Träningsvärk

Utan dess like! Var på pump igår, shit jag börjar verkligen blir riktigt svag:( I kväll ska jag på spinning iaf, måste mjuka upp musklerna lite:)
Jobbhelgen har gått bra, riktigt tunga patienter men duktig personal:) Fick tråkigt nog börja helgen med att underkänna min studerande, kändes inte kul men man har ju ändå ett ansvar.
I dag e jag ledig och ska vara det tills fredag kväll då jag går på natten. Under min ledighet ska jag:
Städa
Tvätta
Shoppa (det har jag gjorti dag)
Ringa hyresvärden och klaga på lite olika saker.
Afternoona med Roffes gäng
Träna
Mysa med David

Jag vet ju att ledigheten kommer att gå superfort, den gör ju alltid det. Pratade med mamma i dag, ska bli så kul att kunna åka hem i jul:) Jag måste verkligen gå till Ankan snart och hämta min kamera så att jag uppdatera med lite bilder:)

Lägenheten vi var och tittade på har redan  dragit iväg till 610 000 kr. Helt otroligt, så fin var den verkligen inte! Känner att jag skulle vilja äga en lägenhet men det kommer verkligen att kosta, jag vill ju inte ha en tvåa!

I går hade David och jag ett snack om framtiden, vi kommer verkligen aldrig fram till vad vi vill. Jag vill iof flytta från stan, det vet vi ju... men vad vill David?? Jag vill ju vara med David oavsett vart vi bor, men det vore så skönt att få veta... Ska vi köpa lägenhet här? Ska vi titta på jobb i andra städer? Ska vi titta på lägenheter i andra städer? Ska jag börja titta på vidarutbildning, vart i så fall? Tusen frågor kan man säga....

Just nu ser jag fram emot:
Jul hemma med mamma, pappa, David, kusiner, moster mfl.
Julfest den 9/12 med Roffes gäng, bubbel, mat å fest.
Nyårsafton, ev. med Kicki, Johan, Lina och Jonas
Torsdag, afternoon
Att David blir klar så att vi får två inkomster:)
Desperate housewifes i kväll
Lost i morgon

Nu måste jag byta om så jag inte missar träningen.

puss å kram!

Stekt abborrfilé

har vi ätit till lunch/middag i dag. Mamma och pappa hade med sig lite abborre till oss när de var här sist. Guuud vad det är gott, det måste nog vara min favoriträtt:) David tycker verkligen att det är lyxigt att äta abborre, själv e man uppväxt med det men man njuter ändå i fulla drag när man äter det.
David har åkt till jobbet nu och jag sitter och dricker te och försöker att komma på något att göra.
VILL INTE GÅ PÅ STAN OCH BRÄNNA MER PENGAR!!!

I dag började David och jag dagen med ett spinningpass, väldigt duktigt av oss!! Var på spinning i gär kväll också, hoppas det håller i sig nu:)

Ska läsa aftonbladet nu! Tjing!

Nyklippt

är jag nu. Tänkte att jag skulle ta ett kort och lägga in men kom på att jag har kameran hos Ankan. Hur som helst så blev jag nöjd. Det blev mest toppning men en kortare lugg. Färgen blev något ljusare brun än den jag hade innan med guldiga slingor, ( löd skåningens tips).
Ulrika jag klippte mig hos e verkligen superbra, henne måste jag tipsa alla om, hon finns på Hårstudion på Centralgatan 17.

I morgon e jag också ledig. Ska nog bara vara hemma och läsa, städa och slappa. Har ju ändå inga pengar att shoppa för...

Har precis varit på spinning och förstört min nya frissa:( Jaja, formen e viktigare än frisyren:) Känns som om jag kommit igång med träningen iaf. och det känns jättebra. Har mest blivit spinning men ska försöka att styrketräna lite mer, behövs ju verkligen inom mitt jobb.

Jag ska jobba heeela helgen och det känns trist för jag missar: dansmara i Hudiksvall och Kicki och Johans inflyttningsfest:(

I kväll är det LOST!

