Lugn kväll

Sitter på jobbet nu och vi har haft en riktigt lugn kväll, det är man inte van vid...

Sitter och drömmer mig bort till allt roligt som händer den närmaste framtiden..

I morgon blir det dans i Sandviken, Zlips spelar och det gillar jag skarpt!

Lördag då blir det också dans till Zlips men i Bergeforsen, kan tänka mig att den dansen inte blir riktigt lika bra men har ju hört en del stjärnor som ska dit:)

Nästa lördag ska jag på dansmaran i Ö-vik, det ska bli helt sjukt roligt:) Ska åka upp på lördag fm. Först ska vi hem till Linas föräldrar och sociala lite sedan innan dansen börjar ska vi käka på Olearys i Ö-vik med ett helt gäng andra dansare, superkul:) Det blir nog lite alkohol också:)

Helgen efter det ska jag åka hem till mamma och pappa. Där kommer jag även att träffa kompisar, givetvis J:et. Ska nog dit på middag på fredagen...

Helgen efter det ska jag ha en liten fest ju... Jag vet att det kommer att bli underbart kul, som Ankan sa: vi ska krypa hem!!

Helgen efter det (är ni med nu vilka datum jag snackar om).. Då bär iaf flyttlasset 70 mil söder ut.... Kommer ju bli hemskt trist att lämna allt och alla men i min hjärna har jag redan lämnat Sundsvall. Jag har så himla länge velat flytta och nu ska jag faktiskt göra det...

Jag älskar verkligen Sonja Aldéns låt. "Här står jag"...

Kanske ska ta och göra något vettigt i kväll...

Jag måste klippa mig snart, snacka om burr!

I helgen ska jag flytta till min tillfälliga lägenhet, men jag kan bo hos Lina till veckan igen:)

FESTEN ÄR BOKAD

Jag kommer att ha en fest tillsammans med mina vänner lördagen den 22/9 i min tillfälliga lägenhet, adressen

kan jag inte men återkommer med den:) Det blir en fest bland flyttlådor men det vet jag att ni tål:)

Ni kan väl höra av er om ni kommer...

Puss å kram!

Tung dag

Jobbet har gått bra men det har varit riktigt tungt i dag, gränslös sorg, tårar och tårar... Fattar inte hur man ska vänja sig???
Sedan ringde mamma och berättade att farmor är dålig. Hon har fått en propp i benet och blivit sämre så de sitter och vakar nu... Hade så gärna varit där.... Ännu ett bevis för att Sundsvall ligger föööör långt hemifrån!

Biggis Jag flyttar sista helgen i september. Ska förmodligen ha en liten fest lördagen den 22/9, vill givetvis att du kommer:) Kommer att återkomma när jag vet säkert... annars blir det nog en onsdag!

Nu ska jag snart titta på den nya sjukhusserien:)

Kramar!

Yes

Nu har jag äntligen fått iväg min cv. Den blev inte lysande men huvudsaken är ju att jag fått iväg den:)
I dag har jag även kört de sista prylarna till min tillfälliga lägenhet, har lite saker kvar i förrådet här med det hämtar jag när vi kör lasset säder ut. Nu börjar jag längta:)

Nu har Lina åkt på konferans igen, hon är en upptagen kvinna! Skönt med en egen lägenhet men jag föredrar hennes sällskap. I går efter jobbet hyrde vi " Se upp för dårarna", den var faktiskt bra. Rolig och lite sorglig, precis så som en lättsam film ska vara.

Har fortfarande djävulskt ont i ryggen, tror det är från dansen i fredags... det måste gå över till helgen.

I dag åker mamma och pappa till Ullared, jag e avis:(

Att vara stark är inte att aldrig falla,
att alltid veta eller att alltid kunna.
Att vara stark är inte alltid att orka skratta,
hoppa högst eller att vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst,
att komma längst eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att se livet som det är,
att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa
för att nå dit...


Snabb uppdatering

Känner att tiden bara försvinner och jag hinner inte med någonting som jag ska... Försöker att träffa mina vänner så mycket som möjligt, vill dansa så mycket som möjligt, måste ju jobba, borde träna och måste packa...

Hur som helst så tror jag att alla vet att jag ska flytta nu, utan Muffen som fortfarande är i USA.

