Såååå fattigt

att bara vänta på att tiden ska gå och Thomas och jag får ses igen..... I morgon åker han til Italien och åker skidor i en vecka, trist för mig men roligt för honom!

I morgon ska jag till IKEA-huset i Linköping och förhoppningsvis bränna lite pengar:) Behöver iaf köpa:
Taklampa till köket
Lite redskap till köket
Ljus
Ögonbrynspenna
Kläder, helst jeans

"Ibland händer saker som gör att man inser att man verkligen tagit rätt beslut, och det är sååå skönt"

I morgon är det dans i Oskarshamn, funderar på att åka dit!!!

Såg att ma kunde åka till Spanien i en vecka för 1300 nu, hade varit bra skönt:)

Nu blir det lite film under filten i soffan:)

Bilder

det har jag ju lovat att jag ska uppdatera med ett tag nu:)
Börjar med min Sundsvallshelg:
Torsdagen hos Ankan i dansen på aveny:
 
Fredagen:
Förmiddagen var vi hemma i Elin och kristers hus och åt lunch. Här är Elin med sin Iris i magen som äntligen har tittat ut:)
 
Eftermiddagen blev Roffesgängs, tyvärr utan vår Biggis.
         

Lördagen, 30-årfest, inflyttningsfest och förlovningsfest hos Lina och Jonas:
           
På söndagen blev det en riktig pensionärsfika hos Lina och Jonas:

Tyvärr har jag nästan inga bilder från min och Thomas helg i skåne men jag har några bilder när vi svarvar vår gemensamma ljusstake:)
   
I helgen har mamma och jag varit på SPA:
  

Nu har jag verkligen lagt ut mkt bilder, så nu behöver jag inte göra det på länge:) Mammas och min helg på SPA:t har iaf varit helt underbar, supergod mat, mkt vila, vattengymnastik, bubbelpool, bastu och godis:)
Nu är jag hemma i Loftahammar, ska jobba kväll i morgon. Polon har gått som ett spjut i helgen:) Nu är det "bara" 3 veckor kvar tills jag får träffa min kära, fattar inte hur jags ka stå ut, saknar honom så jävla mycket!!!! Nu ska pappa och jag ta en kopp kaffe tillsammans, mamma sover.

kärlek

Helgen som gått har jag spenderat i skåne. Vi har som vanligt haft en underbar helg tillsammans. Vi har dansat på Ekebo där Casanovas spelade och givtvis i Hasslarp (vår söndagsdans). Tiden tillsammans med Thomas är så värdefull, har aldrig känt mig så lycklig tillsammans med någon. Han är precis vad jag vill ha.
Vi hittar alltd på massa saker när vi ses så den här helgen var det första gången som vi tittade på en film tillsammans, det blev en Wallanderfilm på söndagskvällen, det var mysigt!
Thomas hade en liten överraskning till mig på söndagen. Han hade tagit fram sin svarv så vi svarvade en ljusstake tillsammans, det var riktigt kul:) Den blev kanske inte så fin men den är skapad av oss! Bilder kommer senare!

I dag ska jag jobba kväll. Magsjukan är så gott som över på jobbet och det är otroligt befriande.
I morgon kl. 16 hämtar jag min bil, det ska bli kul.
På fredag ska mamma och jag åka på SPA så då får polon visa vad den går för:)

Måste bara säga att serien "sjukhuset" är den bästa på väldigt länge. Undra om det beror på att man själv jobbar inom vården eller om andra också upplever den som väldigt bra??? Känner mer och mer att barnmorska vore ett fantastiskt jobb.

Efter helgen ska jag försöka att uppdatera min blogg med bilder från sundsvall, helgen med Thomas, SPA och på bilen:)

Ha en bra dag!

Nu har jag slagit till

och köpt en bil, det blev en polo-99. Lite tantbil kanske men den är lagom i storlek och drar lite soppa, perfekt! Tror jag får den nästa fredag. Då ska mamma och jag inviga den till vår SPA-helg.

Jag har klarat mig från vinterkräksjukan trots att mer än hälften av personalen ligger och spyr, håller tummarna för att turen håller i sig.

I morgon åker jag till Thomas, jag längtar så det gör ont i hjärtat. Har inte sett honom på 3 veckor nu. Ska bli så skönt att skypa in i hans famn igen! Vi har inte så mycket planer för helgen, det blir dans lördag och söndag iaf.

Måste återigen hänvisa till lite mer seriösa bloggare: (iaf för tillfället).
www.dansanka.blogg.se
www.vintertjarn.blogg.se

Nu ska jag jobba!

back in town

och det känns ok. Tänkte uppdatera lite snabbt hur min Sundsvallsvistelse har varit...

