att jag hittade de absolut fulaste:


Jul hemma hos oss:








Har inte den rätta blogglusten men håll till godo med bilder:)
Kort så har vi haft en jättemysig julhelg med familjerna, danskväll, skåne, promenader och lite julgodis förståss:) Nyårsafton firade vi tillsammans med Thomas kompisar i skåne på en jättestor fest och det var också kul. Nu är man tillbaka på jobbet och det är likamed ont i huvud och rygg!! :(

I morgon är jag ledig så i kväll blir det rött vin:)

Hej hopp!!