Dans

Har varit och tränat bugg i dag, första gången på typ 3 år. Det var sååå kul:) Känns ju lite konstigt och ovant men det kommer nog att gå bra. Känns så konstigt att tänka på allt, inte bara dansa...  Ska försöka att träna en eller två gånger i veckan, det kommer nog göra susen för min begynnande övervikt:)
Vi dansade lite boogie woogie också, shit vad det var jobbigt.... Måste haft en suverän kondis förut:)

Nu e mina två nätter på sjukan gjorda för den här gången. Ska jobba kvällar och dagar i helgen, känns ju lite trist men det e ganska skönt å jobba helg ibland.

I natt jobbar David på rättspsyk, tråkigt att sova själv:( Jag har verkligen blivit mörkrädd sedan jag blev sambo. Vågar knappt gå ner till tvättstugan själv...

I dag var det sista avsnittet för Lost, trist och lite bra nu när jag ska bli en aktiv dansare igen:)

Ska fika lite nu.

puss å kram!

Nattjobb

Då var det dax för några nätter på sjukan igen. I dag och i morgon sedan ska jag jobba helg men inte natt. I dag har jag varit på stan med Muffen och fikat och surrat en massa. Vi gick även en sväng i nya gallerian, men ingen hade pengar så någon shopping blev det inte. Muffen la undan ett par vinterskor, superfina. I morgon ska jag nog gå en ny sväng när jag fått pengar och allt:) Måste i och för sig köpa julklappar. Känns ganska bra iaf för jag vet vad jag ska köpa till nästan alla.

I dag ringde Jimmy och frågade om jag hade lust att buggträna lite. Han ville att vi skulle dansa åhej. Känns kul att få dansa lite igen men jag vet inte riktigt vad jag tycker om åhej.... Har ju dansat det lite när vi tränade för Brobeck men det e ju typ 4 år sedan. Ska träna på onsdag iaf.
Jag har faktiskt hittat en kille som jag skulle kunna tänka mig att tävla med... han har iof redan en partner men jag tror inte de är tillsammans som ett par och då är ju chanserna större att han ska byta partner. Han dansar i B-klass och bor i stan, perfekt! Skulle kännas bra att starta om i B klass, A klassen känns tuff! Vet bara inte när jag ska våga fråga honom:)

Gud snart e det jul och då ska jag få komma hem, det ska bli så skönt. Älskar och hatar julen men det e iaf fantastiskt att få komma hem:)

Såg föresten filmen Zozo i går, den var bra men inte topp 10. Den var hemsk, sorglig och otroligt gripande.
Skandal, på fredag jobbar jag kväll och missar finalen av idol. På söndag när den går i repris jobbar jag också:(
Nu är Lina och Jonas i Mexico, jag är avundssjuk!!!
Nu ska vi snart gå en runda på jobbet, känns som om natten blir lång!

Redan söndag

Varför ska ledig helg gå så himla fort?? Jag har iaf haft en superbra helg.
Fredag var som vanligt bokad för idol:) Äntligen åkte Johan ut.... Det var gripande och som vanligt fällde man en tår... Marcus var sjukt bra, han måste vinna!!
Lördagen sov vi ut. Gick en sväng på stan och sedan åkte vi till södraberget där det var danstävling. Vi (David, jag å Ankan), åkte upp lagom till buggen började. Känslan av att vara på tävling slår allt....  Kan säga att adrenalinet pumpade när A-klassen gjorde entre.. Tyvärr blev jag inte så imponerad som jag trodde att jag skulle bli. Många var givetvis helt obeskrivligt bra men A-klass och GP tävling då räknar man med mer än fantastiskt.... Tyvärr kunde inte kicki och Peter tävla pga. att Kicki hade ryggskott, det var en besvikelse:( Kvällen hade jag tänkt att tillbringa på södra och dansa men med halsont beslutade jag att stanna hemma. Hade förmodligen dansat hela kvällen annars och det hade inte slutat så bra.
David skulle ha klassfest här hos oss så kvällen slutade med lite alkohol och en kort kväll på oscar (kort pga. akut magsjuka). Muffen bjöd in sig själv och hon gjorde kvällen minnesvärd:)

Nu e det söndag och vi ska snart inta soffan efter en liten kort promenad i friska lufen.

