Himmelriket

dansen igår var verkligen något utöver det vanliga:)
Jag och J:et åkte med Erik och Sofie, stannade hos Marcus i Mariannelund på lite kaffe och glögg. För första gången på länge lyckades vi vara på dansen när den började:) Jag dansade alla danser utan 2 lugna:) Massor av bra dansare, Blender var superbra och så var ju J:et med:) Kom hem vid 4 tiden i natt, sov faktiskt till kl. halv tio så jag missade reastarten eftersom jag jobbar kväll i dag, men men det var inte så viktigt.

På fredag är det dans i Norrköping och jag VILL dit:) Dansa är verkligen så fantastiskt underbart:) I går kändes det som om jag hade hur mkt enerigi som helst, hade orkar flera timmar till:) Det är ju bra med tanke på all julmat:)

Nu är jag på jobbet och det är lungt, lite trist faktiskt, (kommer säkert att få ångra det nu:)

I kväll måste jag verkligen städa efterom kärleken kommer i morgon, känns nästan overkligt att jag skriver i morgon. Underbart att börja räkna timmar istället för dagar eller veckor:) Har inte så mkt planer för vår långa tid tillsammans men det blir iaf fest på lördag, fira mamma, nyårsfest, kanske en tripp till Stockholm till Thomas syster och förhoppningsvis minst en danskväll:) Thomas måste hjälpa mig att hitta en stereo också:)

Livet leker:)

Det bränner, svider och värker

efter en av mina julklappar, fick en epilator av mamma och pappa. Har lyckats epilerat både benen och lite till och jag kan säga att det känns! Ankan, nu kommer jag snart ha lika lena ben som du:)

Min julafton har varit jättebra trots att jag jobbade på förmiddagen. Hade lånat papas bil så efter jobbet kunde jag bränna ut till Loftahammar med en gång. Senare kom Mimmi, Kalle, Robert, Birgitta och Klas. Vi åt god julmat, skålade, pratade och umgicks som vi alltid gör på jul. Alltid lika spännande när man kommer till julklappsutdelningen och i år hade vi dragit ner ganska mkt på klapparna. Mimmi och jag var tomtar:)
Jag fick som sagt en epilator sedan fick jag även en kaffebryggare, böcker, pajform, badlakan, parfym, gjutgärns gryta, pengar, smycken mm.  Tror att alla kände sig nöjda:)
Aftonen slutade vid 1 tiden, då kan jag säga at jag var trött! Somnade som en stock.

Nu sitter jag och vänatr på att klockan ska slå 17 så att jag kan åka til Almvik där jag ska möta J:et för att sedan åka till Erik och Sofie, där vi ska vidare till dans i Tranås. Vi ska även stanna i Mariannelund och fika hos någon som heter Markus... Ska iaf bli askul att dansa till Blender i kväll, dom e ju så himla bra och jag har ofantligt mycket dans i kroppen som bara ligger och väntar på att få komma ut:)

2 dagar kvar tills Thomas kommer, ska bli underbart:) Känns som om jag går i min egen värld och drömmer...

God fortsättning!

Ledigheten

var väldigt välbehövd, skönt att slippa tänka på allt som måste hinnas med och skönt att få låta fötterna vila:) Men ledigheten blev inte så lång, avd. 5 ringde i dag och frågade om jag kunde jobba i morgon också, och självklart ställer man upp:)
I dag har jag iaf haft en skön dag med promenad i perfekt temperatur, gjort knäck, badat badkar och tagit det lugnt med mamma och pappa.
Har tittat lite på olika bilar men det är ju supersvårt att veta vad man ska ha...

Har nog bestämt att jag struntar i festen på juldagen och istället åker jag på dans i Tranås till Blender:)

Pratade med Thomas igår kväll, gud vad jag saknar honom nu, känns som om jag har världens längsta dagar framför mig. Nästa gång som jag åker till honom ska vi bo på hotell i Båstad, julklapp från hans jobb:) Lyxigt! Kommer säker att bli väldigt mysigt.
Känns overkligt att vi ska få vara med varandra i över en vecka nu, både spännande och väldigt mysigt!
En bild på mig och Thomas från en av våra kvällar på "trivseldans" som Linas säger:)
image211

I kväll blir det tvsoffan med mor och far (svensson svensson och Babben), Therese kommer nog förbi en stund också, kul:)

Ha en trevlig kväll mina vänner!

ingen rast, ingen ro och ingen lunch!!

det verkar vara vardag på det här sjukhuset. I bland fattar jag inte att alla pallar..... I dag kl. 14 hade jag inte ätit något sedan kl. 6 på morgonen.... hur bra sjuksköterska är man då egentligen??? Jaja, det är väl bara att gilla läget för jag kan inte göra så mycket åt det!!
Nu har jag iaf fått en lussebulle och kaffe så nu ska jag hem och äta MAT!

I kväll ringer Kicki och Lina på högtalartelefon och vi ska fira lite kul tillsammans:) Mysigt! Saknar dom ofantligt mycket!

I morgon kommer mamma och pappa och hämar mig, sedan åker vi till Loftahammar över helgen. Ska blli skönt med lite ledigt och få njuta av julstämmningen.

Jag ska nog köpa bil:)

Om jag inte bloggar något mer innan jul önskar jag alla en riktigt GOD JUL!

Om en vecka kommer kärleken. Nu har det gått så lång tid sedan vi sågs så man börjar fundera över om han verkligen existerar... känns så långt borta allting... Konstiga känslor!

puss å kram!

