Trött på sjukan

är jag, trött och vill sova alltså. Jobbar min första natt av två. Känns ganska ok men jag känner verkligen att det sliter med nattjobb, samtidigt kan jag inte tänka mig att välja bort det. Det skulle slita mer:)
Vad har hänt sedan sist då.....

Mårten har flyttat till en familj i Njurunda. Vi var där och lämnade honom förra torsdagen och det kändes superbra. Familjen var jättetrevliga och barnen på 4 och 6 år var snälla med Mårten. Inget slitande i svansen eller liknade:) Jag lovade dem en ånges vecka och än så länge ha det inte ringt så det verkar ju bra, håller tummarna!

David och jag har betalat handpenning för lägenheten, plus att vi tittade på den igen. Var ju där och skrev på så vi kikande runt och planerade för fullt:) Känns verkligen toppen. Känns mindre bra att vi snart är skyldiga banken över en halv miljon:( Men men, det e smällar man få ta! Vi kommer att kunna flytta redan den 18-19/2, någon som vill hjälpa oss att flytta???

Fest har det varit. I lördags var David och jag på en fest på "gamla solis". Inte i Linas lägenhet men på samma gata. Festen var sådär men Ankan och hennes Daniel kom och lyfte tillställningen:)
Lite bilder från kvällen:
        

Timrå mot HV71 har vi varit och sett. Vi börjar bli riktiga hockey freak:) Har ju varit på 3 matcher nu på ganska kort tid. Ser fram emor slutspel:)
Lite bilder tagna med min mobil:
  

Tränat har jag gjort ganska flitigt men sedan vi kom hem från Finland har godisbegäret varit helt omöjligt att tygla. Ska skärpa mig från och med i morgon!

Playstation 2 med singstars och guitarheroes har David och jag varit och köpt i dag. Har provat lite i dag och det e ju hur kul som helst:) Fick ett spel med också, Hugo.

Nu ska jag försöka att göra någon nytta!!!

Hoppas att det går bra

med Mårten i dag...
Kl. 19 ska vi lämna honom i Njurunda hos en familj. Det kommer säkert att gå bra men man är ju lite orolig av sig:) Problemet är att de har hund och det är väl det ända som skulle kunna göra att det inte fungerar.
Har fått svar av en annan familj i Njurunda så om det inte skulle fungera kunde vi prova där:) Det här måste lösa sig nu!!
Har tagit en fika med Muffen i dag, surr och mat, härligt:) Vi konstaterade att all rea är dötrist. Nu vill man se nya och fräscha kläder....
I morgon börjar jag jobba igen efter en veckas ledighet, kul och jobbigt!
Ska gå och hämta Linas bil nu.

Håll tummarna för lilla Mårten!

SPA helgen

I Finland har varit jättemysig. Vi badade och bastade flera gånger per dag, vilket var superskönt.  Buffén på båten var verkligen över förväntningar, har nog aldrig ätit så god mat på en Finlandsfärja. Maten på SPA hotellet var också jättebra. Det som var mindre bra med resan var själva båtresan, det gungade nästan hela natten, sedan hade vi oturen att ha hytten över någon propeller så man kan säga att man skakades till sömns de få timmar man sov. Trots det är vi jättenölda med resan. Här kommer lite bilder:
Mamma, jag och pappa på väg ner till badet:

Mamma och jag i utomhus badet:

Mamma och jag badar:

David (i Elviskragen), och jag på hotellet efter en middag:

Mamma och pappa på hotellet:


Efter att vi kom hem från Finland stannade David och jag i Stockholm och shoppade en dag. jag köpte en svart och rödrandig tröja, shampo och balsam och trosor. David köpte en vinter/höstjacka på rean. Vi fikade och hade det mysigt i storstaden, trots den bitande kylan. På eftermiddagen träffade jag malin, min sociologipolare. Vi var på ett trevligt café på Södermalm. En bild på gumman:


På kvällen gick vi ut och käka med J:et och Anna Olsson från Loftahammar. Det var väldigt kul, vi har alltid hur mycket som helst att prata om. Lite synd om david som bara fick lyssna på gamla minnen, men jag tror faktiskt att han var ganska road:) Inser mer och mer att jag haft en högst ovanlig skolgång, eller kanske ovanliga vänner. Efter det åkte vi hem till J:et där vi åt godis och surrade halva natten. Hon kommer alltid att vara min bästa vän. Är verkligen imponerad över hennes framgång, men jag är inte chockad. Ska någon lyckas så är det hon.