Helgen har iaf varit bra. Fredagen spenderade jag tillsammans med Ankan, vi shoppade, strosade på stan och snackade, hon lärde mig hur man äter Sushi och kvällen tillbringade vi i den fantastiska dans världen:) Shake spelade i Jättendal och kvällen var den bästa på mycket länge:)
Lördagen var jag med Kicki, vi åt också Sushi:) På kvällen lagade vi mat som vi bjöd Lina på. Sedan gick vi på Bio och såg Underbar och älskad av alla av Martina Haag, inte den bästa film jag sett men rolig och sevärd.
Söndag (idag alltså), har jag packat, Lina har hälpt mig:) Sedan har jag fått en lägenhet i Västervik, känns så himla bra. Ska skriva kontrakt när jag åker hem i mitten av september. Nu sitter jag på jobbet och gör ett extra pass, bra med extra pengar nu när jag ska flytta och inte ägen en pinal...

I morgon är jag ledig och ska försöka eller måste få iväg min cv, lite panik!!!

Nu måste jag jobba....

Nästa helg blir det nog dans både fredag och lördag :)

Malin Palm, du kan väl maila bröllopsbilderna till mig på [email protected]

Kaffenatt

utan dess like, shit vad trött jag e i dag. Sov ändå till kl. 11.
Min dag har iaf varit både urusel och jättebra. Det usla var att packa ur lägenheten och flytta in i nya lägenheten där nästan ingenting var städat.
Det bra med min dag var att vädret har varit toppen, Lina och jag har haft en mysig eftermiddag tillsammans med lilla Moa. Vi gick en promenad till Sidsjön, där satt vi på bryggan och badade fötterna och pratade.

Min natt på sjukan känns sådär... Vill bara vara någon helt annanstans...

Är ledig i helgen och då blir det Kuuuul. Fredag ska jag vara med Ankan och på kvällen ska vi dansa i Jättendal, längtar verkligen:)
Lördagen ska jag vara med Kicki och Lina, kanske en utgång eller bara en mysig middag... Jag ska nog föreslå en utgång:)

Mamma och pappa ska titta på en lägenhet till mig på söndag. Hoppas att den är fin och att jag får den.

Jag måste verkligen få ihop en cv... Har tappat bort min mall. Någon som har en bra mall som ni kan maila till mig??:) Elin? Ankan? Muffen?

Nu ska jag koppla bort lite dropp!!

Sov gott!

Motivationen

är som bortblåst. Sitter i gamla lägenheten nu och försöker att ta tag i allt som behöver göras... Har packat det mesta av sakerna, nu håller jag på med kläder och andra saker som ska ner i säckar... David har precis gått nu, han verkar piggare än sist jag träffade honom vilket är positivt..

Känns konstigt att vara tillbaka i Sundsvall, bor i en väska hos Lina. Vet inte om jag ska flytta in i min tillfälliga lägenhet alls. Lina och Kicki vill att jag bor hos dem så att vi kan ses så mycket som möjligt innan jag flyttar... Måste ju iaf ha den nya lägenheten och ställa alla saker.

Ankan, jag följer gärna med på dans på fredag och jag spenderar gärna dagen med dig:)

Hatar att göra människor jag tycker om illa... Även om min kärlek för david är förändrad så tycker jag ju mycket om honom. Vill ju att han ska vara glad och lycklig.. Jag vill inte vara orsaken till att han mår dåligt. Vi kommer ju alltid att kunna vara vänner...

Har en lägenhet på g i Västervik nu, ska be mamma och pappa åka och titta på den. I natt jobbar jag så då ska jag skriva en cv.

Nu MÅSTE jag fortsätta att packa...

Nattluft i Loftahammar

cyklade hem från J:et i natt tillsammans med Therese. Kändes som om vi var 12 år igen, märklig känsla....

I dag blir det bröllop och det ska verkligen bli skitkul:) Den gångna natten spenderades hos J:et för att skriva klart sången som vi ska sjunga under middagen... Jag undrar om vi vet vad vi gett oss in på... Sången blev iaf bra, hoppas Maria tycker det också..

Tanken att flytta till Västervik har sjunkit in nu och det är delade känslor som dyker upp, men mitt beslut är fortfarande Västervik!! Har ringt till Västerviks sjukhus och jobb verkar inte vara något problem, danspartner har jag skaffat, nu är det bara en bostad:)

Ska börja göra mig klar för den stora dagen... mycket som ska fixas och trixas:)

Kommer att uppdatera med bilder när jag e i Sundsvall!!

Min värld snurrar

och jag hinner inte riktig med.....

Känner att jag måste uppdatera min blogg men jag vet inte vad jag ska skriva, vad jag kan skriva och vad jag vill skriva...

