Semester

känner mig helt knäckt, semester var verkligen på sin plats. Är hemma hos mamma och pappa nu och på fredag åker jag tillbaka till Sundsvall... Hade inte tänkt att uppdatera nu, vill bara säga att jag lever....

Återkommer!

02:00

och jag har fått ont i halsen..... jag kan bara inte bli sjuk, det finns inte tid för det!!

NU VILL JAG HEM TILL MIN UNDERBARA SÄNG MED DESS INNEHÅLL!!!!

mindre än 8 timmar

kvar tills min semester börjar, längtar riktigt mycket :)
I dag har jag mest sovit. Blev arg då jag vaknade och insåg att jag sovit bort en soldag.

Vaknade, frustade, solade i 30 min och gick till Muffen och käkade supergod vitlökstacos, (stinker just nu på jobbet), tog bussen upp till sjukan, hade en date med David på ca 10 min, (han kom till avd. och sa hej, jag tog ett bltr. på honom, han kände sig sjuk), och nu sitter man här....

Har färgat håret föresten, nästan svart. Blev nog lite mörkare än jag hade tänkt men jag e ändå nöjd!

Hoppas, hoppas att sommaren är på väg nu!

Ska bli fantastiskt med semester, Malung, väderskär, mor å far och allt som hör där till:)

Trevlig semester alla andra semesterfirare!

Avsmak

kan säga att efter den här natten kommer jag inte vilja äta godis igen, (inte på några dagar iaf). Det beror inte på att jag ätit mycket utan att jag sett något groteskt!!!

Varför längtar man helt extremt till semester när man bara har några dagar kvar att jobba?? Det är konstigt, skulle jag inte haft någon semester hade det säkert känts helt ok att jobba... Hur som helt så ska det bli otroligt skönt att vara ledig och bara slappa. Ja, efter dagarna i Malung iaf:)

I dag på dan var jag på stan och fikade i solen med Lina och Ankan. Så himla skönt att få lite sol, man blir så mycket lyckligare... Kan stå och titta på en klarblå himmel i flera minuter och bara njuta!

Reashoppade lite på stan i dag, blev shorts och linne att sova i (kan ju vara bra nu när jag ska dela tält med J:et), och en svart top. Ska nog kolla lite på stan på lördag också:) Kul om man kan fynda på rean men jag e ändå lite less på all rea nu, e nyfiken på höstkläderna.

Fick Ellos katalogen i posten idag, guuuud vad mycket jag vill ha. Inte kläder med inredningsprylar:) Nästa månad ska vi nog lägga lite krut på extrarummet:) David har ju börjat tjäna pengar:) Det gäller att planera:)

Biggis, när du kommer hem måste vi ordna en date, börjar kännas lite tomt utan dig:(

På min semester ska jag:
* Åka på dansveckan i Malung
*Vara hos mamma och pappa
* Lina, Jonas, Kicki och Johan kommer och hälsar på hemma på Väderskär
*Shoppa med och guida Lina i Västervik
* Träffa J:et, farmor, morfar, moster och kusiner
* Sola och bada, (sommaren kommer)
* Följa med och fiska (om jag e morgonpigg någon morgon)

Helst av allt vill jag bara vara hemma på Väderskär och ta det lugnt, så det ska jag nog göra största delen av tiden!

Plikten kallar!!

Pustar ut

idag efter 2 jobbiga dagar på sjukan, mycket att göra, svårt sjuka patienter och jag är helt enkelt alldeles för blödig!!! Jobbar 2 nätter nu sedan är det semester och jag kan lova att jag kommer att njuta! En helg i Sundsvall innan det bär söderut.
Fredag: Fira Emil som fyllt 20 år.
Lördag: David och jag har varit tillsammans i 4 år(på söndag), så vi ska ha det mysigt:) Davids pappa kanske kommer och fikar också, spännande!
Söndag: Tåg med många byten sedan väntar Dansvecka i Malung, tjoho vad kul det ska bli:) Bara J:et och jag:)

Just nu har jag tvättstugan och försöker att röja lite i lägenheten samtidigt. På eftermiddagen ska jag träffa Lina och Ankan på stan, en liten fika och lite shopping kanske:)

I går fick jag ont i hjärtat. En av mina bästa vänner ringde och var superledsen... Det finns inget värre än när de människor man tycker om är ledsna, tänker på dig vännen!!! Du vet att jag finns!

Just nu lyssnar jag på Arvingarna, nostalagi på hög nivå kan jag säga, men man måste ju ladda inför malung:) Vi har fortafarande ingenstans att bo i Malung men J:et säger att hennes bil är bekväm... vet inte om jag tror på det.

Mamma och pappa: Jag kommer hem på tisdag, ska försöka att ta swebuss till Björnsholm, lär väl komma på kvällen!

Vi har varit hundvakt åt världens sötaste hund, Ingo! Vill ha!
image142

Öland och gatufesten

Det har verkligen varit intensiva dager den senaste veckan men det har varit fantastiskt kul.

ÖLAND 2007

 Vädret var inte det bästa när vi kom men vu lyckades grilla iaf:)
 På väg in till Borgholm
             

GATUFESTEN 2007
Det har regnat i stort sett hela gatufesten. Onsdagen var det uppehåll så vi grillade hos oss och förfestade innan vi gick in på området. Fredagen och lördagen förfestade vi hos Maria men jag gick inte in på området någon av dagarna. Fredagen regande det så mycket så David och jag gick hem i stället och lördagen vill jag helst inte prata om... Även den bästa kan ha en svacka:)

ONSDAGEN
   

FREDAGEN
   

LÖRDAGEN
     
       

Nu känns det lite skönt att det roliga är över, det tar på krafterna. Nu är det en vecka kvar till semester och jag lääängtar. J:et och jag ska åka till Malugn och dansa nästa helg, det ska bli superkul:) Vi åker på söndagen och sedan åker jag hem till mamma och pappa på tisdag eller onsdag.

Jag orkar inte skriva så mycket nu ska städa och packa upp ölansd väskan.

Kramar!