Snabbt

ska jag bara ge ett litet livstecken....
Är på jobbet just nu men ska snart gå hem, har för ovanlighetens skull haft en lugn kväll. Beror nog på att jag gått som övertalig.

Vad har hänt sen sist:
Shoppat med Therese i Linköping, härligt att få strosa runt i en stor och fin stad:)
Nästan klar med alla julklappar
Bakat matbröd, Lina det blev faktiskt bra den här gången:) Lite torra kanske:)

Ser fram emot:
Den 27/12, då kommer Thomas och stannar på obestämd tid:)
Andra veckan i feb. när jag åker till Sundsvall.
Julafton, trots att jag jobbar men jag ska vara julfin trots att jag jobbar.
Helgen som kommer, åker hem till mamma och pappa och julfixar lite (fixar julskinkan).
Nyårsafton, fest med Loftahammars kompisar och Thomas:)
Fest på juldagen
Fest hos mig den 29/12

Livet känns just nu underbart, trots obestämd framtid:) Jag vet att jag är väldigt impulsiv och kanske lite manodepressiv men jag drabbas ofta av "jag är lyckligast i världen attacker". En känsla som är alldeles underbar.

Julen närmar sig och tankarna går givetvis till lilla Linda. Saknar henne otröstligt men julen är inte värre än andra dagar, många tror det. Jag vet att hon finns hos mig på något sätt, hon kommer alltid att fattas.

Nu ska jag gå hem och ringa till min kärlek!

Puss å kram!

Ps. Min kamera har slutat att fungera så jag måste köpa en ny framöver, lite bilder är ju inte fel:) D.s

tomt, tomt, tomt

är det utan Thomas. Helgen i skåne har som vanligt varit underbar...

Fredagen tillbringade vi hemma och lagade mat och tog det lugnt, mysigt.

Lördagen sov vi ganska länge. Sedan åkte vi in till Ängelholm och gick lite på stan och Thomas överraskade med biljetter till en julkonsert, han är bäst! På kvällen var vi på glöggfest och middag hos Markus, vi stannade inte hela kvällen utan åkte på dans till Casanovas utanför Lund.

Söndagen sov vi ganska länge igen:) Vi åkte till Ängelholm för att titta på och åka ånglok, det var häftigt även om Thomas var med överförtjust:) När vi väl var där gick vi på något tågmuseéum också. Vi hann även med en fika på stan och en julutställning innan vi åkte på "vår" danskväll i hasslarp.
 
Känns trist och tomt att vara tillbaka i Västervik nu. Över 2 vekor kvar tills vi ses igen och det känns inte kul. Saknar honom nästan hela tiden! Skulle vilja se in i framtiden!

I dag är jag iaf ledig och det är skönt. Ska inte hitta på något speciellt, kanske titta på beck filmen som jag lånad av Robert.
I dag fyller min pappa år men jag kunde inte åka hem, trist men han får firas nästa gång vi ses:)
Efter nyår börjar jag jobba på avd. 5 istället för resursen och det är verkligen underbart:)

Nu ska jag ta en promenad.

puss å kram!

Vilka läser min blogg

Det skulle jag verkligen vilja veta..... Ställde frågan för något år sedan och blev överraskad över vissa läsare:)

Jag mår bättre i dag iaf. Distansen finns fortfarande kvar och är ett stort problem men jag försöker att inte tänka på det så mycket... Det tjänar ingenting till.

Jobbhelgen börjar lida mot sitt slut. Förmiddagen har varit helt extrem. För er som vet hur det fungerar på en vårdavdelning ska ni få veta vad jag haft att gjort så förstår ni att jag e knäckt:
Piller till 14 patienter
Antibiotika till 6 patienter
8 venprover att ta!!
4 blodsocker + insulin att ge.
Allt detta ska helst vara gjort innan klockan 10 också....
Jag har verkligen inte suttit ner förns nu. Det är så himla konstigt inom vården för det kan vara vansinnigt mkt att göra sedan helt plötsligt finns det inget att göra. Man blir nästan chockad när man inser att man faktiskt har hunnit och gjort allt...

I kväll kanske det blir dans i Ljungsbro till Zlips, det beror på om jag har någon att åka med, vill, vill, vill.... Jag kan ju alltid gå och dansa på klubben också men det går ju inte att jämföra:)

Tänker på Muffen så befinner sig i sol och värme, Njuuuut nu Muffen!

Ankan, saknar dig också. Kommer aldrig att få sånna fantastiska vänner som mina underbara norrlänningar! Helgen i Sundsvall kommer att bli något utöver det vanliga:) Eller som Muffen säger: "Då blir det klackarna i taket"

Har en beck film hemma som jag lånat av min kusin Robert så kvällen är räddad även om det inte blir dans:)

Hejdå!!

Förvirrad och frustrerad

Distansförhållanden är verkligen inte att rekomendera.... När man väl ses är ju alltid fantastiskt men däremellan är det nästan bara jobbigt.

Trodde att vi hade en lösning på vårt problem men det verkar inte som vi har det längre... Vet inte vad jag ska säga, vi har både ett liv vi inte vet om vi vill offra... När man bara känt varandra i 4 månader är det ju svårt att veta om det är på riktigt...

Önskar att jag kunde träffa honom nu, ikväll och få prata. Det är verkligen svårt att förstå varandra när man bara kan prata på telefon. Lätta att missförstå och svårt att säga vad man verkligen känner och vill....

Även om mina känslor är starka och jag vet vad jag vill vet jag inte om jag är berädd att offra det lilla stabila jag har! Att lämna Sundsvall var bland det jobbigast jag gjort!

Ska försöka att göra ett bra jobb som sjuksköterska nu!!

Trevli helg alla!