Har ju glömt att berätta en sak för Biggis, jag har nog sett din granne med plåtarna! För ca 1 vecka sedan såg jag honom vid navet då gick han med något plåtliknade i tygpåsar och höll för öronen. Han var ganska gammal, grått hår, svart skinnjacka, och ganska mycket mage.
I går när david och jag satt på Mc donallds var han där igen, med plåtarna. Precis när jag hade berättat för david om honom kommer han fram till oss och säger till david: Var tvungen att komma fram och titta för du e så lik min son jerry. David och jag höll på att dö....

Jaja, nu ska jag vila mig i form!

Vad har hänt sen sist??

I dag har jag iaf varit på utbildning om PD, och kalk och fosfatbalansen, mycket lärorikt. Känns som om jag lär mig hur mycket som helst ändå kan jag aldrig någonting... På eftermiddagen hade vi en föreläsning om bemötande och hur man ska informera patienter på bästa sätt. Föreläsaren var utbildad psykoteurapeut och riktigt bra. Vi fick göra massa övningar och diskutera saker... Är helt snurrig i huvudet nu...
Måste bara säga att jag älskar min avdelning och folket. Trivs som fisken i vattnet. Unga roliga och väldigt hjälpsamma:) Även att jobbet ofta e stressigt och slitigt skulle jag aldrig byta bort min plats. Kärlek till avd. 24!

Vad har jag mer gjort sen sist?? Sett ganska många filmer så här kommer lite tips om vad ni ska se och inte se:
Wallander, Jokern: Riktigt bra faktiskt, nästan den bästa av Wallander.
Heartbreake hotel: Den sämsta film jag sett. fattar inte hur man kan få göra en sådan usel film. Den var bara pinsam och helt meningslös.
Efter bröllopet: (såg den på bio), En superbra film. Händelserik, kärlek, besvikelse, sorg, den hade verkligen mycket. Jag grinade i ca 1 timma nonstop. Har man lätt till gråt så kan denna film vara mer påfrestande än givandet men jag älskar den! (David tyckte oxå om den trots att den var svensk).
Zozo: Har bara sett en del av den men den verkar bra:) Misstänkter iof att jag kommer att grina igen!

I går satt jag och tittade lite på vidarutbildningar. Känner att jag måste vidare.... Inte riktigt än men jag kommer helt klart vilja plugga något mer... Barnmorska är ju väldigt lockande. Tittade på studieplanen i Linköping och jag måste säga att det ser intressant ut:) 11 p. förlossningskonst sedan blir det ut i verkligeheten och förlösa:) Fråga e ju bara hur det skulle gå med min blödighet.... Kan nog bita ihop i de sorgliga stunderna men i de lyckliga grinar jag ju som mest...
Känner även att IVA-ssk. skulle vara kul, man borde ju verkligen få lite erfarenhet från akutsjukvård... Som sagt jag ska nog vänta ett tag till eftersom jag inte  e 100% säker men jag ska nog söka till barnmorska nu iaf bara för att se om jag kommer in, spännande:)

I kväll är det Bonde söker fru sedan är det Lost:) Ska bara äta och spinna först:)
David och Andreas e på väg hem från ICA, det e dom som ska laga mat, lyxigt:)

Snabb uppdatering

Har grinat mig igenom hela idol... Marcus var fantastisk, Felicia sådär men man vill ju inte att den sista bruden åker ut,  Johan var inte klockren men hans inslag grinade jag mest åt, Erik var skitbra....

Vet verkligen inte vem jag vill ska åka.... Bara inte Marcus:)

Någon som sett filmen efter bröllopet?? Tanterna på jobbet säger att den e såååå bra, skulle vilja veta???

Läste precis Marias blogg, funderar också på att köpa en våg:) Skippade träningen i kväll pga. av min extrema utmattning:) Tar igen det med spinning i morgon bitti:)

Fortsatt trevlig kväll!!

