Väderskär

    

image319

Dagarna på Väderskär har varit underbara. Vädret har varit bra, kanske lite kallt i blåsten men anars bara sol. Nu känner jag mig redo att jobba en helg även om jag gärna hade varit ledig och åkt till skåne:)
På lördag ska J:et och jag partaja lite, förmodligen blir det en invigning av J:et och Markus altan:) Har precis pratat med Thomas, herregud vad jag saknar honom, känns som om det blir värre och värre men det kanske är för att man vet att slutat och början närmar sig:)

Godnatt!!

Jag kunde bara inte vänta

utan jag tog semester och åkte till Thomas i helgen, självklart var det värt 68 mil i bil och semesterdagar:)
Den senaste tiden har jag varit ganska flitig med kameran så här kommer lite bilder:

1:a bilden är från en servering i Danmark, en jättemysig dag med sol, god mat och väldens bästa sällskap. De andra bilderna är från samma helg men dagen efter då vi åkte till ett mysigt fik i Båstad som hette utsikten och som ni ser är det fantastiskt fin utsikt!
     

Helgen som var förenade vi nytta med nöje. Lördagen jobbade vi Thomas lägenhet som ska försöka att var färdig renoverad när han flyttar till mig. Söndagen överraskade han mig med en liten utflykt till Ven. Jag hade aldrig varit där, visste att ön fanns men det var allt! Vet väl egentligen inte så mycket mer nu förutom att det var bland det finaste jag sett. Hur mysigt som helst, där skulle jag kunna bo om man bortser från avståndet till fastland, utbudet på ön och att det bara bor runt 300 på ön, men ingen kan säga att det inte är fantastiskt vackert! Vi tillbringade dagen med att cykla tandemcykel runt ön, (1,2 mil), njuta av solen, och äta middag i en lite trädgård. Jag fick även prova den omtalade Ängelhomsglassen top80, måste säga att det var en mycket märklig glass. En storstrut med sylt på och en gräddbulle nerstoppad i glassen.... men men, den slank ner med god aptit!
     
 
image313

Jag har verkligen varit hemskt trött efter helgen och nu är jag ute i Loftahammar, ledig 2 dagar och det behöver jag! I morgon ska mamma och jag till falerum och shoppa lite och på kvällen åker vi ut till Väderskär. Ska bli skönt att komma dit och kul att se pappas renovering. Förhoppningsvis får vi det fina vädret som är lovat och då blir det pressa av:)
Helgen som kommer ska spenderas på sjukan, känns lite tugnt nu efter två underbara helger men man måste väl jobba också!

Nu vill jag bara ha sommar, för då:
Kommer Thomas
Lina, Jonas och Kicki kommer på besök
Visfestival och då kommer förmodligen Muffen, Maria och Martina, om boende löser sig!
Öland
Sommarfester och danser

Nu ska jag betala räkningar, surfa lite, läsa och soooova! Godnatt!

så fort och så långsamt

går tiden... med Thomas bara försvinner tiden och nu sitter jag i Västervik igen och tiden går extremt långsamt...
I helgen har jag varit i skåne och vi har haft en av de bästa helgerna tillsammans. Kan inte sätta fingret på vad som gjorde helgen så bra. Vi var bara hemma och tog det lugnt, förutom trivseldansen på söndagen då:) De andra helgerna har vi alltid festat eller dansat fredagen eller lördagen. Nu behövde vi båda två lugn och ro och varandra och det blev perekt:)
Nu är det mer än 2 veckor kvar tills vi ses igen, om inte Thomas spelar i helgen e jag så sugen att be om semster...:) Den impulsiva sidan träder fram:)

I går kom mamma och pappa och hälsade på, de hade med sig sallad från tant grön och den e verkligen underbar:) Man börjar vänja sig vid att ha nära till dom nu, känns som om det var väldigt länge sedan som de hämtade mig i Sundsvall men det e ju bara 7 månader sedan, livet e konstigt!

Nu kallar plikten!

9 månader

sedan var det som jag klev av tåget i Helsingborg och Thomas hämtade mig, dock lite försent:)  Utan att känna varandra tillbringade vi 4 underbara dagar tillsammans i ett litet hus i Ängelhom. När jag tänker tillbaka på de dagarna känns det nästan magiskt. Jag har aldrig ångrat att jag lämnade mitt liv i Sundsvall, livet med Thomas är perfekt och jag älskar honom så himla mycket....