3 dagars ledighet

Har jag att se fram emot:) Natten gick bra att jobba, nästan för lugnt.
I dag har vi varit hos Mormor Karin, hon hade blivit gammal å trött. Vi kunde låna Rottos bil eftersom han ändå jobbade på dagen:) När vi var och lånade bilnyckeln visade han oss en bil som jag skulle kunna tänka mig, en Honda Accord, väldigt fin och inte extremt dyr:)

Hade tänkt att träna i kväll men orkade verkligen inte. Har bara sovit 4 timmar efter natten så jag tar igen det i morgon:) Då blir det träning både morgon och kväll:) På dagen ska jag klippa mig. Har verkligen beslutångest om hur jag ska klippa/färga håret... Förslag?? Vill inte ha svart, bara brunt blir så trist, blont e uteslutet, kanske något rött??

I kväll är det desperate housewifes:) Jippi, längtar redan:)

Davids mormor e verkligen gullig. Hon vill att jag ska ha ett guldarmband som har tillhört Davids mamma och som hon vill ska fortsätta tillhöra någon i släkten. Jag känner mig hedrad:)

Skulle vilja gå och simma i morgon på morgonen, någon som vill följa med?

Ha en trevlig kväll!!

Hyllning till kicki och Lina

Ska det aldrig sluta regna??? Nu få det gärna komma snö istället. I dag har jag varit ledig och haft det jättemysigt. Sov länge, (eftersom jag skulle jobba natt), gick på stan en sväng, David och jag hälsade på karin och Fredrik som för några veckor sedan fick en liten Isac, efter det gick vi och tittade på en bostadsrätt. Vi ska nog anmäla oss på lägenheten men vi ska inte delta i någon budgivning, utgångspriset är 535 000 kr och hyran 3 050 kr. Det bästa av allt är att jag skulle vara granne med både Lina och Kicki:) Jaja, vi får se hur det går.....
 
I lördags var det födelsedagsfest hos Ankan. Vi började som vanligt med en fördrink hos Muffen, sedan gick vi trupp till Ankan. Väl framme blev vi bjudna på tårta, ost och kex, oliver, godis, chips och dipp.. Ja, allt för en lyckad fest:) Musiken stod jag för så där finns det heller inget att klaga på:) David blev lite väl överförfriskad vilket aldrig kan sluta bra. Som tur var gick han hem och sov ruset av sig. Själv gick jag till oscar där jag också träffade Kicki, Lina & CO som hade haft överraskningsfest för Jonas. Oscar var väl ingen höjdare men det är det ju aldrig..... Jag måste verkligen börja bli gammal, tycker nästan aldrig att det är kul på krogen:( Uppskattar nog sommaren mer då det gäller utgång, blir mer uppstyrda fester då.

I morgon ska vi åka till Davids mormor. Har inte varit där sedan i sommeras. Börjar fundera på att köpa bil, är alltid ett projekt att hitta någon man kan låna bil av. Vi brukar ju alltid kunna låna av Lina men nu när hon bytt jobb behöver hon den själv under veckorna. Annars har hon alltid varit vår räddare i nöden:) Måste verkligen säga att hon alltid ställer upp, ibland nästan mer än hon kan:)
Förra veckan när jag var hos Lina satt vi och tittade på gamla kort, insåg att vi känt varanndra ganska länge nu och att vi dessutom sett ganska så töntiga ut... Snacka om att man haft fula frisyrer! Känns konstigt att tiden går så fort... Men det kanske e tiden som gjort att vi alltid ställer upp på varandra, jag vet att Kicki och Lina alltid gör allt för att hjälpa och finnas till. De vet att David och jag inte har någon att be om hjälp av, kanske är de därför som de alltid hjälper och stöttar??? Vad jag än behöver hjälp med så kan jag alltid fråga er... Tack för att ni finns!

