Ont i hälarna!

Får det när jag går och står längre tider... Det måste ju bero på att jag väger mer nu, det är iaf min teori:)

I helgen är jag ledig och ska bara göra massa roliga saker. I kväll är vi bara hemma, har grillat lamm och ska snart äta äppelkaka och titta på tv:) I morgon tar vi smalspåret till Hultsfred på marknad, senare blir det kräftskiva hos J:et och Markus. På söndag blir det utställningen i Loftahammar:)

Nu kommer lite bilder från Birgitta och Klas bröllop. Det var väldigt svårt att få fina bilder i kyrkan.

        

I söndags besökte vi det omtalade Tofvehult, underbart place:) Massor av goda bakverk, underbar trädgård och supermysigt! Dit kommer vi att åka fler gånger:)
   

Även om det känns som om hösten är påväg så har vi haft riktigt fina sommarkvällar. Vi har passat på och åka ut med båten och tillbringat mycket tid på klipporna. Hur kan man inte bo vid havet???
Som ni ser så växer kulan!!


Nu ska jag sällskapa Thomas i soffan!!

sista natten på mycket länge...

känns så skönt men just nu känns det som en evighet tills jag får gå hem, 6 timmar kvar... Konstigt att allt känns så otroligt mycket jobbigare på natten. Har 10 antibiotika att hänga nu och det känns JOBBIGT!

I morgon ska jag sova, det ser jag fram emot!

I helgen är det utställningen i Loftahammar så det ska bli kul, den traditionella kräftskivan hos J:et och Markus blir givetvis av också.

I lördags var vi på Bigitta och Klas bröllop, så fint och rörande. Jag började grina redan när jag såg dom komma i gången.. och sedan fortsatte det under hela vigseln och stora delar av middagen, tur att man inte framstår som ett psykfall :)
Biggis du får stå ut med en lipsill när du gifter dig:)

Bilder från helgen kommer senare!

Har fått ganska mycket problem med min svanskota, den känns krossad! Kan inte sitta länge eller hårt, inte promenera länge eller ligga i soffan länge.... hoppas bara inte att det blir värre!!

Nu är det som sagt lite antibiotika att bita i...

Ultraljud

I måndags var det dax för det efterlängtade ultaljudet. Snacka om att allt blev stressigt, jag stod i kö på Ittala som hade 50% på halva priset och kön rörde sig knappt och minuterna tickade. Jag som är livrädd för att inte hålla tider fick stressa in på familjecentralen prick 15.30 som var vår tid. Inte nog med det så hade Thomas fått punktering och var nästan 15 minuter för sen... Barnmorskan hade ingen möjlighet att vänta på honom så vi fick starta utan Thomas :(

Ett litet hjärta som pickade på, ben som sprattlade, en liten krabat som snurrade runt hela tiden... Så skönt att höra och se att allt såg bra ut. Känns fortfarande overkligt att det verkligen är ett barn i min mage... känns ännu mer overkligt att han eller hon en dag kommer att komma ut till oss...

Thomas hann iaf komma och se underverket även om vi var besvikna på själv ultaljudsbilden, man såg mycket sämre än vad man gjorde på det vaginala ultraljudet.

Nu ser jag fram emot helgen!! I morgon blir det kräftfiske och skytte med fam. Klingstedt och på lördag blir det bröllop :)

Hej hopp!!

Dax för lite bilder igen...

Har inte så mycket nytt att skriva men lite bilder kanske...:)

En kväll i Bågvik tillsammans med Maria, J:et och Theresé:
   

Igår hade vi en toppenkväll. Först var vi på grillfest i Heda och sedan dans till Casanovas:
   Det bästa med kvällen var att jag orkade dansa hela kvällen, stod bara några få låtar. Jag orkade till och med att röja i de snabba låtarna:) I´m back :) Dansade med flera nya och jätteduktiga dansare, kul:)

I dag har vi varit ute med båten och haft en mysig dag, trots lite halvdåligt väder.

Måste bara visa en bild på min fina skörd :


Nu blir det film och soffhäng:)

så mycket energi....

från att under ca 14 veckor varit nästintill döende, trött, matt, illamående, kissnödig osv. till att nu ha massor av energi... Konstigt är det hur kroppen reagerar.

Känner iaf nu att jag mår bra, ibland lite illa men det går att leva med. Behöver inte sova efter jobbet längre, behöver inte ägna mina lediga dagar till att vila, kan äta det mesta, livet e underbart!!!

I dag är jag ledig och börjar inte jobba förns på måndag. Har bakat matbröd, kakor, marinerat kött och gjort en potatissallad. I dag har alltså varit en riktig husmorsdag.

I går var vi i linköping och shoppade. Jag köpte ett par mammabyxor, en klänning till bröllopen, 2 linnen, en tröja, en tunika, kakaostift till magen och massor av småsaker på ikea. Vi hade en fantastisk dag tillsammans men på kvällen var jag helt slut i fötterna. Undra hur det ska bli när man är liiite tyngre :)
Nu har jag gått upp 9 kg och i ett par platta skor känns det efter några timmar:)

Nu ska jag duscha för i kväll ska vi till Sofia och Andreas på grillfest innan det blir dans till Casanovas i Gamleby. J:et och Markus kommer också:)

Trevlig helg!!

På måndag ska vi på ultraljud:)

Frukost 16:15

känns väldigt upp och nervänt men så är det väl å jobba natt! Hela min kropp skriker: Inte mer nattjobb och jag tänker lyssna på den. I natt gör jag det sista nattpasset och det känns verkligen skönt. Natten som gick var fullspäckad av oroliga, sjuka, döende och patienter med smärta. Satte mig ner första gången runt kl. 03... Hoppas att min sista natt blir bättre.

Nästan allt mitt illamående är som bortblåst och det är underbart. Tröttheten består men om jag har fattat det rätt kan den nog hålla i sig hela graviditeten. Magen växer, spänner och drar :) Ibland känns det obehagligt och jag blir orolig men jag antar att det känns att bära ett barn:) Den 17/8 är det dax för ultraljud, som jag längtar.

På onsdag ska vi ha en liten återträff men gamla kompisar från Loftahammar, kul:)

På torsdag ska Thomas, jag, J:et och Markus på "En sommar med Göran"

På fredag ska vi på middag hos några av Thomas kunder.

På lördag ska vi till Linköping och shoppa om inte vädret e kanon för då blir det kanske båten, klipporna och havet:)

Söndag hoppas jag på lugn och ro och mys med hjärtat:)

Lite bilder från i lördags när jag vi var ute med J:et och Markus på havet och käkade på Råga, fikade på Hasselö och blev guidade i Loftahammars skärgård:)Plockade massor av hallon hos J:et så i går gjorde jag hallonsylt, gött!

Hej hopp!