Helt slut

är jag efter dagen på jobbet. Har inte varit rondansvarig utan jobbat ute i vården, men satan vad mycket det har varit i dag. Nu när jag kommit hem och sitter ner känns det som om det brinner i fötterna... Kommer nog att sussa tidigt i kväll, hoppas jag bara orkar hela idol ut:) Har ju lovat att hjälpa David med läkemedelsräkning också....
Nu måste jag inta soffan!!!

Ledig i regnet

Vädret är verkligen sjukt trist. En dag som denna hade man nästan hellre jobbat. Jag sov till kl. 11, gick upp och käka frulle, gick på ett spinning lunch pass, och nu sitter jag här och har ingenting att göra:(
David är i skolan, har börjat med den fantastiska kursen metod och teori, kan säga att han inte är nöjd! Han ska skriva sin C-uppsats med Rauken.
I kväll ska vi till Timrå och titta på Hockey, ska bli kul, jag har ju aldrig varit på Timrå IK. Känns som om det är ett måste när man bor så nära.
I går möblerade vi om lite, vi drog in datorn till matdelen i vardagsrummet. Är ju bra de gånger man vill ha datorn på på natten. Dessutom kan man spela musik från den när det är fest eller om man sitter och käkar i vardagsrummet.

Nu vet jag inte vad ags ka skriva mer.....

Ha en bra regning dag alla!

Uppdatering med bilder

Här kommer lite bilder från olika tillställningar:

Födelsedagsfest hos Ankan:
Samling i köket

Muffen vinkar lite diskret

Magnus, Krister och jenny


Fest lördagen den 11/11
Muffen, Maria och lina röjer på aveny:)


Singstars

David lite sådär lagom full på Kebebcity

Bröderna innan utgång

Seg på jobbet

är bara förnamnet. Gårdagskvällen var iaf väldigt lyckad. Samlades 19.15 hos Maggan där vi lämnade spritpåsarna innan vi gick till saffran. Där åt jag vitlöksfrästa räkor, vitlöksmarinerade pilgrimsmusslor, tigerräkor och klyftpotatis med cayeneé. Saffran e verkligen min favoritrestaurang, det var så extremt gott:) Efter maten gick vi till Maggan och fortsatte kvällen, vi drack, surrande och sjöng singstars. Måste säga att det spelat verkligen är en partyhöjare:) Ska försöka att fixa det till vår roffe fest den 9/12.
Efter förfesten hamnade vi på aveny där vi röjde i ca 1 timma, sedan var både Lina och jag less. På aveny träffade vi även Biggis, Muffen och Maria.
David var ju också ut så honom mötte jag utanför oscar innan vi gick hem. Han var iof tvungen att få en hamburgare innan han gick hem:) Kvällen vat iaf väldigt lyckad!
I dag har jag mått lite sådär, ont i huvudet och trött men annars ok. Är på jobbet just nu men skulle hellre ligga i min säng. David och jag åt bakispizza och godis i dag så i kväll har jag hållt mig till te och hårdbröd:)
Det känns verkligen skönt att bara jobba en enkelnatt nu och sedan ledig måndag och tisdag. Ska bara ta det lugnt och softa:) Jobbar med maria i natt, känns kul:) Vi håller på och titta lite på om vi kan få till en personalfest, vore kul men svårt att matcha så många kan komma.
I morgon tänkte jag uppdatera min blogg med lite bilder, var ju ett tag sedan.
Jag fick iaf semester dagen innan nyår så nu kan jag vara med och fira mammas 50-årsdag. Tror att mamma blev väldigt glad, jag också:) Vet bara inte vad jag ska köpa till henne....
I dag e det farsdag, skickade ett gottogram till pappsen sedan ringde jag till honom, han och Simpson var på ön och mamma i lägenheten. Nu ska jag surfa runt lite innan jag tittar till mina gamlingar:)
Godnatt!