Nu e det sommar nu e det sol

nu e det koskit i hagen....

Herregud vad underbart det är nu när sommaren verkligen är här. I går var jag ledig och tillbringade nästan hela dagen i solen, ont i skinnet men det är det värt! Mamma och jag åt sevnska jordgubbar med grädde:)

Till och med inne på avdelningen kan man känna doften av allt som knoppas ute nu, det är underbart!

I helgen jobbar jag och det är ju lite trist men nästa helg är jag ledig och ska till Thomas. Det är sista gången som jag åker till honom innan han flyttar hit, är det inte ofattbart?? Om vädret tillåter ska vi till Danmark:)

Vi har lite patienter så vi får se om det blir en lugn eller springig kväll. Mat vankas!

Ha en skön helg i solen!

Jag gör som Ankan

och gör ett bildinlägg:)

Vemdalen:

                 

Sundsvall och lilla Iris:

     
image287

Thomas och min senaste helg i skåne:
             

Så här ser det ut på Carsimirsborg där vi ska flytta in:) Komer säkert att bli alldeles perfekt när Thomas har fått sätta klorna i projektet!
   

Omgivningen:
     
image303

Bilder säger mer än tusen ord så håll till godo:)

Kramar!

Vart ska jag börja....

hinner aldrig uppdatera min blogg men jag ska dra lite snabbt vad som hänt sen sist!

Vemdalen: Resan blev bara så lyckad! Det var underbart att träffa Kicki och Lina igen. Dansen var usel men allt annat var perfekt. Vädret var toppen, stugen var toppen, (Thomas och jag fick till och med en liten egen lägenhet:)), Jag gjorde framsteg i slalom även om jag fortfarande är ett stort orosmoment i backen, mat och alkohol,  och en semester med världens underbaraste Thomas. Thomas gjorde värsta fyndet och köpte ett par slalom skider för 1000 kr! Vi kommer utan tvekan att återkomma till Vemdalen, om vi får:)

Innan vi åkte till Vemdalen träffade vi lite andra stjärnor i Sundsvall. Torsdagen träffade vi Muffen, Biggis, Iris och Ankan. Iris vara bara så söt. Kändes väldigt märkligt att det var Elins barn, jag menar hon är verkligen mamma! Vi hann med lunch hos Ankan, lite shopping och en glass på torget i Sundsvall. Det var iaf jättekul att träffa dom igen och det var kul att Thomas fick träffa dom och dom han:). Längtar redan till nästa gång!

Innan Thomas begav sig hem till skåne igen åkte vi till Carsimirsborg och skrev kontrakt och planerade lite renovering. Gud vad mysigt det var där ute nu när vädret var så fint. Vi kommer att få det så bra där, bäst av allt är vi äntligen får varandra på riktigt, låter som om vi skulle gifta oss:)

Valborgsmässoafton var tänkt att bli min och J:ets kväll men eftersom J:et låg hemma i influensa fick jag viga kvällen till dansen. Saknade givetvis J:et men kvällen blev väldigt lyckad. Blev hämtad av en dansfrämling som heter Emelie, vi hämtade upp ytterligare än dansfrämling som heter Albertina och åkte till en grillfest i Horn. Där var det supergod mat som Christoffer hade fixat och riktigt familjelycka. En bebis på 3 veckor som var sååå söt! Efter maten åkte vi mot Örsåsa premiären. Hade inga förväntningar på dansen eftersom jag vet att Örsåsa är ett riktigt partyplace men herregud vilken rolig dans. Tror jag satt 4 låter. Både bra och mindre bra dansare men alla var där för att DANSA och bara ha kul och det märktes! Dansade med en nya otroligt duktig kille, alltid kul när man upptäcker nya talanger:) Måste säga att det rycker i tävlingtstarmen:) Hur som helst så kommer det bli många sommarkvällar på Örsåsa!!

Imorgon bär det av till skåne igen! Livet är nästan för bra för att vara sant! Thomas, dans och snart sommar och Öland!!!
I helgen ska vi dansa I Helsingborg, festa med Thomas vänner, dansa i Hasslarp (vår trivselkväll), och njuta av solen och varandra!

I natt kommer mamma och pappa hem från holland, hoppas att de haft en bra semester!

Hej hopp!