Torsdagen: Anlände kl. 16 då Lina kom och hämtade mig. Vi åkte hem till deras nya fina hus, det var vaerkligen superfint och de hade hunnit med så himla mycket. Vi åt mat och drack vin innan vi fixade till oss och fortsatte vindrickandet hos Ankan. Senare blev det dans till date på aveny, dansen var sådär men det var så kul att träffa Lina, Jonas, Kicki och Ankan igen:)
Fredagen: Upp ganska tidigt och hjläpa Lina storhandla till inflyttnings/30-år festen på lördagen. Sedan träffade jag Muffen och Ankan för att åka till Biggis och hälsa på i deras nya hus. Hos Biggis lagade vi mat, surrade, tittade på huset, kände på magen och tittade på gamla kort och myste. Biggis är så vacker med sin bebismage:) Hon ska ha om en vecka. Efter besöket hos Biggis åkte jag in på stan där jag träffade Kicki, vi shoppade och kollade in allt nytt på stan:) Kvällen spenderades hos Ankan, lagade 3-rätters,(mat igen), drack vin, sprit och cider. Härjade på som vi brukar och planerade att göra stan men så blev inte fallet. Väl på stan var oscar abonerat så vi fick gå på stadshuset, drack en god drink och gick hem. Enligt mig var det alldels lagom.
Lördagen: Vaknade utan baksmälla, helt otroligt. Gick lite på stan, åkte till Lina och jonas där familje och släktfirandet var i full gång för Lina som hade fyllt 30 år. Diskade, gjorde snittar, plockade för brinnande livet:) Fixade till mig öppnade en cider sedan var festen igång:) Det var väldigt mycket folk och hög stämmning. Kvällen bjöd på massa gamla vänner, alkohol, dans, lekar och mycket mer. En alldeles perfekt kväll:) Somade kl. 05!
Söndagen: Birst city tillsammans med Kicki, Ankan och Lina. Shoppade en hel del. På kvällen blev det pensionärsfika hos Lina och jonas med 7 sorters kakor, tårta och te:) Mysigt var det iaf. Somnade tidigt som en stock. 
Måndagen: Lunch på stan med Muffen, Biggis och Krister. Hemfärd kl. 14. Sorgligt!!

Kan konstatera att mina vänner har blivit "vuxna" med hus och kommande bebisar. Känns skrämmande men också lite mysigt. Tänk att ha ett eget hus:)

Sundsvallare ni är mina bästa vänner och det hoppas jag att ni alltid kommer att vara. Det är med er jag kan vara mig själv till 100%, (kanske är tur att jag inte kan vara det med alla). Saknar er mycket!

Bilder kommer snart!

Vi har magsjuka på jobbet, fy fan!!!

Äntligen

är det bara några få timmar kvar tills jag sticker norr ut:) Det kommer att bli så jävla kul:)

Ni måste spana in Biggis blogg, hon har lagt ut så bra kort på Roffes gäng:)

www.elinedholm.blogg.se

Det kommer en fet uppdatering efter SUNDSVALL!!!!

Idag

får jag min efterlängtade Semla. Vi har beställt semlor till eftermiddagskaffet i dag och jag längtar:)

Om 2 dagar är jag i Sundsvall och det ska bli underbart och väldigt nödvändigt!! Behöver mina vänner!


"När modet sviker, hoppas jag att kärleken tar vid"



Åh så härligt

det var med en ledig fredag. Spenderade den på nästan bästa tänkabara sätt.
Var hos J:et och Marcus och åt jättegod mat och drack vin. Tittade givetvis på Let´s dance som är mitt tillfälliga favoritprogram. Rätt par åkte ut! J:et och jag gjorde blåbärspaj som vi åt i pausen.

Om en vecka är jag i Sundsvall och jag längtar super mycket!

Den här veckan ska jag nog träna alla dagar fram till torsdag:)

leeedig

och det är så skönt....
Började dagen med att bada badkar, åt frukost, sedan kom mamma från jobbet och då drack vi kaffe. Mamma och jag skulle ta en promenad men det blev en väldigt kort för det blåser verkligen svinkalla vindar, gick hem och läste i soffan istället. Läser en bok nu som heter "Flyga drake", den kommer nog att bli väldigt bra. Nu har vi ätit mammas goda kräftsoppa, sååå gott är det!
I kväll blir det middag och Lets dance hos J:et och Marcus, Marcus skulle kocka:) Kommer nog att bli väldigt trevligt, de är det alltid!
I morgon är det jobb igen, en ledig dag går så himla fort!

Trevlig helg alla!