9 timmar

kvar innan vi åker mot sydligare bräddgrader:) Börjar känns som om vi skulle ha bokat hela veckan på Öland, fattar inte hur jag ska kunna bli nöjd på 3 kvällar?? Jaja, man får väl vara extremt aktiv den tiden man är där, hemma väntar ju en gatufest.
På jobbet just nu är det ganska lugnt, lite dropp, inhalationer, förvirrning och tillsyner. Nattjobb är skönt men det kommer att kännas i morgon.

I dag har jag varit och shoppat det allra sista inför Öland, det blev ett linne från MQ, Resorb (mkt viktigt), shampo och balsam. Måste köpa hårspray någonstans också... Har packat det mesta, ska bara packa sängkläderna när jag kommer hem. Hittade inte fodralet med all musik, katastrof! David skulle leta i kväll, annars mitt herrskap (J.et, Ankan, Daniel, Peter), har vi ingen musik.... Då måste vi verkligen se till att få en trubadur till vår husvagn:)

Jag borde ha färgat håret innan Öland.... jag säger som J:et, "man vill ju vara på topp när man gör comeback" Hon är för rolig!

Nu ska jag surfa vidare sedan blir det nog lite tv.

Håller tummarna för sol, sol, sol!

Kul att se kusin vitanmin här:)

ÖLAND 2007

effektiv dag

som började med mysfrukost tillsammans med världens bästa. Stratade upp tvättstugan, åkte till sjukan och tog nr. 2 av min twinrix vaccination, åkte hem fixade i tvättstugan, gick in på stan coh shoppade det sista inför öland, gick hem pch lagade mat och städade lite. Känns bra när man får mycket gjort men det känns piss att jag inte tränat på länge.... börjar verkligen känna att jag förfaller!! Dansen var en bra träningsform, då var man ju ganska så svarvad också:) Socialdansen ger inte alls samma resultat, beror kanske på att man inte dansar i så högt tempo... Skulle vilja ha en danspartner att träna med men jag saknar inte tävlingsgolvet... På tal om dans så lääängtar jag så jag håller på att dö till helgen då det blir mkt dans:) Håller tummarna för att det blir fint väder.

Hade tänkt att stanna hemma efter öland eftersom Marias möhippa är på lördag men det gick inte att få ledigt...både trist och bra, hade varit kul att vara med men nu får jag ju gå på gatufesten..

Är på jobbet nu, har varit lite kalabalik men nu e det ganska lungt, peppar peppar! Har försökt att fylla i pappren till Norge men det är svårt, herregud hur ska det gå för mig att jobba där...Pirrigt är det! Men det är så det ska vara, man ångrar bara det man inte gjort:)

Nu ska jag titta om jag kan boka biljetter till chelsea-blackburn, ska bli svinigt kul:) Ser kanske mest fram emot shoppingen i London:)

Hoppas alla sover gott i natt, jag kommer att sova gott i morgon:)

Mamma, vi åker från Sundsvall runt kl. 10 på fredag morgon så att det blir ju lite tidigare än jag hade trott men vi hörs på televerket:)

J:et min vän

pratade med henne i dag, har sökt henne i typ en vecka utan resultat, upptagen kvinna!! Det är så fantastiskt att prata med henne, det blir ju inte så ofta. Snart ska vi iaf få tillbringa en weekend på öland tillsammans, jag VET att vi kommer att ha SVINKUL:) Husvagn, dans, fest, grillning, massor med goda drinkar och förhoppningsvis sol och bad. Har ju köpt en ny bikini också, en blå och vit från staduim:) Har verkligen ångest när jag tänker på att strosa runt i bikini men samtidigt vem fan bryr sig?? Jag ska iaf inte åka på tranan i år, känns så jävla tillgjort!! (och det är inte bara för att jag själv e fet!!).
Om jag kan byta bort två dagar gatufestveckan ska jag stanna kvar hemma hela veckan för då kan jag gå på Marias   (min bästa barndomskompis), möhippa. Jag ska försöka fixa det i morgon... Då kan jag ju inte gå på gatufesten men det känns som om jag kan vara utan den!

Har jobbat kväll i dag, sprungit benen av mig känns det som.

Har funderat med på Norge nu och jag kommer att ta en semestervecka i sep/okt. och prova på innan jag bestämmer mig för att sluta på 24:an. En ssk. på rekryteringen i Norge ska ringa mig i morgon för en intervju, känns lite pirrigt... jag har ju så svårt för att fatta norskan! Håller på att övertala David att följa med nu...:) Har iaf fått alla papper för att söka norska leg. nu, hur mkt som helst, norskt skattekort och massa småsaker som inte är småsaker, har ingen koll känns det som!

Nu laddar jag bara för  DANSVECKA PÅ ÖLAND -07, det ska bli så underbart:)

Godnatt!

Midsommarhelgen

Jag har varit ledig hela långa helgen, skönt med ledighet men jag känner mig inte så utvilad.
På midsommarafton hamnade vi på en stor fest i Kovland, efter mkt om och men.... Det var lekar, grillning, dj, midsommardans och det bästa av allt: SOL. Det var en trevlig fest men det kändes som om festen aldrig kom igång riktigt... Vi åkte hem efter kl. 01, tog ett tag att få tag på taxi men Lina hade varit smart och bokat en i förväg..:)

Midsommardagen spenderade jag på gräsmattan tillsammans med väldens bästa bok: "Flickan som lekte med elden" Har bara 1 kap. kvar nu. Fattar inte att jag blir så bakis nu för tiden, det måste ha med åldern att göra. Börjar känna mig orlig för kommande vecka..... David och jag avslutade dagen med Pizza, godis och 2 filmer. Den ena var usel kommer inte ihåg vad den hetten men den första vi såg var fantastisk: "Underbara älskade". Den måste ni se!!

I dag gick jag in på stan för att shoppa lite men blev besviken när alla affärer utan Åhléns var stängda... Nu e jag hemma igen och funderar på att lägga mig i solen och sova en stund.

Forsatt trevlig helg!!

Söndag

Hatar söndagar, gör aldrig något vettigt  då! I dag har jag bara varit hemma och tittat på tv. Vädret är sådär men inte sola väder.
I går hade vi jobbfest, vi träffades och spelade brännboll, åt och drack sedan gick vi på stan och fortsatte kvällen. På stan var det dötrist, träffade i och för sig Lina och gick på oscar där i drack en "jungfrubröst" och surrade lite, det var trevligt men annars suger oscar. I dag har jag mått sådär, lite huvudvärk men annars ok.
Nästa helg är det midsommar och vi har fortfarande inga planer. David jobbar dag på midsommardagen men han skulle kolla om han kunde byta till ett kvällspass, i så fall tänkte vi kanske grilla och festa lite här hemma.

Nu är det bara 2 veckor kvar till öland och det känns underbart, kommer att bli hårt men kul:) (man e ju inte 20 år längre). Efter öland jobbar jag bara några pass sedan har jag semester i 2 veckor, det är verkligen underbart. Ska vara hemma hos mamma och pappa på väderskär hela semestern. David jobbar ju men jag kanske stannar första helgen med honom om han är ledig då vill säga!

Vad ska man äta till middag i dag, hatar när man inte har någon fantasi!!

Andra natten på sjukan

I går hade vi fullt upp hela natten men idag känns det som om det kan bli ganska lungt.
I dag har det regnat och regnat och regnat, dötrist väder men det behövdes säkert. Ganska skönt väder att ligga och sova i iaf:)
På eftermiddagen träffade jag Lina och Ankan på Waynes och tog en bit mat och en fika:) Det är alltid trevligt att träffas men vi saknade givetvis vår lilla mamma:), känns som om det blir längre mellan gångerna men jag hoppas att jag inbillar (stavas det så?) mig...
Bestämde vi att vi skulle ta en roffefest onsdagen på gatufesten eller?
Ankan och jag planerade lite öland och drömde oss bort:) Ska bli sååå himla kul och jag tror att 3 dagar blir perfekt, skulle aldrig orka en hel vecka nu, åldern börjar ta ut sin rätt:) Man vill ju inte gå på halvfart heller utan man vill ju ge gärnet alla dagar:) Märkte alla fall under planeringen att vi har mognat när vi konstaterade att dunken får stanna hemma och att vi skulle köpa RIKTIG sprit:) Eller så har vi bara blivit höginkomsttagare:) Det där med mognad återkommer jag till efter veckan:)
Ska bli kul att vi vara lite med J:et också, saknar henne ofta!

På lördag e det jobbfest, kanske hemma hos mig, vi får se:)

Jag har tappat bort eller blivit bestulen på mitt VISA kort, inte kul. Har iaf spärrat och beställt ett nytt i dag.

Det känns så bra att hela sommaren är kvar, ska försöka att njuta så mycket som möjligt:)

Nu ska jag jobba!

Norge

nu börjar det verkligen kännas som det är dax:)

2 st. sjuksköterskor på mitt jobb ska åka efter sommaren och jag känner att jag VILL följa med:) Har funderat lite, känns ju surt att säga upp sig när man är ganska nära en tjänst men om jag får en tjänst, kommer jag att åka då?? Troligtvis inte, om jag inte får tjänstledigt kommer jag ju inte säga upp en fast tjänst.... Herregud jag e ju inte 50 år... När man har kids blir det nog inte så lätt att åka. Nej, nu ska jag skriva ett mail till rekryteringen i Norge och be dem hjälpa mig fixa norska legitimationen.... Jag e sugen på PENGAR!!!!

Trevlig dag!

Fantastisk vecka

har jag haft. Sol, havet, mor å far, väderskär, David firande, träffat kusiner och moster med. familjer, och ledig!! Har inte tid att skriva så mycket nu men tänkte lägga in lite bilder från veckan som gått:

Veckan började på Väderskär:

Pappa                       Simpson                  Färskpotatislunch

         
Pappa, David, Rolf   Examen                     Examensmiddag      Mor å far e rar      
     
Kvällspromenad

     
Söndagsmys, gud vad jag älskar David!!!

David blev iaf jätteglad för sin examens/30-årspresent, en resa till London och biljetter till Premier leuage!!

I morgon väntar jobb, lite ångest nu efter ledighet och fantastiskt väder:)

hemma i Loftahammar

och solen skiner och jag trivs:) I dag har jag legat ute i solen en del, varit i Västervik och uppvaktat min kusins sambo klas som tagit examen, hälsat på mammas kompis Annelie.
I morgon ska vi åka ut till Väderskär men bara vara där över dagen, vi ska kolla på ett hus som pappa byggt, grilla, sola och bara lata oss:)
På torsdag åker vi till Sundsvall, david tar ju examen på fredag, då är han klas sjuksköterska, herregud vad fort det gått!! Vi är verkligen vuxna nu, det kan man se på vänner oxå:
Lina och Jonas bygger hus
Kicki och Johan har köpte bostadsrätt och SOMMARSTUGA
Elin  och Krister dom har köpt hus
Ankan går visst i hustankar:)

Jaja, det vuxna livet är säkert ganska trevligt också:) Nu e jag hemma hos mamma och pappa så just nu är jag bara barn:)

När jag åkte tåg hem råkade jag ut för en riktig uppraggning, en kille som satt brevid mig i tåget gav mig hans mibiltelefon där han hade skrivit ett medeland som löd: "Förlåt för at jag tittar på dig så mkt men jag tycker att du ser väldigt bra ut, thats it!" Jag blev verkligen chockad, händer ju inte varje dag precis, måste säga att han var modig, det hade aldrig jag vågat göra!! De resterade 2 timmarna kändes en aning stela!!

Nu ska jag ringa och säga godnatt till david sedan ska jag läsa lite mer i min superbra bok, "Flickan som lekte med elden" av Stieg  Larsson!!

Festen för David

var i går och jag tror att den blev lyckad. Maten räckte, musiken var uppskattad, folk härjade lite väl mycket men hade iaf roligt:) Som fest fixare hinner man inte riktigt njuta av festen men jag hade iaf roligt efter att det mesta var gjort:) Tack till Linaorna, Muffen, Kicki och Ankan som hjälpte mig mycket:) Nu tänkte jag lägga in lite bilder från kvällen:

David väntar på att få åka, vet inte hur han ser ut eller vart han ska, nervös!

      

Bröderna Öhlén bjöd på sång:
 

Jag och mina vänner:
       

På vägen hem:
       

Elin, varför har jag inga bilder på dig???

Det känns skönt att festen är över med tanke på all planering som varit men det är också lite trist:(
I morgon åkter jag hem till mamma och pappa tills på torsdag, då följer de med mig hem och stannar över helgen, David ska ju firas mera:) Både examen och 30 år!!