Jag är iaf hemma hos mamma och pappa nu, ska vara här till söndag eller måndag. På lördag blir det bröllop och det ska blir så himla roligt. Har skrivit en sång i kväll som vi ska sjunga istället för ett tal. Tror att det blev riktigt bra:)
Har varit i Västervik i dag och shoppat det sista till bröllopsutstyrseln:) Skor och en tunn kofta!

Känner en oro för att återvända till Sundsvall. Förra gången jag skulle åka tillbaka upp skulle jag bryta upp med David och den här gången ska jag bryta upp resten av mitt liv...

Med ångest i bröstet och gråten i halsen kommer jag att lämna underbara Sundsvall, mitt fantastiska jobb och mina nära, kära, underbara, fantastiska och helt otroliga vänner. Det kommer att bli tungt men mitt hem, mina rötter, min familj finns i Västervik, jag kan inte blunda längre.... Herregud vad jag kommer att sakna alla!!! Jag lovar er en hejdundrans fest innan jag flyttar!!

I morgon blir det bröllopsuppladdning med mina gamla vänner, det ser jag fram emot.

Livet blir aldrig som man tänkt sig!!

  En av uteplatserna på Väderskär
 Utsikt från uteplatsen.
 En del av vår hamn och några båtar

Mår illa

och jag tror att det beror på för mycket kaffe och för lite sömn. Är helt snurrig i huvudet också, höll på att svimma så att jag fick sätt mig ner på golvet en stund. Tog ett tryck och hade 122/77 puls 54 så det var ju inte så illa ändå... Jaja, jag vet ju att jag sovit för lite.

I dag var vi iaf på Alnö och åt på hamnstugan, superdupergott var det. Åt en lunchsmörgås bestående av tekaka med räkor, rökt sik, gravad lax och stekt strömming. Sedan blev det glass och kaffe. Sällskapet var Roffarna och det var jättekul att ses, vi ses alldeles för sällan. Vågar väl slriva det här nu, Bigmama ska bli mamma på riktigt och det är verkligen kul:) Hon åt föresten mina rester, hon e hungrig:)

Var på stan på eftermiddagen med Lina och hennes kompis från Stockholm. Shoppade nya bh:ar, ett linne, hårfärg och ett diadem. Ska försöka att hinna färga håret i morgon. Det är mkt jag ska göra i morgon tvätta, packa för hemfärden, packa i gamla lägenheten, ringa nya hyresvärden, hitta en klänning till Maria bröllop och sola om det är fint väder:)

Har tittat lite på bilder från öland och malung på dansmaffian, längtar tillbaka:) Vill verkligen dansa nu!

Shit vad illa jag mår!

En natt kvar

efter den här sedan åker jag söder ut:) Ska bli underbart!
Det är fortfarande riktigt sommarväder men i dag orkade jag inte sola. Tog en promenad, gick genom stan och gjorde några ärenden, gick hem och sov en stund, käkade fil, gick till david och pratade och hängde lite. Känns riktigt bra mellan oss nu, tror att vi kommer att kunna vara vänner i framtiden och det känns väldigt viktigt. 4 år är ändå lång tid, man har ett behov av att prata med varandra, berätta saker som händer och veta hur den andra mår. David är verkligen en människa som jag kan härja hur som heslt med och det är skönt.

Jag ser verkligen fram emot morgondagen, då ska jag och Roffarna åka till hamnstugan på Alnö och äta. Det är verkligen mitt favoritställe:)

Jag bor fortfarande hos Lina på en luftmadrass men det går bra. Har fått veta i dag iaf att jag kan ta över Andreas lägenhet på fredag så jag får se om jag hinner flytta innan jag åker. Han är verkligen jättesnäll och lämnar lite möbler till mig. Jag har ju ändå lite saker att flytta men jag kunde låna hondan av David. Ska bara övertala någon att hjälpa mig att bära.

Nu ska jag surfa lite innan det är cityakuten!

Ha en bra natt!

Seg dag

Vädret har varit uselt, hade svårt att sova ut efter nattjobbet och alla mina vänner hade lämnat stan, fan vad synd det är om mig:) Men det är sant att jag var ensam kvar i stan, Roffarna hade åkt på inflyttningsfest hos Elin och Krister i deras nya hus, Kicki var i stugan på alnö och Lina var i stugan i Bergsjö.... Jag tycker iof att det är ganska skönt att tillbringa tiden för mig själv ibland. Jag har iaf fått något gjort, (färgat ögonbrynen och rakat benen). Bra!

Hoppas och ber att denna natt ska bli lugnare än gårdagens. Var med om mitt första riktiga hjärtstopp!! Jag säger bara panik!! Snacka om adrenalinpåslag! Klockan  var nog 05 när jag satte mig ner första gången.... Hemskt när det är så, man e ju inte så snabb i tankarna på nätterna.

