bröllopsbilder

Här kommer lite bilder från Maria och Jockes bröllop från i sommeras:

             
Mina bilder från Marias bröllop försvann ju av någon konstig anledning i kameran... Dessa bilder har jag fått av Malin Palm.

Nu är jag tillbaka i loftahammar och vänrat på att J:et ska komma hem från Stockholm. Känns som om jkag väntar på mina käraste:) Vi ska äta pizza, titta på idol och dricka sprit!! Känns kul:)

I dag på sjukhuset gick det bra. Den personalen jag träffade verkade jättetrevliga.
De bra sakerna:
Jobbar 2 av 5 helger
Lägger våra egna scheman
Behöver ej vara mkt personal under storhelger
lönen
Jag kommer att börja gå enbart på medicinsidan

Dåliga sakerna:
Vi kan inte jobba kval övertid
Medelåldern är ca 47 år

Nu ska jag byta om så att jag är i toppform till kvällen:) Man vill ju inte visa sitt sämre jag i Loftahammar:)

Saknar mina Sundsvallare!!!

Snart

börjar ett nyt liv:)
Åker snart in till Västervik för att i morgon träffa chefen på rekryteringen. Ska bli spännande, jag hoppas att jag får börja jobba redan i helgen.
Veckan i Loftahammar har varit lite seg. Vi har planterat på gravarna, tvättat fönster, promenerat och tagit det overkligt lugnt.
I går hittade jag ett hus som jag skulle vilja ha. Det ligger på Holländaregatan 14 i Västervik, fanns på hemnet i går men är borta i dag. Hus känns ju väldigt långt borta men jag kan inte låta bli att titta vad som finns. Jag vet ju inte äns vilken stad jag kommer att bo i...usch, vill inte tänka....
Nu kommer snart pappa hem och mamma kommer snart från jobbet, då ska vi fika:) Gjorde en bärpaj i går som blev ganska god!
Håll tummarna för mig att jag får börja jobba i morgon!

Trevlig helg!

Nu vet jag

vad som är viktigt i livet, det är att få känna så här!!!

Brukar kunna uttrycka vad jag tycker och känner men jag vet inte hur jag ska förklara... Att få vara fullständigt lycklig, det måste vara det bästa... Ibland kommer känslan av osäkerhet, tänk om det inte är på riktigt eller om det kommer att bli kortvarigt.. Försöker att inte tänka så, just nu är jag hemkommen från skåne och förmodligen en av världens lyckligaste....

Jobbfronten ser ut att lösa sig, dock inte så fort som jag vill... på fredag ska jag träffa chefen för rekryteringen på sjukhuset och kanske får jag börja jobba till helgen, vore underbart! Måste ladda för löneförhandlingen nu!!

Är hemma i Loftahammar, igen! Känns ändå bra att det är sista veckan även om det är mysigt att vara hemma. Känner mig laddad att börja jobba, lösa träningskort, göra ett besök på dansklubben, börja mitt liv som arbetande kvinna i Västervik!

Lina jag hade garanterat suttit med dig i högen:) Du är också en vän som alltid ställer upp! Världens bästa vän!

Ska sammanfatta skånehelgen också, för jag vet att det finns lite nyfikna själar:)
Kom ganska sent på fredagen så då blev det middag och surr. Lördagen visade Thomas återigen sin talang som guide, vi tilbringade dagen i skogen, så himla fina höstfärger och landskap, grillade korv, fikade och hade jättemysigt. På kvällen dansade vi till Arvingarna (som var kass). Vi var först på förfest där jag fick träffa några av Thomas vänner, kul. Kvällen var kanske lite väl onykter till att börja med men vi dansade och hade superkul.
Söndagen var trött. Vi tog oss ändå ut och cykla ca 1 mil, (vi var tvugna att hämta bilen från förfesten) :) På kvällen åkte vi på söndagsdans till dansbandet Svennes. Kan inte riktigt rekomendera det bandet men mitt sällskap var ju toppen så vi fick ett jättemysigt avslut på vår helg. Lite naturbilder kommer senare:)

Nu är jag superdupertrött och ska sova fantastiskt skönt men väldigt ensamt!

Puss å godnatt!

manodepressiv

så känner jag mig. I går var jag nere i ett mörkt hål och i dag känns det nästan som livet leker, hur normalt är det???
Nytt från sjukhuset i dag är:
Har fått två allternativ nu. Får skolas in på fler medicin avdelningar och gå på timmar. Andra allternativet är ett vikariat på rättspsyk...
Har inte riktigt bestämt mig än men det lutar åt medicin. Det är ju det jag vill göra även om timmar är den sämsta anställningsformen. Chefen där säger att ett vik. kommer att bli aktuellt till våren och om jag kan stå ut dit kanske det inte är så dåligt.

Pratade med Thomas i kväll. Han är så himla underbar... Det är så svårt att beskriva känslor, det känns så mycket och så starkt men hur förklarar man??? Vi pratade lite om framtiden, jag känner mig så lycklig, även om framtiden inte kommer att bli problemfri. Allt löser sig bara de rätta känslorna finns....