Laddad

för en fest kväll!!
Var egentligen inte så sugen på att gå ut den här helgen men nu känner jag verkligen för det. David ska ha fest här med sina kompisar + några gif-spelare (skulle vissa "kompisar" veta om). Pisamt tycker jag men vissa e ju kändiskåta:) Själv flyr jag fältet och följer med Lina på saffran och käkar sedan blir det fest hos Maggan, gamla korpenlaget är det som har fest men tyvärr blev det inte så många som kom, tror bara de var 5 eller något. Vi kanske avslutar förfestandet hos oss, om det e något drag här vill säga:) Ska iaf bli grymt gott med tapas:)

I dag på dan har jag varit på stan med Kicki och Lina, shoppat och fikat i slaskvädret. Jag shoppade en grå sveamössa. Mötte upp david som behövde smakråd, han köpte en jättefin kofta på MQ och ett linne på carlings.

I går var jag på stan med Muffen, Biggis och Krillekrokodil. Vi år lunch på Tinells, mums:) Sedan gick jag som vanligt en runda på stan för att se om något nytt hade kommit in men inte.... Ska sluta gå på stan nu för jag kan verkligen hela sortimentet. Provade ett par röda jeans på MQ, jättefina men jag insåg att röda byxor inte gynnar någon med stor röv:( Satan vilken fetröv jag fick!!

I går kväll tittade jag, david och Andreas på idol, drack vin, åt god mat och chocklad. Perfekt kväll iaf:) Som grädde på moset åkte Cissi ut, henne var jag verkligen less på. Markus måste ju vinna, det finns inget alternativ!

Nu ska jag hjälpa David att röja upp denna lägenhet.

På återseende!

Jeans provning

blev det i dag efter jobbet, inte för mig men för David. Kan säga att jag höll på att skratta ihjäl mig, David passar inte i slimjeans:)
Jag har jobbat 4 dagar och är ledig till söndag kväll nu, så jävla skönt:) Denna dag har verkligen varit ett helvete, hur mycket som helst att göra. Känns så trist när man inte hinner träffa patienterna mer än vid morgonen medicinerna, så ska det verkligen inte vara:(  Har nog aldrig varit så nära gränsen att böja grina, förutom de gånger som jag börjat grina:) Hoppas inte att jag lämnade hälften efter mig som vissa andra!

På lördag blir det nog lite fest. David ska ut med pappa Söderlund och singel Henke, snack om en av varje:) Själv ska jag nog ute med Kicki och Lina. Vi ska käka på Saffran sedan blir det väl krogen kanske... Lungt blir det iaf eftersom jag ska jobba söndag natt.

Nästa vecka ska jag ha en studerande igen, denna gång blir det en T6:a, fattar inte hur jag ska lyckas men det kanske är lite lättare än man tror med T6:or...

I morgon blir det en fika med Muffen efter ett jobbigt spinningpass. Funderar just nu på om jag ska träna i kväll eller inte, e ju helt knäckt efter denna dag egentligen men jag borde rensa hjärnan....

En spark i baken till mig själv:)

less less less

så känns det i dag, vet inte riktigt varför. Jobbet har gått bra men jag e trött i dag, jobbar kväll i morgon och dag resten av veckan. Lägenheten ser ut som ett slagfält trots att jag städade den nyss:( Känns bara som om man jobbar och sliter för ingenting.
I veckan ska jag försöka att träna mkt. känner att jag mår mkt bätte om jag tränar, man blir verkligen piggare. Kanske ska gå på orkopeden i morgon innan jobbet.
I kväll kommer nog Andreas hit, vi ska inte gör något speciellt, bara hänga:)

I går var vi på Sigbritts grav och tände ett ljus och grävde fram porslinsänglarna under snön. Det blev jättefint:) hela kyrkogården var så himla fin.
Efter det åkte vi ut till Silje och pussade och kramade på lilla Mårten, gud vad jag saknar honom ibland. Har fortfarande inte hittat någon som kan ta honom:( Vill inte lägga ut någon annons eftersom jag vill veta vem som tar honom, och att han får det bra där. Kickis Johan skulle fråga sin mamma så ett litet hopp finns kvar:) Känns så fruktansvärt om han måste avlivas:(

Nu ska jag fundera ut någon mat, ännu ett less-område!!! Några mattips?? 