Håll tummarna för mig att min natt på sjukan blir bra:)

Det här med blogg e bra konstigt, man skriver vad man gör, gjort, ska göra, känner(men inte all för mkt),roliga/tråkiga saker, vad man shoppat, lite om jobbet osv. Bara för att andra ska kunna läsa om ens liv.... Hur som helst så är det ganska bra:) Man har koll på varandra, Har inte jag träffat Elin, Anka mfl. på flera veckor vet jag ändå vad som hänt i deras liv:) Man har lite koll på kompisar i andra städer (malin), trots att man inte ringer eller träffas så ofta...

Godnatt nu alla sömntutor!


Vad har jag valt för jobb egentligen?

Det har jag frågat mig ett antal gånger i dag. Livet e så jävla orättvist för vissa... Man hoppas att det ska finnas något rättvisa men det finns verkligen inte det! Fattar inte hur man ska bli bra på att bemöta människor i livets slutskede? Och hur ska man kunna  sätta sig i och finnas där utan att ta mig sig jobbet hem?? Man måste ju kunna stänga av när man kommer hem annars har man snart gått in i väggen men jag vet verkligen inte hur??

Nu till lite roligare saker:
I morgon e det fest hos Ankan.
I kväll e det idol
I kväll ska jag äta godis
Jag e ledig till måndag kväll, david också:)

I dag har jag varit väldigt duktig, jobbat, tränat, handlat och städat lägenheten. Är helt slut nu:(

Heja Markus:)

Helgen med mamma och pappa

har varit jättemysig. Vi har mest tagit det lugnt. På dagarna har vi gått på stan, varit i birsta och i Silje och hälsat på Mårten:) På kvällarna har vi tittat på tv, ätit gott och halvsovit i soffan:) (mest mamma).
På söndagen lyxade mamma och jag till det och åt krabba:) Gott men pilligt:





I dag åkte iaf mamma och pappa hem. Känns tomt men jag vet ju att jag får träffa dom i jul:) Det blir liksom så hemtrevligt när dom e här. Lagad mat, fika lite väl ofta kanske, framförallt så äter vi tillsammans och samtalar länge:)
I dag är jag ledig, david har varit ledig på förmiddagen men nu e han och jobbar. Vi hade iaf en mysig morgon tillsammans. Vi låg på luftmadrassen länge och tittade på tv och åt frukost innan vi klev upp, jag ringe till pussel för ca 200 kr men kom aldrig fram:( Sedan gick vi på stan och spanade lite. Jag köpte en t-shirt och David la undan ett par vinter skor.

Biggis, din blogg var väldigt rolig:) Framförallt så får man veta saker man inte skulle ha fått veta annars, t.ex. taxiupplevelsen:) haha.

Nu ska jag snart på spinning, sedan kommer lina och vi ska ut och gå. Vi har knappt träffats de sista veckorna och hon har bytt jobb så vi har nog mkt att prata om, hoppas att kicki följer med också.

I kväll e det Prison break:)

Roffes gäng

Ska vi ha julfest helgen den 8-9/12??
Muffen och jag snackade om det igår och vi tänkte att vi kanske skulle bubbla på dagen, gå hem till någon och laga mat och sedan fest... Vad sägs? Det här med blogg e ju verkligen fantastiskt, man behöver aldrig ringa:)
Nu ska jag iväg och jobba snart. I morgon jobbar jag oxå kväll och fredag dag sedan kommer ju mamma och pappa och jag hinner inte med att städa, handla, tvätta och allt som jag vill göra...
Jag bakade iaf lite igår kväll:)
Hej hopp gummi snopp!

Trist dag

Har verkligen ingenting att göra i dag:( Ute regnar det, har städat färdigt och internet och tv börjat bli uttjatat... Borde iof tvätta men det orkar jag inte!  David e på praktik....

Jaja, jag kanske ska ta en sväng på stan iaf, trots regnet...