I dag har mamma och jag städat ur lådor som var Lindas. Gick bra men vissa saker kan man bara inte slänga! Hon hade en diktbok som hon skrev i, en dikt löd så här:

"Mister jag skolan, mister jag inget.
Mister jag en vän, mister jag något.
Mister jag er, mister jag allt, min familj"    Det var vi som miste dig.....

Hoppas jag känner mig nöjd med det jobb jag väljer i morgon, kommer inte kunna sova i natt!!!!

Puss å kram!

botten, botten, botten

så känns  allt just nu!
Nytt från sjukhuset:
I dag ringde jag runt till alla avdelningar och det visade sig att ingen avdelningen har ett vikariat men det finns timmar i stortsett på alla avdelningar. JAG VILL INTE GÅ PÅ TIMMAR!!! Chefen på medicin avd. ska ringa i morgon efter att hon har varit på ett möte med sin chef, då ska jag få veta om jag kan få gå på timmar där för att om kanske 2 månader få ett vik. Det skulle jag kunna stå ut med....

Har kontaktat 3 rekryteringsföretag i Norge, åker dit om jag bara får timmar i Västervik. Passar ju egentligen ganska bra. Vill inte flytta från Västervik!!

Den här veckan kommer att krypa fram!
Saknar Thomas, han jobbar i kväll så jag kan inte ringa honom heller!

Hela min tillvaro känns extremt oviss. Jag brukar nog tycka om det, men nu vill jag bara ha ett satbilt liv, orkar inte!

Vilken lipsill jag e!!!
Måste lägga in en bild på världens sötaste svampplockare:)
image198

VILKEN KVÄLL....

det kändes verkligen som man gick i högstadiet igen, helt underbart att se alla gamla vänner igen:) Vi började förfesten hemma i min halvfärdiga lägenhet, utan soffa. Nästan alla som skulle på klassfesten kom på förfesten, superkul. Tror att vår klass hade flest anmälda.

     

Förfesten var rolig så vi blev givetvis lite sena til stadt, kanske berodde på att vi var tvugna att posera på vägen:) J:et och jag tillsammans med Andreas, min första kärlek:)
 

På stadt serverades det 2-rätters, men jag åt nästan ingenting. Kan bero på att J:et och jag var på kina innan förfesten, man ville ju grunda med en mätt mage för att hålla ut hela kvällen.
        

Kvällen blev som väntat extremt härjig och röjig. Hade verkligen underbart kul. Fortsätter att lägga in bilder, känns som om det säger mer:)
          
På väg hem från Stadt träffade jag Roger (Lindas pojkvän). Det var ett väldigt kärt återseende. Är kul att se honom, och se att han mår bra.


Är nu hemma i Loftahammar och känner mig ganska så sliten. Kvällen fortsatte med en efterfest hos mig till kl. 05.30. Som vanligt så blir aldrig efterfester så roliga som man tror att de ska bli. Tröttheten gör så lätt påmind:) J:et och Therese sov hos mig. J:et vaknade som vanligt med energi och stekte pannkakor til frukost till oss, hon är underbar:)
Nu ska jag vila lite inan jag ska tillJ:et:)
Hoppas att sjukhuset ringer i morgon och säger att jag kan börja!
Kramar!


Nya besked

från Västerviks sjukhus:
Kommer inte att få börja jobba på måndag men chefen från medicin ska ringa på måndag eller tisdag för att ge mig ett besked.
Jag håller verklige på att bli galen, vil bara lägga mig ner och dö! Hur kunde jag vara så klantig och flytta utan att veta till 100% att jag skulle få jobb??? Sjukhuset sa faktiskt att det inte skulle vara några problem för en sjuksköterska att få jobb, men det är ju precis vad det är!
Har kollat på lite andra alternativ men då måste jag ju flytta igen... kommer att bli schitzofren! Alternativen är givetvis Norge, Linköpings sjukhus, Stockholm, (då kan jag kanske bo hos J:et), några rekryteringsföretag men det känns verkligen som en NÖDlösning!

Jag säger som Muffen: "Ge mig kraft" :)

Får se det som är positivt nu. Träffar Thomas om en vecka, klassträff i morgon, Zlips spelar i Linköping på söndag, ska träffa Therese i kväll, jag är frisk, (förutom mina psykiska problem).

Ha en trevlig helg alla, det ska jag ha även om ni kanske tycker att jag låter negativ!!

Någon som har ett jobb till en sjuksköterska????

Extremt rastlös

är jag och har varit det i flera långa dagar nu... Vill verkligen börja jobba nu. Känns som om jag blivit lite lurad när det gäller jobbet. Ska ringa i morgon för att få veta om jag får börja på måndag... annars vet jag inte vad jag gör. Börjar verkligen bli less på att gå här i Loftahammar och vara onyttig, vill jobba, jobba, jobba!!!!

I dag har jag varit i Västervik. Mamma har tagit pk, vi har varit i lite affärer, röjt bort kartonger i min lägenhet och mamma och pappa har varit på systemet, (dom ska ha ålfest i helgen).

