Otränad?

man kan ju börja undra eftersom min kropp känns mörbultad efter en danskväll, i och för sig en extremt aktiv och röjig danskväll men ändå... Scotts spelade i Oskarshamn och det var en superrolig dans:) Lite filk men de som var där var bra och där för att DANSA!

I dag har jag jobbat och i morgon blir det också jobb! Måndagen är ledig och då har jag en del att slipa och måla! Uppdraget just nu är att hitta sovrumstapeter, det e ju skitsvårt....

Om 2 veckor är det inflyttningsfest och då kommer en halva  av mina norrlänningar och det ska bli underbart!!! Det blir även en blandning av skåningar och Loftahammarsbor:)

Nu ska jag brassa hem till kärleken, jag kanske måste sälja min kära Polo, lite onödigt att ha 3 bilar!!!

Trevlig lördagkväll!!!

Då var det lördag igen.....

sitter på sjukan, lugnt och skönt men det vågar man knappt säga högt...
Längtar tills i morgon då det blir IKEA och dans till Zlips, får se hur det går med dansen.... Har ignorerat det länge nu men efter Ankans och mitt lilla "fyllefall" i stugan på öland skadade jag min fot och den är fortfarande inte bra. Ibland känns det som en kniv skär rakt in i foten och då går det kanppt att stå upprätt, fattar inte varför det inte blir bra? För 2 veckor sedan då vi var och dansade till Shake gjorde det riktigt ont.... Jag vill inte gå och undersöka det, det bara måste bli bra! Herregud vilken tur att vi inte skulle till maran för det hade aldrig gått!!! Satan!

I kväll blir det lite vin och mys, längtar!

Det känns lite konstigt att bo på landet men samtidigt är det otroligt mysigt! I går tog Thomas och jag cyklarna och fikakorgen och åkte på en liten utflykt! Jag kommer nog att sakna närheten till allt, kunna gå ner på stan och käka och dricka vin och sen bara gå hem men vin och mat i det nybyggda köket är inte alls fel:)

I kväll blir det Pizza på jobbet, gött!

Trevlig helg, puss å kram!

Beslutsångest

I dag har Thomas och jag valt halltapeter, så himla svårt! När man väl har hittat en som man nästan har spikat dyker det upp en till som ser fin ut... Hur ska man kunna välja??? Vi hittade iaf en ljus och fin som vi beställde.

På söndag har jag tagit semester och då kommer vi förmodligen ha en fantastisk dag:) Förmodligen kommer vi iväg ganska tidigt till Linköping för att gå på IKEA, det planerade inköpet är en dubbelsäng med tillbehör sedan lär det ju tillkomma en hel del:) Efter IKEA blir det kanske lite shopping av annat slag och mat. Kvällen ska vi spendera i Ljungsbro och dansa till Zlips, fantastico!! Måndagen är jag ledig, lite vila och mycket renovering förmodligen men nu börjr det ju lika något:)

I går var jag hos frisören och fixade frillan. Klippte av ca 10 cm vilket var mycket behövligt och förgade en grå utväxt och klippte bort all målarfärg som jag klantat med!!

I dag är jag en sväng hos mamma och pappa, betalar lite räkningar, umgås och fixar nätärenden! Blir snart galen av att inte ha internet hemma. Har ringt till telia nu så det borde bli klart om någon månad men eftersom det inte bott någon i vår lägenhet på typ 100 år måste teliatekniker komma ut och instalera!

Nu ska jag ta polon och brassa hem till Thomas, ikväll blir det pastasås med kräftstjärtar!

Välkomnar "Gustafsson bönan" till min blogg:)

Tapeten till vardagsrumet:

Födelsedagskalas

I går fyllde Thomas 27 år och vi hade tårtkalas i nya lyan:) På besöket var mamma, pappa, Mimmi, Kalle, Birgitta och Klas. Känns verklige underbart att bo så nära familjen, för ett år sedan hade det ju varit omöjligt att bara kunna ses över en fika.
I lyan går det framåt men det är fortfarande en dammig miljö. Nu längtar jag tills det är klart för mer finlir! Om exakt en månad är det inflyttningsfest, bäst av allt är att Muffen och Ankan har bokat biljetter nu:) Muffen vi ska nog hinna med ogräs:)

I går var det Thomas dag och i dag är det Muffens dag, grattis!
Tack och hej!!

Jag ska verkligen inte säga något!!!

Har lite långtråkigt just nu och sitter och blir frustrerad över alla som inte uppdaterar sina bloggar men som sagt jag ska verkligen inte säga något..... Så jag tänkte skärpa mig en smula:)

I dag jobbar jag ett extra kvällspass, lite segt eftersom det är lördag men goa pengar:) Och det kan ju behövas eftersom vi ska shoppa en säng, en dator och en tv inom det närmaste:)

Renoveringen går framåt så nu e köket, vardagsrummet och badrummet i stort sett klart. Vardagsrummet blev superfint! Jag har verkligen målat min livsdos av tak/golvlister snart... eller inte för en dag kanske man vill ha ett hus och känner jag Thomas rätt kommer det inte bli ett nybyggt hus precis:)

I morgon blir det dans till Shake i Ljungsbro och det ska bli superkul:) Längtar otroligt mycket.
I kväll blir det mera måla och lite vin kanske:)

Work work work!!!!