En ny dag!

utan huvudvärk:)
I dag skiner solen, snön smälter och vårkänslorna finns absolut där! Jag ska snart till jobbet men först ska jag till step in och köra ett pumppass, sedan kanske jag går upp till sjukan i det fina vädret, det beror på hur snabb jag e på att duscha:)
4 jobb dagar i rad sedan är det helg igen och då åker jag hem till mammsen och pappsen:) Där e det nog mycket mer vår:)

Ha en bra dag alla!

trött och bakis

är jag i dag men det var det värt:) Festen igår var riktigt lyckad. De som var här och förhöjde stämningen var Kicki, Johan, Roffes gäng, Daniel, Sandra, Malin, Nicco och hans kompis Lina, Jonas, Andreas och givetvis David och jag. Jag fick fina presenter: snöhalsband, ljuslykta, grekist matlagningaolja av greken och en hel del vin.
Kvällen fortsatte på aveny som var ganska folktomt men det var skönt att inte gå på oscar.
Utan att ljuga kan jag säga att vi sprang hem:) David hade ingen jacka och frös om bröstvårtorna:) Vi tog en liten avslutningsdrink hos Ankan innan vi gick hem till oss igen, (resorb).

Gårdagens förmiddag spenderades åt födelsedagsfika med malin, Jörgen, Viktor, Rolf, gunilla och davids bröder. Av dem fick jag presentkort på cervera, blommor, choklad och vin. Trevligt med lite släktträff:)

Nu känns det så himla bra att lägenheten är tapetserad och klar. De saker som jag ska fixa inom en snar framtid är möbler till balkongen, taklampa till sovrummet, bokhylla och lite andra småsaker:)

I dag har David och jag varit ute i solen en liten stud, lämnat tillbaka Linas vrålåk, varit på graven och tänt ett ljus, städat, ätit pizza och tittat på film.
Filmen vi såg hette Babel och var riktigt bra!
Nu orkar jag inte skriva mer, ska titta på parlamentet!

Tack alla för igår!

26 år

herregud, jag börjar verkligen bli riktigt gammal!!
Min dag har iaf varit bra men lite slitsam:) Det är inte som när man bodde hemma och fyllde år. Mamma och pappa bakade, städade,( jag städade kanske mitt rum), och fixade. 
Började dagen med frukost tillsammans med David, sedan gick jag och tränade pump med Andreas. Hem och tokstäda, röja, garnera tårta och småfixa saker.
Känns iaf som om vi fått i ordning ganska bra i lyan, lite upphängning av tavlor, hyllor och annat skräp e det väl som e kvar..
I kväll kommer Kicki, Johan, Ankan, Daniel och Elin. Ska bli mysigt med lite fika framför Let´s dance..

I morgon kommer Malin, Jörgen, Viktor, Andreas, Roffe och Gunilla för att fika. De har inte heller varit i lägenheten förut.

Nu ska jag byta jeans.

Min älskling

är nervös i kväll, han ska jobba första dagen på akuten i morgon. Förstår att det är pirrigt, man har ju nästan glömt bort hur nervig man själv var. Jag är iaf övertygad om att han kommer att vara superbra:)
Själv sitter jag på sjukan igen, natten har hittills varit ganska lugn men lite pyssel är det ju hela tiden. Skönt att det är min sista natt för den här gången i alla fall.

I dag har jag bakat lite småkakor, måste ju kunna bjuda på något hembakat på fredag.
I morgon ska vi eventuellt åka på ikea, det beror på om jag kunde låna Linas bil. Nu till en superbra, rolig, skön och helt fantastisk sak, vi har köpt bil:) Vi får den inte förns om några veckor så tyvärr måsta jag tjata på mina kära vänner om bil ett tag till. Nu blev ni ganska nyfikna på vad det är för bil va??
Vi slår på stort och köper en Honda civik för 5000 kr, lyxigt va? Den är iaf besiktad och skattad ett år till så det är bara och hoppas att den kommer att rulla:) Det blir nog bra för då hinner vi spara lite pengar till en nyare bil, det behövs ju så vi kan leva vårt pensionärsliv fullt ut, kanske en kombi:)

I dag skulle David och en kompis till honom fixa det sista med tapeterna, men han dök aldrig upp, jag kan säga att jag är inte förvånad!  Vi ska fixa det i morgon istället. En del männsikor lever ett så märkligt liv....

Nu vill jag verkligen ha sommar, håller på att längta ihjäl mig. Vill åka utomlands i år också... En bild från mallorca förra året, mysigt:)
David och jag på mallis

Nu till något väldigt tråkigt. Alla våra bilder på datorna har försvunnit, på något konstigt vis!! Alla kort från de 3 senaste åren är alltså borta, hela studentperioden, David och jag, Mårten, resor, allt! Vi hade inte framkallat något, jag e verkligen ledsen!
Ni som har kort från allt möjligt från mitt liv kan väl bränna ut det på en cd, pliiis!

Nu vill jag bara att 7 timmar flyger förbi så jag få åka hem till min underbara säng!

Elin, här kommer listan

Tio första
Första bästa kompis:
Anna Olsson på lekis.
Första bil: Har aldrig haft en egen, men Thomas och jag hade en saab 900, tror jag....
Första kärlek: Det var nog Ander Barman....
Första husdjur: Labradoren Mysaak.
Första semester: Gud, det kommer jag inte ihåg men jag antar att det var Öland för där var vi alla sommarar tills jag var typ 13 år:)
Första jobb: Dagis i Loftahammar
Första köpta skiva: Michael Jackson, minns inte vilken...
Första riktiga kärlek: Andreas Carlsson, ormen Ka som J:et kallade honom..
Första piercing: Naveln
Första konsert: Rocktåget med Tomas Ledin, Lisa Nilsson och Niklas Strömstedt.

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken:
Det var nog mjölkdrinken hemma hos mig innan utgången i lördags.
Senaste bilfärd: Kommer inte ihåg 
Senaste filmen du såg: SÖK, ganska bra...
Senaste ringda telefonsamtal: Till Lina men hon svarade inte.
Senaste bubbelbadet: På Spa i Finland med mamma och pappa och david.
Senaste spelade cd: Melodifestivalen 2007
Senaste kyss: En extremt osexig fyllekyss i lördags:)
Senaste gången du grät: I går när jag såg en film om Beatels.
Senaste måltiden: För ca en timma sedan, hårdbröd och kaffe på jobbet.

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nix!
Blivit arresterad: Ja i Västervik på Visfestivalen när Andreas körde full på mopeden med en hbdunk under armen, jag var bara oredig och ville lägga mig i:)
Blivit kär vid första ögonkastet: Inte kär tror jag, men pirrat har det gjort:)
Fastnat med blicken i någons urringning: Jepp
Fått ditt hjärta krossat: Tyvärr
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Det har jag nog!
Haft ett one night stand: Mamma läser min blogg:)
Busringt till någon: Det var en av mina hobbis när jag var liten och bodde hemma.
Sex saker du gjort idag
1. Tapetserat
2. Ätit
3. Handlat tidning och frukt till nattens jobb.
4. Tittat på Blocket
5. Blivit maserad av David
6. städat

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Väderskär
2. Resa
3. Sol
4. Dans
5. Godis
6. Träna

Fyra du kan berätta allt för
David, J:et, Lina, Kicki.

Tre val
Blått eller rött:
Rött
Sommar eller vinter: Sommar
Choklad eller chips: Choklad

Två saker att göra innan du dör
Flera långresor
Skaffa familj

En sak du ångrar
Det skriver jag inte här!

Fyra personer som du vill ska göra samma blogginlägg
De människorna bloggar inte!

Längtan

drabbades av plötslig längtan till sommar och Öland när jag pratade med Ankan på bussen på väg till jobbet. Det blir nog öland i sommar, det känns verkligen toppen. Måste bara komma på en lösning hur vi ska bo. Vi funderar på tält men tänk om det regnar, då dööör jag! Husvagn vore perfekt, någon som har en husvagn att låna ut??:) Eller varför inte en husbil:)

I natt har vi haft mycket att göra, nu är första gången jag sätter mig ner och klockan är 02! Ändå bra när det finns något att göra så tiden går lite fort, men det känns i kroppen kan jag säga!

Håller på med mitt sommarschema nu, hur svårt som helst. Måste vara ledig Öland, gatufesten, davids examen, davids 30-års fest, plus andra viktiga dagar!

I dag har David och jag tapetserat vardagsrummet, det gick bättre än jag trodde att det skulle göra. Jag känner mig riktigt nöjd med tapetvalet, lust och fint men ändå modernt. Rummet blev mycket varmare. Bilder kommer snart, för de som inte kan komma och titta, (mamma, pappa och skåne Malin).

På fredag ska jag ha lite födelsedagsfika och Let´s dance kväll för de som vill komma och på lördag blir det fest. Jag skippade tjejfesten, så nu får alla kön komma:)

I dag slog det david och mig igen att vi e som pensionärer. I vår tapetseringspause gick vi till Bakgården och köpte fikabröd som vi avnjöt till en kopp kaffe hemma i köket. Trots det så var det väldigt gott och mysigt. Jag tycker i och för sig att allt som e gott är mysigt:) För att kompensera det onyttiga köpte vi en GI-limpa också:)

Jag har blivit besatt av "Bonaqua" Silver med päronsmak, superduper god!

Jag måste åka till IKEA i veckan någon annan som ska det??

Nu ska jag vila min onda axel!

Galen spontan fest

I går var en galen dag. Vi skulle ha ägnat den åt tapetsering men vi orkade aldrig börja med det utan vi gick in på 1891 och drack öl med Andreas och Emil.
Eftermiddagen spenderades alltså på 1891, sedan gick vi hem till oss och lagade mat och fortsatte festa lite. Lina och Maria kom också efter ett tag. Hade tänkt mig en ganska lugn kväll men icke! Det blev många goda drinkar, mycket dans och slager...
Vi fortsatte kvällen på Oscar där det faktiskt var riktigt kul:) Dansade, surrade, minglade och hade väldigt kul:) David och jag avslutade kvällen på kebeb city!

I dag har vi tapetserad halva vardagsrummet, tror att det kommer att bli bra men man e ju lite nervös!

Snart e det Hockey och jag läääängtar. David är och köpter Pizza nu, han e min stjärna!

I går insåg David och jag att vi verkligen är vuxna nu. Lite jobbigt men ändå spännande. Man vill ju inte bli gammal men jag skulle aldrig byta ut mitt liv mot de jag hade när jag var 18. Jag trvis med livet just nu men jag vill bara inte att det ska gå så fort.

Om 2 veckor åkter jag hem till mamma och pappa. Hoppas det är mer vår där än här. I dag e det snöstorm, deprimerande!

HEJA TIMRÅ!!!!

Helt slut

efter att ha jobbat tre dagar i rad. I dag efter jobbat gick jag på ett sjukt jobbigt pump pass också, välbehövligt men apjobbigt!
I kväll har David och jag spacklat i vardagsrummet, satt upp gardiner i sovrummet, lagat kycklingwok och lite små saker. Nu har David åkt till RPK för att jobba natt. I morgon ska vi tapetsera om david e pigg och glad:) Tror att Peter skulle komma och hjälpa oss.

I bland undrar jag verkligen vad jag valt för jobb?? Ibland är det roligt, lärorikt och riktigt intressant men vissa dagar är så hemskt tunga. Att få se hur orättvist livet kan vara och vilka öden människor kan ha... Funderar ibland på om det är värt det...
I dag när jag satt på bussen på väg hem från jobbet höll jag på att börja grina. Det kom ett pensionärspar och gick hand i hand, de var säker 80 år. Herregud vad söta de var och då slog mig tanken, vad lyckliga de är som får leva tillsammans så länge. Tänk så många människor som lever ensamma, som förlorar sina kära tidigt, som kanske aldrig hittar kärleken igen.... Tror att man blir lite skadad av jobbet eftersom man så ofta ser förhållanden av olika slag där livet tar slut.... .
Man tänker verkligen mycket på sina nära och kära, älskar er!

Nu ska jag snart sova men först ska jag se vem som åker ut ur Let´s dance. Det måste bli Lasse nu!!

Godnatt och trevlig helg!

Tiden

räcker inte längre till till bloggande....Ska försöka att uppdatera lite ändå.
 Har varit ledig i dag efter en helg på sjukan. Helgen har för ovanlighetens skull varit riktigt lugn. Vi har tittat på hockey, melodifestivalen, ätit gott och planerat för framtiden:)

Under min jobbhelg har David varit en stjärna, han har tapetserat sovrummet med god hjälp av Peter. Hur som helst så har de varit väldigt duktiga och jag e otroligt tacksam:) Ska aldrig mer säga att David e ohändig. Han e det allra bästa jag har!
I melodifestivalen var det rätt låt som vann! Jag blir nästan kär när jag ser The Ark, guuud vad bra de är! Hoppas de kommer till gatufesten i år igen!

I dag på min lediga dag har jag tränat, plockat skräp, ätit hamburgare, varit på ikea, boom och rusta med Lina, slappat i soffan. Älskar verkligen lediga dagar! Nu ska jag jobba 4 i rad, känns lite segt faktiskt. Skulle inte vilja jobba mån-fre. tänk att kliva upp 5 dagar i rag, fy fan!
Ska vara ledig i helgen, det känns kul:) Då ska vi nog tapetsera vardagsrummet och gå ut och äta med Andreas och hans flamma:)

Låter trevligt att Ankan funderar på Norge, vore ju trevligt med en resekompis:) Det här ska vi snacka mer om Ankan!!

Pratade med J:et i dag, hon var precis som vanligt. Gud vad jag saknar henne, vi planerade lite inför sommaren. Det blir nog Öland i år, bara jag får ledigt! Ankan, e ni också med?

Höll på att få hjärtstillestånd i dag när jag trodde att alla bilder på datorn var borta. Som tur var hittade David korten igen:)
Har läst ut en bok i dag också, "Inte enklare än så" av Kajsa Ingmarsson, tror jag hon heter. Handlar om ett äktenskap där den ena är otrogen. Helt ok men den gav väldigt mycket ångest, tänk om det skulle hända i ens eget liv, usch jag får rysningar! Blev nästan lite arg när jag läste boken.

Nu ska jag titta lite på tv innan jag sussar.

Beslutsångest

Var på möte med ett rekryteringsföretag från Norge i dag. Allt verkar verkligen superbra, jag förstod det mesta av vad hon sa, de står för bostad och resor, jag kan bestämma vilka veckor och städer jag vill till, det är bra pengar... Det är bara och ta sig i kragen nu för jag vill verkligen!

Funderar på om jag ska åka dit på semestern eller om jag ska åka dit efter sommaren. Lina då, du verkar lite tveksam???

I dag har vi hämtat sovrummstapeterna, köpt färg och beställt tapeter till extrarum och vardagsrum... Känns så skönt! Ska börja måla i morgon:)

Lyssnade lite på slagerlåtarna förut mina favoriter e helt klart, The Ark och Andreas Jonsson.....

Malin pensionären!

Sista natten... sedan ska jag sooova! Håller på att lägger mitt schema för april-maj nu. Tror att jag lyckats ganska bra. Har legat på -25 i timbank men nu, äntligen ligger jag på plus:)

I dag har jag inte gjort så mycket, sovit, tittat på tv och varit på Willys.

I dag blev jag nästan lite orolig för mig själv. I dag innan jag åkte på jobbet satt jag hemma i soffan och läste en god bok, åt mörk chocklad, (min nya last), och drack en kopp kaffe. Tanken att jag hade skaffat mig pensionärs rutiner slog mig, slog bort tanken men bekräftade den när jag satt på bussen påväg till jobbet. Satt och läste min bok ensam på bussen innan den skulle avgå, det kom in ett gäng tjejer i 15-års åldern och satte sig bakom mig. Herregus vilket oväsen de förde, de surrade, skrattade, (skrek om ni frågar mig) och sjöng helt hysteriskt. Jag blev verkligen irriterad, de störde min lilla pensionärsfrid!! La ifrån mig boken, blundade och tog en djupt andetag!

I morgon ska jag och Muffen till hotell Knaust och träffa ett rekryteringsföretag från Norge, tror det blir runt kl. 15. Elin, Ankan e ni sugna?
Skulle kunna vara mogen för Norge efter sommaren. Är helt besatt av att betala av mina studieskulder. Inte för att jag skulle göra det om jag tjänade lite extra, det skulle nog blir Karibien:) Eller sjukt mycket kläder!!

Vår dator hemma har havererat:( Om jag inte bloggar på ett tag vet ni varför...

Håll tummarna för att jag får en lugn natt på sjukan!
I morgon blir det nog Fresks med Lina!

Godnatt och sov så gott!

Rik

känner jag mig idag efter att vi sålde vårt ekbord för 6000 kr.:) Trist att sälja det men vi får inte plats med det i nya lägenheten.
I natt jobbar jag, lung och skönt! Har jobbat hela helgen och det har inte varit lugnt, sprungit hela tiden! Efter en helg på sjukan kan man verkligen känna sig helt knäckt, fattar inte att vi kan få vara mer personal, det skulle verkligen behövas.
I dag har David och jag haft en heldag. Sov länge, vaknade och åt frukost, skulle träna men orkade inte, tog en promenad istället till Fresks och tittade på tapeter, gick till nacksta och åt pizza, gick hem och drack kaffe och åkte till jobbet!
David kanske får jobb på ambulansen eller akuten, kul kul:)
Gud vad svårt det är med tapeter till vardagsrummet, vill ju inte för mörkt eftersom det är ganska litet, vill ju ändå ha något markant, typ en ganska mörk fondvägg men ändå ett ljust intryck...skitsvårt!
Har iaf kommit på en idé till extrarummet, vi ska tapetsera en våd på längden mitt på väggen, lite anorlunda men kul:) Svart och vitt blir det nog iaf!
I dag gick vi förbi ett hunddagis, gud vad kul det vore med en hund. Vi stod och skrattade åt dem i flera minuter när de jagade varandra. David tror att han är allergisk mot hund och det e ju trisk..:( Huvudsaken är iaf att han tål katter för det kommer det att bli i framtiden, gärna många:)

Nej nu har jag lite jobb som väntar, godnatt!!