Har fastnat för låten Hey there delaila... den är så fantastisk:)

Ser verligen fram emot klassfesten på lördag och imorgon är det Idol:)

I morgon är det en vecka sedan jag åkte till Thomas och en vecka tills jag får träffa Thomas, tänk vilken vändning livet har tagit... Ganska typiskt för att vara i mitt liv men nu vill jag inte ha fler vändningar:) Det känns verkligen i hela kroppen...

Känns verkligen konstigt at jag inte bor i Sundsvall längre, ibland känns det som om jag ska tillbaka dit, att jag bara har semester eller något... Saknar mina vänner väldigt mycket....

LINA, KICKI, ANKAN, MUFFEN, OCH ELIN NI ÄR SAKNADE!!!

en bild från en av mina promenixar i Loftahammar:
image176

Helgen som gått

har varit alldelse, alldeles underbar....

Nu Ankan ska du få en uppdatering med bilder, nästa gång är det din tur:)

Åkte till Thomas i fredags och kom hem igår. Vi har haft en fantastisk helg och jag vet ännu mer vad jag vill nu:)
Vi har gått mysiga promenader, varit på dans, myst och pratat massor sedan var jag med på en av hans dj-spelningar. Kul att se hur det går till, nu vet jag ju vad han gör när han säger att han e på spelning:) Spelningen slutade inte förns kl. 04 så då var jag ganska så trött...

Två bilder från spelningen, han är så fin och det bästa är att han är min:)
  

Nu är jag hemma hos mamma och pappa igen. Väntar på att sjukhuset ska höra av sig och säga att jag kan börja jobba. Ska ringa själv på torsdag om de inte hört av sig innan. Har tittat lite mer på Norgejobb igen, skulle ju vara kul:) Ska försöka att få klart allt med den norska legetimationen, är ju bra att ha i framtiden även om det inte blir något just nu.

10 dgar kvar tills jag träffat Thomas igen, känns faktiskt inte helt olidligt men visst blir det jobbigt i bland.

Helgen som kommer ska jag vara i Västervik, på lördag e det återträff från 9:an. Det kommer att bli blött och superkul:) Kommer ju att ha lite nattgäster eftersom jag är den enda som bor i Västervik.

I kväll är det Desperate housewifes:)

Längtar

tills i morgon...

Förkyldningen är bättre men inte alls bra. Har haft en underbar natt, sovit hela natten utan att behöva snyta mig:)

I går var mamma och jag på ikea i Linköping. Jag köpte ett soffbord, kastruller, skärbrädan, ljus och massa småplock. Sedan gick vi en stund i de övriga affärerna, shoppade lite där också:)
I dag ska jag beställa min soffa. Det en en liten grå divansoffa från jysk, låter säkert superfult men den är faktiskt ganska fin för att vara jysk, sedan är det bäddsoffa och det är viktigt när mina Sundsvallsvänner kommer:)

I dag har jag tvättstugan hemma hos mamma, tvättar både mina och hennes kläder. Skönt när allt är rent:)

I kväll ska pappa skjutsa in min till stan, det är är så extremt lyxigt:) Alla borde verkligen bo långt hemmifrån ett tag för att förstå hur det är att komma hem...

Nu måste jag nog fika lite:)

Återkommer efter helgen:)

Lite mer från avskedsfesten i Sundsvall:
   

Världens sötaste katt:

Inte alls passande

och bli sjuk nu. I går kväll började halsen klia och snuvan komma. I dag har jag varit riktigt hängig men jag bara måste bli frisk til helgen, då ska jag ju träffa Thomas!!!
Har iaf bokat biljetterna nu så jag utgår från att jag blir frisk, herregud det e ju 3 dagar kvar:)

Vad har hänt sedan jag kom till Västervik då?
Jag har fått jobb på en medicinavdelning, men ska även skola in mig på dialysen så att jag kan rotera mellan avdelningen och dialysen. Får inte börja min inskolning förns om 2 veckor och det är trist men inget att göra något åt...

Lägenheten börjar se bebolig ut men det fattas ju en hel del. Känns som om jag kommer att trivas i lägenheten iaf. Har upptäckt att någon gång under "flyttningen" har en kartong försvunnit, kartongen med alla grytor och mycket kökssaker i...

Har haft 2 fikagäster redan, båda kusinerna:) I går kväll var jag hos Birgitta och fikade, lånade internet och tittade lite på tv.

Träffade Andreas carlsson på Coop (min pojkvän från högstdiet), har inte sett honom på ca 5 år. Var superkul att se honom. Kommer att bli superkul på klassfesten nästa helg!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa, känns lite tomt att sitta i en 1:a i Västervik i 2 veckor utan att jobba!

Saknar jag Sundsvall??
Självklart, har bara inte hunnit tänka så mycket. Men pratade med Ankan i telefonen i dag och visst kommer det att bli tomt:( Man är ju van vid ett väldigt socialt liv och helt plötsligt försvinner allt.
Har fått så himla många fina vänskapsförklaringar under de senaste veckorna och det värmer jättemycket.
Gick på stan i Västervik i går och shoppingen går ju inte att jämföra men vad fan, det är ju inte så viktigt...

Nu vill jag bli frisk och få fredag!!
Längtar efter Thomas!

Puss å kram!