Skolan igen

Har hjälp David och Peter med sin C-uppsats i dag, trist som fan men vad gör man inte...) Kändes lite kontigt att glida runt på mittuniveritetet igen.

  • Nu har vi iaf fått hem våran dator men det ska lämnas in i morgon igen, det är inte lite fel på det! Vad har hänt sen sist då....
    I fredags hade vi jobbfest, hur kul som helst:) Var där tidigt och hjälpte till med dukning, bål och efterrätt. Det blev tacos, kladdkaka med glass och bär, bordsskål(tur man har lite gamla studenter på jobbet), singstar, bugg och foxtrott, och massa surr och härj:)
  • Tränat jag jag gjort ganska bra, har mest blivit bodypump, ska försöka att gå på lite spinning också. Löparskor ska jag köpa på onsdag, så till veckan börjar Lina och jag käpa oss runt sidsjön.
  • I torsdags blev det dans till Zlips på aveny. Åkte dit med Malin och Sandra men där fanns även Lina och Ankan:) Dansen var väldigt bra, dansade mycket och svettades som en tok. Som tur e så la jag in några foxtrott under kvällen. Gud vilken känsla det e å bugga när det stämmer:) Längtar riktigt mycket till öland:)
  • Har sett två filmer under helgen. Borat: som var helt sjuk men ganska rolig:) Sedan såg vi Hard candy: den var lite seg men bra. I veckan såg vi även The holiday och den e ju helt fantastisk, vilken underbar film:)
  • Fortsätter att titta på resor till Thailand men det e ju skitsvårt att boka något när man inte vet vart man jobbar, var David jobbar osv. Jag har iof fått veta att jag till 99% blir kvar på 24:an och det känns fantastiskt:)


I kväll ska vi till sjukan och hälsa på Davids mormor som fått en hjärtinfarkt.  Konstigt för david att ha sin mormor som patient...

Jag har sjuka ilningar i mina tänder!!!

Nu ska jag surfa runt lite.

RG- bokade vi någon middag, jag kommer inte ihåg:)


väntar

på att nattpersonalen ska droppa in nu. Har för ovanlighetsnsskull haft en skön kväll:)
Jag startade dagen med ett spinningpass, har sjku träningsvärk efter pumpen igår. Känns som om jag tränar ganska bra nu men kosten e helt FEL!
Igår var Kicki och jag på stan efter jobbet, vi shoppade och käkade på 1891 sedan gick vi hem till mig och åt godis och tittade på tv. Beach 2007 närmar sig verkligen och jag har panik!
Har fortfarande inget internet hemma, ska lämna in datorn till veckan. I dag skulle David och Jörgen sätta upp tv:n på väggen men det gick inte, väggen var för porös!! Less jag blir men de skulle göra ett nytt försök i morgon med nya verktyg:) man vill ju ite komma hem och tv:n ligger på gilvet i 1000 bitar!

Har köpt en ny taklampa till sovrummet, fyndade på Hemtex. Det är så roligt att köpa saker till lägenheten:) Letar fortfarande efter ett vardagsrums bord, blir nog ett på Bomagasinet. Min älsklingsaffär:)

RG, blir det fika på tisdag då? Vilken tid, jag kan när som helst! Messa mig när ni bestämt.

Nu ska jag snart hem och lägga mig i soffan, ska ju vara här kl. 06:45 i morgon bitti:)

Trevlig helg!

orkeslös

I natt e jag verkligen trött. Bara sovit några få timmar i dag.
Natten har varit stressig hitills men nu känns det lite lugnare.
Ankan, sa vi inte fika på onsdag?? Annars får du ringa och väcka mig i morgon:) Om någon annan roffe vill vara med och fika så är ni välkomna:)

I dag har vi varit och firas Jonas som fyller år.

Mamma, jag hade gärna kommit hem i midsommar men det är för kort ledighet:(

Ska bli väldigt skönt med lite ledigt nu.

Jag orkar inte blogga i dag känner jag!

I´m back

har ju inte bloggat på länge nu men det beror på att vår dator inte fungerar + att jag inte jobbat natt på länge. Nu sitter jag iaf på sjukan... Har haft en lugn natt hittills.
Internet är jättekonstigt  i natt så jag vågar inte skriva något långt inlägg ifall allt förvinner. En liten uppdatering iaf:

* Sommaren är här och det känns fantastiskt:)
* Har haft en ledig helge med grillning på norra berget med Lina och Kicki, fest hos Lina, glass i solen, bokläsning och lite mys med min älskling.
* Känns som om jag har kommit igång med mycket träning nu, det är bra men det konstiga med mig är att när jag väl tränar då har jag ett extremt begär efter godis och kakor, träningen ger alltså inte det resultat som det borde.
*Jobbade hela påskhelgen och det var hemskt. Alldeles för mycket att göra, patienter sjukare än valigt och lite personal. Grinade för första gången på jobbet. Ibland önskar jag att jag satt i kassan på ica eller något.
* Har tittat på utlandsresor, blir nog Thailand till vintern:)


Nu har lilla mamma hittat funktionen att kommentera mina inlägg:) Det var ju lite roligt.

Är ledig hela midsommar helgen, någon som har något roligt på g?

Hörrni roffar, vi måste boka in en date snart! Alnö snart kanske....

Ska uppdatera med bilder så fort vi får ordning på datorn.

Nu ska jag gå ett varv och pyssla lite.

vårväder

är det verkligen här hemma hos mamma och pappa. Har varit på Väderskär i två dagar nu, där var det ganska kallt i luften men med en viter jacka och och en stol i lä kunde man få lite färg i ansiktet:)
I dag har jag tagit en morgonpromenad med Theresé. Det var verkligen superskönt men varmt. Vi gick iaf 7 km och här i Loftahammar är det 20 grader i solen.
I går var jag hos min moster och kusinerna och åt mat, kul att träffa dem igen, det var jul jag såg dem senast. Efter middagen åkte jag till J:et och hjälsade på men det blev en snabis eftersom hon skulle åka till Stockholm kl. 5 i dag på morgonen. Det var iaf jättekul att träffa henne igen, vi tittade på kort och surrade en massa. Theresé var också där:)
Nu väntar mamma och jag på att pappa ska komma hem från ön så vi kan äta, sedan ska vi till Västervik och hälsa på morfar och farmor. Vet inte om det blir kul att träffa dem iaf inte farmor men det känns lungt för själen att man sett henne en gång till.
Det är otroligt skönt att vara ledig men det känns lite tungt att åka tillbaka och jobba hela påsken. Hoppas att det hunnit bli mer vår i Sundsvall.
Har tagit lite bilder som jag kommer lägga in när jag e hemma och har tid:)

Ha det så bra!!!