På fredag kommer mamma och pappa och det ska bli sååå kul:) Vi ska gå på stan, ut och äta, hälsa på Mårten, vara hemma och bara mysa:)

slappdag

Trots att jag inte var så full i lördags var jag bakis igår. Det gick ganska bra å jobba men jag var seg! Tack å lov fick jag åka med Muffen hela helgen:)
I dag har jag varit ledig, sov till typ 10, åt frukost framför tv:n, slappade, gick på stan och åt lunch med David, gick hem och slappade ytterligare och nu ska vi snart titta på dubbelavsnitt av Prison break:)
Hittade ett par skitsnygga skor på stan i dag, de kostade 1300 kr så det tåls att fundera över:) david tycker att jags ka slå till, det e inte lätt och vara sparsam när man har en sådan pojkvän:)
Muffen och jag diskuterade ekonomi i helgen och vi kom fram till att det e nu man ska sätta sprätt på pengarna, spara kan man göra senare.... Köpa dyra kläder och resa kommer man inte kunna göra lika mkt när man tex. har skaffat barn:)

Muffen och jag från lördagens ost och kex kväll.


Muffen och Ankan gillar "brajost"


I morgon är jag också ledig, då ska jag ta det lugnt, träna och köpa en extrasäng tills helgen då mamma och pappa kommer hit:)
Pratade just med mamma och hon e genomförkyld:(

Nu kom David hem från träningen så jag ska vara lite social.

I dag hämtade vi föresten våra ingraverade ringar, kändes lite som en ny förlovning i dag:)

Älskar dig min baby!

Utelivet

SUGER i Sundsvall!!
Just hemkommen från krogen, eller vi gick aldrig in på krogen för kön var för lång och vi visste att det inte var värt att stå i kön..... Ankan, Muffen och jag var hemma hos oss och åt ost och kex, drack vin, shot och drinkar  innan vi gick ut. Det var trevligt med lite tjejsnack.... Väl ute försvann Anakn och Daniel... vet inte var de skulle men borta var de iaf:( Ankan det var ju du som ville gå ut??
Muffen och jag gick runt lite och kollade in krogar, insåg efter ett tag att vi gått av oss alkoholen och inte kände för krogen... Ringde david men han svarade inte, var nog inne på oscar... Orkade inte vänta eller stå i kö så jag gick hem, och här sitter jag.... I morgon e det jobb igen, känns lite tungt:(

Nu ska jag sova min skönhetssömn så jag orkar jobba i morgon...

Hoppas du kommer hem snart david, miss u!
Puss å kram!

svettig kropp!

I dag har jag min enda lediga dag denna vecka. Dagen har börjat riktigt bra, vaknade ganska tidigt när david skulle gå och plugga, gick upp och åt frukost, gick till ego på ett spinningpass och nu sitter jag här svettig och äter lite mellanmål:)
Ska ner på stan lite senare och lämna tillbaka en klänning till Lina som jag lånade när vi var i Talinn. Gud vad skönt det känns och ha träningen avklarad för idag. I tisdags var Muffen med mig på spinning föresten, kul att gå tillsammans med någon:)
I går började Lost, världens bästa tvserie:) David och jag satt bänkade:) Har blivit helt besatt av satsumas, äter nog 7-8 st per dag, måste föresten gå och köpa ett lass snart:)
I går köpte jag mig ett par nya jeans:) Det var lite av ett impulsköp, men jag e jättenöjd:) Det blev ett par mörkblå disel med "glitter" på bakfickorna.... ja, det låter kanske lite konstigt men dom e fina.

Nu har jag ju elev på jobbet, det går bättre än jag hade trott men jag är väldigt glad att jag inte har en termin 6:a! Heeeeela helgen ska jag jobba:( men på lördag ska vi på 1-års kalas till Viktor:)

Nej nu måste jag duscha innan jag fruser ihjälp, blir ju svinkallt när svetten torkar på huden!!

Känns otroligt bra att vara förlovad iaf:)

Förlovningen

Känns pirrigt, konstigt men mest lyckligt att vara förlovad.

Champange och ringar. Hemma i vårt vardagsrum.



David och jag efter ringsermonin:)



Vi firade men 3-rätters på 1891. David blev lite dragen:)