Alla helgons dag

är det i morgon. Skulle vilja gå i kyrkan och tänka ett ljus för mitt helgon men jag jobbar så jag måste nog sova i morgon. Kommer ihåg den första Alla helgonahelgen efter att hon lämnat oss, vi var hemma och gick i kyrkan. Prästen läste upp namnen på de som lämnat oss de gångna året, när pästen sa Linda Isaksson kändes det som första gången mamma sa att hon hade dött. Alldeles tyst var det i kyrkan, vi satt tätt tillsammans, och tårarna rann.... Kommer så väl ihåg tomheten, hjälplösheten och jag trodde aldrig att någon skulle kunna förstå, vet inte om det är någon som gör det heller??
Det här är 6:e Alla helgona utan Linda, jag tror jag tänker på henne varje dag på något sätt... Jag vet att hon finns hos mig, men ibland gör det så satans ont, jag skulle göra allt för att få krama och hålla om henne en gång till, hon var min bästa vän...
Jag vet att david på något sätt förstår mig, han vet hur det känns att förlora någon. Visst är det jobbigt när man förlorar en mormor eller morfar men det är liksom tidens gång... Det ska vara så även om det sätter djupa spår. Att förlora någon som man har räknat med att ha med sig hela livet sätter sår som aldrig läker.
Älskar dig min ängla syster.

Nu till något muntrare. jag har varit jätteduktig och tränat alla dagar denna vecka:) Nu jobbar jag natt i helgen så nu blir det bara, jobba, äta, sova. Har varit ledig hela veckan och då har jag:
Shoppat: smink, 2 tröjor och en t-shirt.
Städat lägenhet och trapphus
Tränat
Lagat matlådor
Ringt mamma
Varit på IKEA med Lina och Kicki
Träffat Roffes gäng
Tittat på film med David och Andreas
plus massa andra saker, känns bra å jobba när man har hunnit göra roliga och nödvändiga saker på sin ledighet. Det tråkiga är bara att david är ledig när jag jobbar och tvärtom:(
I kväll har det varit idol och danny åkte ut, skandal! Cissi måste åka ut nästa vecka, hon suger! I det hela hejar jag på Markus, han har allt!

Natten här på jobbet verkar bli skaplig, en del vändningar men annars helt ok, hittills!

Nu ska jag bland lite dropp! Sov gott alla och ta vara på era nära och kära, Kram!

Hallå

Guuud vad skönt det är att vara ledig. Har varit ledig i tre dagar nu, känns nästan lite vemodigt att gå tillbaka till jobbet i morgon. Ledigheten har iaf varit nyttig och skön. Har tränat alla dagar men ätit lite onyttigt..:) I går var jag på ett nytt pass som hette cirkelfys, satan vad jobbigt och kul det var, riktigt länge sedan jag tränade på det viset. Ska gå på det varje vecka nu:) I kväll blir det spinning men först ska jag gå på en afternoonare med roffarna:)

I går städade jag och David trapphuset och lyckades med det otroliga. Vi låste oss ute.... Fick ringa till hyresvärden som inte svarade, rinde alla nummer vi hittade i trapphuset, störningsjour och allt men ingen svarade. Tillslut ringde hyresvärden upp, hans slav kom hit och öppnade:) Vad fan hade vi gjort annars? Vi hade levande ljus tända i lägenheten och allt!!

Var och storhandlade med Lina i veckan också. Det behövdes verkligen för vi hade ingenting i frysen. Lina skulle inte handla men hon e ju så snäll:)

I går var Ankan och jag på stan och shoppade och fikade. Jag köpte två ögonskuggor för 300 kr. Har lite ångest för det men David sa så här när jag berättade: passa på att unna dig nu när du kan, snart sitter du där med 17 barn. Han e ju rolig:) han e faktiskt den största shoppoholic jag känner.
I går kväll hade vi myskväll till Lost:) Världens bästa serie.

Nu ska jag ta mig en dusch!
Tack å hej för denna gång!