I dag har david och jag varit på banken, vi fick lån iaf och det var ju tur eftersom vi redan sagt upp lägenheten:)

Det bästa av allt, Mårten får nog ett nytt hem i morgon. Ska köra ut honom till en familj i Njurunda i morgon. De känns jättebra:) Problemet är att de har småbarn och hund så fungerar det inte med dem måste vi ta bort honom för nu har vi verkligen ingenstans att ha honom. Jag ber till gud.....

HJÄLP

ÄR DET INGEN SOM VET NÅGON SOM VILL HA EN KATT??? JAG MÅSTE HITTA ETT NYTT HEM TILL

MÅRTEN INNAN DEN 1/2 ANNARS MÅSTE VI AVLIVA HONOM.... JAG DÖÖÖR OM VI MÅSTE GÖRA DET

HJÄLP!!!

Mot ny adress

Känns helt sjukt men vi har köpt en lägenhet i dag:) Var på visningen, ringde en timma senare och sa att vi var intresserade. Ägaren svarade: Då får ni den, vi är inte ute efter att tjäna pengar utan vi vill bli av med den så fort som möjligt.
I morgon måste vi fixa lånet och säga upp den här lägenheten. Någon som vet någon som är ute efter en stor tre i stenstan??
Vår nya lägenhet:
3:a på Stotgatan 57B, 75 kvm.
Kök: Nyrenoverat 06, vitt och svart, allt i rostfritt, klinkergolv. Ganska litet.
Vardagsrum: Nymålat 06, parkettgolv. Skulle ha kunnat vara lite större men det e fint.
Sovrum: Nymålat 06, trägolv.
Extrarum: Nymålat 06, trägolv.
Badrum: Vitt och grått, kakel och klinker. Duschkabin, jättefin.
Hall: Klinkergolv.
Alla rum är ljusa färger, kommer kanske att vilja måla om något men det var verkligen toppfräscht:) Stammbytt och nya förster 06.
Pris: 650 000 kr, (en liten detalj).

Denna lägenhet passar verkligen oss perfekt. Är ju van vid ganska mycket yta så den känns lite liten men den e nog ganska normal stor.

Det känns bara så himla rätt, lägenheten, jobbet, kärleken...... bara mamma och pappa fanns närmare skulle jag nog vara världens lyckligaste:) Kanske skulle fira med lite godis:)

Ledig fredag

känns väldigt skönt med tanke på att det är min jobbhelg. Jobbar lördag 7-16 och söndag delad tur. I dag har David och jag gått på stan en sväng. Köpte en tröja på rea och lite barnkläder till Isac, ska dit i kväll och äta Tacos och titta på Let´s dance:)
I veckan som kommer ska David och jag titta på 2 bostadsrätter, men vi vet inte om vi ska köpa någon:) Som vanligt har vi beslutsångest. En ligger i alla fall på Rådhusgatan och den andra ligger på Storgatan. Storgatan känns lite oroväckande, ingen möjlighet till frisk luft eller alldelses för mycket trafik. Husen där känns lite opersonliga också... men men e lägenheten i toppskick kanske jag ångrar mig:)
I morse var jag på pump, det var väldigt jobbigt....

Elin, Lina och Ankan i morgon jobbar jag så då ska jag kolla datum för nästa Roffefest!

I går var Kicki och Lina här. Vi drack te och surrade om allt möjligt. Kärlek, jobb, ev. flytt för mig och husköp för Lina och Jonas. Shit vad stort det känns. Vi tittade i en katalog om husbygge, kan säga att det finns väldigt fina hus. Man börjar känna sig vuxen när kompisar planerar husbygge...

Har börjat planera lite för Davids 30-årsfest, kan säga att de e myyyycket att tänka på och fixa!!

Nu ska jag äta en apelsin, har nästan inget godissug kvar nu:)

Ska bli mysigt att krama bebis i kväll:)

Lägger upp en bild på min älskling som Jonas tagit i Silje:
Mååå

Trevlig helg till alla!