I morgon ska jag, Muffen och Maria åka och sola. Jag blir knäckt om det är mulet.

I dag är jag gick till jobbet träffade jag Oscar och han var påväg på en fest. Gud vad man vill jobba en lördagnatt, not!  Är så sugen på en sommarfest med grillning, sol, drinkar, uteserveringar och dansa hela natten:) Man orkar till och med gå på efterfest när det är sommar:) Känner mig som Ankan gjorde föra sommaren, man vill göra allt på en och samma gång.

Nästa vecka jobbar jag natt tis. ons. och tors. Roffar är det någon som vill ta en fika eller en dag på stranden är det bara och ringa:) Jag e på men har ingen bil:)

I dag innan jag gick på jobbet tittade jag lite på tv och började se på Ebba och Didrik, gud vad jag tyckte om det när jag var yngre. Satt bara och log när jag tittade på det i dag.

Nu är det nog cityakuten!!

Spenderar ytterligare en natt på sjukan

Känns bra att vara tillbaka från semestern men jag hade nog kunnat vara ledig lite längre:)

Dagen har jag spenderat på följande sätt:
Sov länge
Tog en fika på stan och en snabb shoppingrunda med Muffen
Shoppade en stickad tröja, ett linne och trosor.
Gick hem till "vår" lägenhet och hämtade en pincett
Gick till Linas lägenhet och plockade ögonbrynen
Slappade i soffan och sov en stund
Tog en promenad till jobbet och här är jag nu.....

Jag vill verkligen gå på dans snart men jag vet inte när nästa tillfälle ges, Ankan du har koll??? Jag e sugen på RG fest också men jag vet inte när det kan bli av heller?? Den 13/8 som vi hade bokat är jag nog i södra Sverige. Sorry mina Roffar....
Linas födelsedagsfest kanske vi ses alla, nu när det inte blir något London för mig....

I dag frågade Lina och jag ville följa med henne och Maria till Spanien i vinter, funderar seiöst på att nappa, det vore fantastiskt:) All inclusive, sol, bad och partaj:)

Gud vad konstigt det är hur livet kan förändras... Man tror att man vet hur man ska leva men man ska inte ta någonting förgivet. När man måste kämpa för att ett förhållande ska fungera då kan det väl inte vara rätt?? Om man måste jobba för kärleken när man är 26 hur ska man då kunna älska varandra när man är 60?? Livet är läskigt men jag tycker ändå att det är fantastiskt... Ska inte flumma iväg nu...

Sen var det de här med träningen.... Var väldigt länge sedan som jag var på Step in men jag ska ta mig i kragen. Har gått ganska mycket promenader på sista tiden men det ger ju inga muskler. Har iof blivit 4 kg lättare sen innan semestern men det kanske har sin naturliga förklaring. Lär väl inte vara så långvarigt heller:)

Godnatt till er som får sluta ögonen!

Har dragit mig för att blogga

men nu känner jag att jag är på humör för att skriva et inlägg. Min semester blev inte som jag hade tänkt mig, David och jag gjorde slut!! Tänker inte gå in på några detaljer just nu men slut är det och jag mår bra! Beslutet var jobbigt men nödvändigt.

Min semester började jag med att besöka dansbandsveckan i Malung för fösta gången.  J:et och åkte tillsammans och bodde i tält. Vi gick på guldklaven, festade, dansade, träffade nya människor och hade superkul:)
Resten av semestern tillbringade jag på Väderskär tillsammans med mamma och pappa. Lina, Jonas, Kicki och johan kom och hälsade på vilket var fantastiskt kul:) Bilder kommer senare.
Min kusin birgitta och hennes sambo Clas var också och besökte Väderskär, alltid kul att ses:)

Nu har jag iaf jobbat två dagar, det har gått bra men jag känner mig trött. Semestern gav inte så mycket vila, i allafall inte för hjärnan. I morgon jobbar jag natt.

Just nu bor jag i Linas lägenhet, hon och jonas är i Hudiksvall. Nätterna innan sov jag hos Kicki. Vad skulle jag göra utan mina vänner, jag är evigt tacksam.

Nu måste jag erkänna att suger efter södra sverige infinner sig allt oftare..... får se vad framtiden har att ge:)
Först ska jag bara hitta ett boende här, hitta en lösning på david och min bostadsrätt, flytta och köpa nya möbler....

Jag ska gå på dans så mycket jag bara kan!!

Nu ska jag lägga min i soffan!