svider i ögonen

Sitter på jobbet och är verkligen svintrött! David och jag var på fest i går, drack inte så mycket men blev ändå sjukt bakfull i dag, tog mig ur sängen runt kl 16, kändes inte så kul att åka till jobbet i dag:( Fattar inte hur jag kunde bli så dålig?? Just nu känner jag mig inte så laddad för kommande helg, men det lär det bli ändring på:) Har lite att fixa tills dess....

I morgon är jag ledig och då ska jag sova, sova, sova!

Ögonen svider så jag håller på att dö, 4 timmar kvar....

Nästa vecka åker jag hem till mamma och pappa, det blir skönt:)

Hoppas att David och Peter får ett g på den där satans uppsatsen nu!!

Nu ska jag fixa lite saker!!!

Ledig fredag

Sitter och väntar på att david ska komma hem från Stepin så att vi ka åka på citygross:) Har aldrig varit där förut... Jag tränade pump, så himla skönt att träna på morgonen.  Efter träningen lagade jag lite lunch innan vi tog en sväng på stan. Drack en kaffe på IN fiket innan vi gick hem.
I morgon jobbar jag dag och på söndag natt, ganska skön helg!

I veckan var jag hos Lina och tittade på filmen från dansSM, guuud vad kul det var. Kicki och Peter kom på 20:e plats av 107 par så det var ju jättebra:) Norrläningarna kan inte konkurera med de söder ifrån så är det bara, har alltid varit så, trist! Om man vill satsa måste man nog åka på alla läger och det blir dyyyrt. Jag är iaf väldigt stolt över Kicki, hon e bäst!
Man blir ju riktigt sugen på att börja igen men jag tror nog aldrig att jag kommer att göra det... Ångesten kommer så fort jag går in i altiras lokaler, vet inte om jag har nerver kvar heller:) Synd att jag missar dansen på söndag men det kommer fler:) Öland närmar sig ju... Det ska bli ASKUL!

I dag skiner solen och det är fantastiskt, nu börjar jag längta efter sommaren riktigt mycket!

I går kväll tillbringade jag min lediga kväll på mittuniversitetet, igen. Försökte hjälpa David att få till C-uppsatsen, hoppas det går vägen nu!!

Nu ska jag sätta mig på ballkongen en stund, sola sola sola:)


Jippi

jag får stanna på 24:an tom. dec-07, det känns helt fantastikt:)
Trist att 3 jättebra vikarier måste gå men just nu e jag bara lycklig att jag får stanna. Jag e nog säkert trångsynt men jag vill verkligen inte vara någon annastans... Det finns så mycket bra med 24:an
PERSONALEN
Vi får göra mycket roliga saker utanför jobbet
Vi blir bjudna på mkt, hur många avd. inom landstinget får åka till Tallin, gratis??
Lärorikt, både medicinska och kirurgiska patienter
3-skift, men det kanske försvinner efter jul:(

JAG E GLAD FÖR ATT FÅ STANNA!!!

Sommarsol

är det i dag och jag är ledig. Klockan är 10.20 och jag har hunnit med frukost, en långpromenad och varit på sjukan och vaccinerat mig mot hepatit A och B, känns riktigt bra:)
Gick förbi hemköp på vägen hem och köpte ingridienser till köttbullar så nu blir det storkok. Finns inget godare än köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt.

I går träffade jag RG, vi var på det nya fiket, kommer inte ihåg vad det heter men det ligger där Tinells låg förut. Fint och lyxigt var det:) Vi försökte att boka in en fest kväll men lyckades inte hitta något datum då alla var lediga förns i augusti någongång... Trist men det kanske blir någon fika innan dess:)

Helgen som var jobbade jag och det gick bra. På lördagkväll var vi hon Andreas och premiärgrillade, suuuupergott:) Måste verkligen grilla snart igen.

Har börjat springa nu, köpte ju joggingskor för att tag sedan så nu jävlar:) Har iaf  hittat en jättebra slinga att springa, precis vid ån, inga uppförsbackar och ca 5-6 km, lagom för en amatör:)

I går efter fikat var jag på pump, det känns verkligen som en bra träning, man har ont i hela kroppen efteråt.

Just nu känns det som om jag har massor av roligt framför mig:
Åker hem den 4/6
Mamma och pappa följer med upp till Sundsvall
David tar examen
David fyller 30 år
Öland med J:et, Ankan och Daniel i en husvagn
Gatufesten
Sooooommar
2 veckors semester på Väderskär
Lina och Jonas kommer och hälsar på på Väderskär
Ev. en solsemester i slutat av sommaren

Det som är mindre kul är:
Vet inte om jag får vara kvar på jobbet efter sommaren
Jobbar mycket nätter i sommar
Jag är blek
Jag är fet och jag kan inte sluta äta godis!!!

Nej nu är det dax för köttbullsrullning:)

Ha en trevlig dag alla glada!

Skitväder

regn, regn och åter regn!!!
Jag har iaf varit ledig i dag och det är iaf skönt, har ju varit ledig hela helgen så nu ska man väl vara utvilad:)
Dagen har jag spenderat tillsammans med Ankan på stan, vi har lunchat, shoppat, planerat, surrat och fikat:)

I fredags var David och jag hemma och tittade på film, Davids kompis Anders kom över och sällskapade oss. Självklart blev det en godiskväll:)

I lördags var det ju Melodifestivalen. Hela dagen var jag jättesugen på en utgång men vi bestämde ändå att vi skulle gå till Davids kompisar Karin, Fredrik och lilla Isac. Det blev en lugn hemma kväll med vin, chips och choklad:) och lite bebisgull:) Han e supersöt Isac! Det var iaf en jätterolig kväll, Karin och fredrik e precis som vi:)

I går, söndag var David och jag på Ikea nästan hela dagen, eller Birsta city som det heter nu. Sedan åke vi till Malin, Jörgen och Viktor. Fikade lite hos dom sedan åkte vi hem och åt middag.

Nu har vi nästan fått vår bil, den är besiktad och redo för oss men Rotto skulle städa ur den och sätta i cd spelare sedan är den vår, här kommer en bild på skönheten (erna):


David skulle hellre ta Rottos nya bil:


Nu ska jag vila lite innan en jobbnatt!!

Nyklippt


Här kommer en bild på nya frissan, inte så stor skillnad men mycket ljusare och mer lugg än vanligt:

 

Vi har ju köpt ett nytt soffbord och här kommer en bild på det:


Lite bilder från när jag var hemma hos mamma och pappa:
 jag i vårsolen

 en nyrökt böckling, mums.

I helgen är jag ledig och det känns underbart. Har jobbat 2 nätter nu och i morse klev jag upp kl.11 för att klippa mig kl.12, så nu e jag trött!
Planer för helgen, I kväll: Hyra film, godis och mys i soffan.
Lördag: Ska börja dagen med träning och lite shopping och sedan blir det givetvis slagerkväll, David och jag ska till Karin och Fredrik och lilla Isac och titta på det.
Söndag: Träna och förhoppningsvis får jag med mig David på en långpromenad.

Måste bara skriva om en skitäcklig sak som hände mig igår. Skulle gå och sola på sol och pool, drop in, när jag hade betalat och klätt av mig kände jag hur det luktade äckligt och fick då se hur det ligger en hög med skit i soptunnan. Fyfan vad vidrigt, hur kan man vara så svinig att man sätter sig och skiter i en soptunna???

Svar till Anna min fd. handledare: "Bården" vi har i extrarummet är en tapetvåd, köpt på fresks:) Kul att du läser min blogg, har inte du någon blogg??:)

Trevlig helg alla!


Intressanta dagar

har det varit nu. Har varit det årliga njurmötet på södra berget sön-tis. Jag var bara där måndag men det var otroligt intressant och lärorikt. Fick lära mig massor om hemodialys, syra-basbalansen(överläkare från IVA som föreläste), och sedan var det en man som hette Gunnar Åström som föreläste om "att vara här och nu". Herregud vilken underbar föreläsning, man både skrattade och grät under den. Får ni möjlighet att lyssna på honom så gör det!! På kvällen var det dax för bankett med 3-rätters i matsalen på södra berget, lyxigt värre säger jag bara. Efter maten var det ett band som hette musikpoliserna som spelade, väldigt bra och röjiga! Det var ju folk från hela Sverige på mötet så man träffade mycket nytt och roligt folk. Kvällen blev iaf väldigt röjig och liiite för mycket alkohol, men grattis är ju gott och det är inte så ofta man blir bjuden på det när man jobbar inom Landstinget, sviten var dessutom bokad till oss och den var fiiiin!

I natt blir det jobb och det känns sådär, nätterna är alltid lite ångest
I dag har David och jag glidit på stan och tagit det lugnt, ska försöka att få ihop en middag snart men först ska vi röja upp i lägenheten.

På lördag är det melodifestivalen, det får man inte missa:)

Jag har apont i min nacke efter för mycket headbangande i måndags:)

I helgen är jag helt ledig och då ska jag ta det lugnt, kanske dricka lite vin och klippa mig:)

trist lördag

Har jobbat hela dagen och ikväll skulle David och jag gå ut och käka men så blev det inte:( David ska ut med några polare! Jag jobbar ju kväll i morgon så det känns ju som om jag har en ledig kväll nu... Kommer iaf att gå till Kicki och Johan i kväll och bara ta det lugnt.
Nästa helg då är jag ledig, någon som är sugen på en utgång??

I dag efter jobbet åkte vi till Bo magasinet och köpte soffbordet som vi spanat in i typ 3 månader, det var inte 25% på det men jag lyckades fixa det ändå:)

Ska klippa mig på fredag och det ska bli såååå skönt för nu är det verkligen utväxt!!

I morgon innan jobbet ska jag nog ta en löparrunda, känner mig laddad, få se hur det känns i morgon:)

Nu ska jag röja upp slagfältet!

Trevlig fortsättning alla och Ankan och Daniel ha en fantastisk kärlekssemester:)

Fredagkväll

och jag har precis kommit hem från sjukan, ska försöka att slappna av och sova snart eftersom kl ringer 05:30 i morgon:( Jag jobbar söndag kväll iaf så David och jag kanske ska ut och käka eller något... Man vill ju gärna göra något roligt när man jobbar helg och ett besök på Saffran vore inte helt fel:)

I går intervalllöpte Lina och jag runt sidsjön, herregud vilken träningesvärk jag har i dag. Ljumskarna och magen har verkligen fått sitt. Köpte ju nya springskor i onsdags så nu gäller det att utnyttja dom till 100%. Vi ska iaf försöka springa 2 gånger i veckan, det e ju hur skönt som helst efteråt.

I morgon e det 25% rabatt på Bomagasinet så vi ska försöka att hitta ett nytt soffbord, och kanske lite annat:)

Har precis tittat på "Sverige dansar och ler", shit vilket sjukt program det är, men ganska kul:)

I morgon skriver David lm-tenta, hoppas att han klarar den:)

Nu ska jag slagga!!

Trevlig helg!

Nya bilder

Här kommer det lite nya bilder.

Först kommer två bilder från Väderskär som jag tog när jag var hemma innan påskhelgen:
                             


Här kommer bilder på lägenheten som jag har lovat vissa att lägga ut lääänge nu:)
Hallen, känns trist och opersonlig fortfarande, mkt saknas än:)


Köket är nog det bästa i lägenhetn, älskar det!
    

Badrummet är ganska litet men vi får plats.
   

Här kommer vår datarum som vi knappt börjat fixa än, ska köpa en bokhylla, läsfåtölj och lite småprylar.
      

Vardagsrummet är ganska färdigt, ska bara köpa nytt vardagsrumsbord och en glasskiva att ha dvd:n på:)
   


ledig i 2 dagar

och det känns underbart:) Har jobbar valborg och 1 maj men det gjorde inte så mycket. Har ju elev nu och det är verkligen både och... man utvecklas ju jättemycket av det men det kan vara ganska så påfrestande också...

I går kväll var jag hos Kicki och tittade på desperate och umgicks. Johan ligger så sjukhus, så kicki behövde nog lite sällskap!
David och jag var hälsade på hans mormor i går, hon mår bättre nu men e fortfarande sliten.

Nästa vecka ska jag på njurmöte både mån och tis + bankett på måndagkväll och det ser jag fram emot:) Tyvärr så hade jag bokar klipp + färgning på tidagen som jag nu måste avboka, känns trist eftersom utväxten verkligen e grå nu:(

Mamma: Jag bokade en tågblijett hem den 4/6 igår, kommer till Linköping kl. 20.00. Vet inte om jag kan byta alla dagar men annars kan jag nog ta ut komp:)

Nu ska jag ta en lånpromenad, sköööönt!