Hej mamma och pappa

som har hittat min blogg och är nu kanske trogna läsare:) Jag kan inte garantera att ni kommer gilla allt ni läser eller de bilder ni ser men annars så tror jag inte att jag har så mycket hemligheter för er, så välkomna till mer av mitt liv:)

Sitter på sjukan nu och jobbar natt. Har troligtvis en ganska lugn natt framför mig men man ska inte ropa hej.... Jobbade natten som var också. Vaknade i dag på "dagen" av att David fågade hur länge jag hade tänkt att sova, jag höll på att dö när jag såg att klockan var 18.30... Det har aldrig hänt tidigare! Hade i och för sig haft en ganska tuff natt innan, vi hade fullt på avdelningen plus att det kom in en pat. som låg på annan avdelning och som behövde dialys, så vi fick springa mellan hela natten.

I natt har jag skrivit ut en hel hög med nya recept så nu ska jag laga nya middagar:)

På lördag ska vi på Timrå match, det ska bli kul. Har varit på Timrå en gång innan och det var faktiskt riktigt roligt, mycket roligare än fotboll, sorry David:)

Denna vecka är den första på vårt nya liv. Jag har bestämt mig för att INTE banta men jag ska se över mina matvanor:) Vår (Davids och min), plan:
1. Göra matsedel för varje vecka, först hem lagar!
2. Gå på EGO minst tre gånger i veckan.
3. Minst två långpromenader i veckan.
4. jag får inte väga mig mer än 1 gång i veckan:)
5. Godis endast på helgerna.

Känner på mig att vi kommer att hålla det här ganska bra men visst kommer man att vara sugen på godis:) Har iaf. gått ner ett kilo sedan jul, kan i och för sig bero på magsjukan....

I dag pratade David och jag om Mårten, gud vad jag saknar honom.... Hoppas att han snart får ett permanent hem...

Nu ska jag surfa vidare...
Godnatt alla som får sova!

Hallå Roffar!!!!

Ska vi ta en afternoon i veckan??

Jag kan tisdag, onsdag och torsdag.....

Sen sist

har jag:

*Jobbat extra en lördag, bra men kommer gå plus minus noll eftersom jag var sjuk 2 dagar.
* Varit på 3-rätters middag hos Peter och Natalie, super gott. Förrätt: räksoppa, varmrätt: oxfilé i ugn med råstekt potatis med massa vitlök, efterrätt: någon blandad vit och mörk choklad med kaffe.
*Städat både lägenhet och trapphus.
* Varit hos Kicki och Johan och ätit tacos och glass.
*Tittat på chrismas cup, kul med dans man blir bara sååå sugen.
*Bokat träning med Jimmy på onsdag, hoppas lilla lördag har börjat och att min eventuella framtida partner är där:)
Varit på bio med Rotto och hans nya tjej. Hon var verkligen supersöt och trevlig. Hur kul som hels för Rotto:)
*Letat lägenhet, som alltid:)
* Shoppat 3 tröjor, 1 sommartopp, hårspray, smink, örhängen.
* Bokat in tjejkväll på torsdag med Kicki och Lina.

I morgon jobbar jag natt så nu ska jag titta på en film så att jag ställer om dygnet redan i kväll:)

Julbilder

Här kommer lite bilder från julafton:

Det var verkligen föör mycket julklappar i år.


David och jag förälskade i kusinens alla kattungar:)
   

Pappa tar lite bilder med sin nya digitalkamera:)


Mammas 50-års fest med släkten:

Pappa serverar:                                          Mamma öppnar presenter,th. Faster Lena tv. (IVA-syster:)).
                                   

Jag och David. Jag har använt min nya locktång men skillnaden blev inte så stor:)


Nyårsafton
Jobbade på dagen, gick hem och sov en timma innan vi gick till Kicki och Johan. Kände på vägen dit att jag mådde lite illa men trodde att det berodde på sömnbrist.
Hos Kicki och johan fick vi välkomsdrink, förrätt som bestod av alla möjliga goda snittar. Huvudrätten bestod av egengjord rostbiff med haslebackspotatis, sallad och en god sås. Till efterrätt blev det en speciell men god cheescake. Allt var verkligen supergott men mitt illamående ville inte ge sig så kl. 21 fick David och jag åka hem:( 10 min efter att jag kommit hem började jag att spy, sedan var det igång!! Fan jag trodde ju att jag skulle klara mig från magsjukan. Har varit hemma två dagar från jobbet och i dag är jag ledig. Mår bättre i dag, mest trött. Slog inte Davids vikt rekord med 6 kg, men jag känner mig nöjd med 4:) Jag vet ju att jag kommer att gå upp det igen de närmaste dagarna men det känns lite bra i dag när byxorna säckar:)

Hann ju få en bild på värdparet från nyår: