stressigt värre

Till helgen blir det inflyttning i nya lyan, just nu är det mer en byggarbetsplats men det kommer att bli superfint.. På fredag kommer vi förmodligen ha ett fungerande kök och en fungerande toalett...annars dör jag!
På fredag har jag tagit semester för att hinna med allt.
I helgen blir det kräftskiva i Loftahammar och utställningen, kul kul!

Just nu känns allt så spännande, mysigt och tillfredsställande även om omgivningen just nu är extremt rörig och dammig:)

Underligt och underbart

är livet.....
Måste bara skriva ett inlägg till. Satt och läste mina tidigare inlägg och för
1 år sedan planerade jag flytt, förberedde mig för att lämna vänner, jobb, mitt liv. Hela kroppen pirrade av okontrollerade känslor.....
2 år sedan planerade jag och David vår resa till Mallorca..... så konstigt!!!

Det är nog tur att man inte vet vad som händer i framtiden, men ibland hade det varit skönt att veta hur livet skulle bli...

Ett foto på mig och prinsen från öland i år:Jobbhelg

Just nu kretsar mitt liv kring jobb! Är jag inte på sjukan så är jag i lägenheten och renoverar. Renoveringen går framåt och det är superkul att fixa. Thomas är verkligen superduktig och gör det jättefint, jag har valt rätt karl:) Mina uppgifter är lite mer lätta som skrapa, slipa och måla fönster och förnsterkarmar, plocka spik ur taket, måla panel och röja:) Om 13 dagar ska vi flytta in och det känns lite oroligt för som det ser ut nu finns det varken ett användbart kök eller badrum:) Jag vet att det ordnar sig, det har Thomas sagt iaf:) Klippan:)

Den här helgen jobbar jag kväll fre, lör och söndag vilket är uselt men man ställer ju upp för verksamheten:) Kvällarna blir iaf ganska mysiga för man behöver ju inte stressa i säng när man kommer hem.

Just nu är jag verkligen danssugen, även om jag inte e lika besatt som
www.dansanka.blogg.se :) Nästa dans blir iaf nästa fredag då Casanovas spelar i Gamleby folkpark, på hemmaplan:)

Jag vet att jag borde lägga ut mina sommarbilder snart men vi har inte köpt någon dator än jag hinner aldrig när jag e i Loftahammar så nu lovar jag inget längre....

Min kropp har fått harmoni, kärlek och trygghet

1 år

firar Thomas och jag idag! Fast vi firar inte så mycket för jag e på sjukhuset och han i bygget:) Vi har småfirat lite hela helgen:) Thomas gjorde pannkakstårta och i lördags var vi ute och åt på Tättö med mamma, pappa, mimmi, Kalle, Birgitta och Klas.

Renoveringen går strålande, det kommer att bli så himla fint:)

Sambolivet går också strålande, jag känner mig verkligen lycklig tillsammans med Thomas, han är min kärlek!

Bilder kommer men jag hinner ju aldrig åka ut till Loftahammar och tanka över min kamera:)

Inflytt om mindre än 3 veckor, känns lite nervöst eftersom det fortfarande varken finns badrum eller kök:)
Kräftskiva hos J:et och markus, Dans i Gamleby folkpark,  Speedway i morgon, massor av planering och shopping till nya lyan.....


sommar och sol

underbar är denna sommar!!! I går var jag ledig så Thomas och jag tillbringade hela dagen på klipporna vid gamlebyviken, några timmar i bygget blev det sen åt vi underbart god räksallad på Räken, drack vin, irisch coffé och cider, lullade hemmåt vid midnatt:) Så ska en ledig dag se ut!
I helgen jobbar jag men vi ska nog ut till Loftahammar en sväng på lördag, Thomas spelar på en 40-års fest där och jag ska ska sociala lite med J:et:)

Helgen som gick hade jag besök av Lina och Kicki. Det var superkul att träffa dom igen:) Lina har ju gått halva sin graviditet nu och det var kul att se. Magen var mindre än jag trodde men brösten var desto större:)  Ska bli så kul att hälsa på dem när det är en liten knodd också, jag tror det blir en tjej!

I helgen ska jag försöka att hinna uppdatera med lite bilder, har ju hur mkt som helst som jag vill visa er:)

Om en månad flyttar vi in på Casirmirsborg:)

Puss å kram i sommarvärmen!!