Magbild

Här kommer två magbilder, nu är vi alltså i v. 16.

Den snygga pappan också :)


Nu ska jag käka, åka och handla och jobba natt, igen :( Nedräkningen har börjat, bara 3 nätter kvar!!

man ska inte vara vaken på natten

därför ska man inte jobba natt, det är omänskligt!!!
Sitter på jobbet just nu och önskar att klockan vore sju och jag fick gå hem. Jag är trött, har ont i magen, är hungrig , mår illa, ögonen svider och vet egentligen inte om det är så bra att jag jobbar natt ???

I dag fick jag hem en beställning från ellos, tro det eller ej men jag ska inte skicka tillbaka någonting, riktigt bra faktiskt:)

I dag börjar sweden dance här i Västervik, hoppas verkligen att det kommer att bli bra. Vi ska gå fredag och lördag men kurser hoppar vi över.

Nu ska jag börja mitt antibiotikarace, det tar väl bara ett par timmar :)

En sak till med nattjobb, man träffar ju knappt patienterna, uselt! MEN en bra sak, man slipper telefonen som ringer i ett :)

Tack å hej!

Lediga dagar går så fort

önskar att jag de gick liiite långsammare...
I går åkte Lina, Jonas och Ossian hem efter att ha varit här i tre dagar. Vi har haft det väldigt lugnt och skönt, varit på väderskär, haft ganska tur med vädret, solat, badat och myst med Ossian. Han växer så det knakar, nu kunde han sitta själv och det är nog bara en tidsfråga innan har kryper.
Jag var slö med kameran så det blev inte så många bilder, men några blev det:
Mer bilder kanske kommer när jag får Linas bilder.

I natt ska jag jobba och jag känner mig absolut inte laddad. Har ont i halsen är är trött. Har sovit länge iaf så jag ska nog orka. Nu är det bättre med min mage, har inte lika ont längre och det har slutat blöda, skönt!

Min morfar ligger inlagd på sjukhuset, han har troligen fått en stroke.. hoppas han repar sig!

Nu blir det trädgårdslandet som verkligen växer igen...

Hej hopp!

Oro

Vi har haft en jobbig dag i dag! Vaknade med magont och blödning... iskall i hela kroppen!
Åkte till akuten, fick superbra och snabb hjälp, väntade max i 30 min. Fick prata med en läkare och göre ett vaginaltultraljud. En stor sten föll från mitt hjärta när hon sa att hon kunde ser ett levande foster. Vi fick se hur den lille spratlade men benen, snuttade på handen och hur hjärtat pickade på. Helt overkligt hur "den" redan nu ser så levande ut. 
Känns fortfarande lite oroligt över att det gör ont i magen, men  jag förstår ju att det måste kännas... I dag mognade jag ytterligare några grader, jag tog ut min piercing i naveln:)
Förstår inte hur vi ska kunna vänta i ytterligare 6 månader innan den lille kommer... Ber till högre makter att allt ska gå vägen!!

När jag ändå är inne och bloggar lite tänkte jag lägga ut lite bilder från skånebesöket:
          Nu är det dax att åka till ica och handla lite inför kvällen och i morgon blir det jobb!

På tisdag kommer Lina, Jonas och Ossian, underbart! Den här gången ser det tyvärr inte ut som om vi får fint väder:(

På återseende!

Gravid

japp så är läget!

Spännande, roligt, förväntansfullt, otäckt, konstigt.... så många känslor... men nu när allt har fått lägga sig lite så känner vi en stor glädje!! Det ska bli underbart!

Vi går nu in i v. 14 och det börjar bli svårt att dölja kulan:) Den lille är alltså beräknad att anlända i mitten av januari om vi räknat rätt.

Har nu börjat jobba igen, det känns sådär men vi har haft en fantastisk semester! Vi startade på dansveckan på Öland som var precis som vanligt, mycket dans, fest, glada och galna människor.
Lite bilder:
   

Efter Öland åkte Thomas och jag vidare på en egen liten tripp. Vi åkte från Öland till Karlshamn, där vi övernattade första natten. Sedan hade vi en underbar dag längs hela Österlen, så himla fint. Övernattade på Skanör innan vi fortsatte mot Ängelholm.
 


I Ängelholm blev det grillfest med Thomas kompisar och 2 dagar på Ekebofestivalen. Festivalen var sådär, mycket bra bra dansband men inte en kotte som var riktigt bra på att dansa...trist! Eller så var man väääldigt bortskämmd efter Öland. Vi tog en tripp till Helsingborg och gick en jättefin vandringsled som hette Landborgspromenaden som slutade vid Sofiero.
    

I helgen har vi haft besök av Thomas skånevänner, superkul men bilder kommer på det senare!

Nu ska jag äta för att sedan jobba en natt till på sjukan!

Föresten i morgon säljer jag polon, yeh!

Hej hopp!