Snabb resumé

från helgen.

Ullared var trångt, varmt, billigt, precis som det ska vara. Vi åkte från Loftahammar klockan 03 på natten och kom till Ullared kl. 07 så vi slapp stå i kö och det var skönt. Shoppasde inte så mycket, iaf inte om man jämför med andra:) Lite fina saker till lägenheten hittade jag:)

Dansen till Blender i söndags var helt underbar. Massor av bra dansare, gamla och nya vänner. Kändes jättekul att vara där. Åkte med ett dansgäng från Västervik som jag inte träffat tidigare och de vara väldigt trevliga, Kul:)

Har knappt hunnit prata med Thomas i helgen men pratade med honom till ett i natt så nu är min Thomas apstinen botad, för ett tag iaf:)

Nu ska jag jobb och i kväll blir det dubbelpass med core och bodyjam:)

Kram!

Vilken känsla

jag fick i kroppen när jag satt och läste gamla blogginlägg och så kom jag till den här delen:

"Vet du vad jag tror?", sa hon till sist. Agnes tittade upp. "När du ser tillbaka på det här om några år, så kommer du att se att det var här det vände".
"Vände?"
"Ja. Det låter kanske konstigt, men jag tror att det i allas liv finns en vändpunkt. En eller flera händelser som tvingar in ens liv i en ny bana".
"Vadå som något sorts öde eller?"
"Ja, det kanske man kan säga. Fast inte ett sådant där öde som drabbar en, utan ett som skapar själv"

Jag kommer så väl ihåg när jag skrev det. Det var en citat ur en superbra bok.
Just nu är det så otroligt träffande.....

Hoppas alla får en trevli helg, det kommer jag att ha:)

Lina, ska försöka att få lite mer närbilder på Thomas men min kamera har pajat så jag har nog bara mobilen i fortsättningen:(

Ankan, kul att du uppskattar mina bloggar, ska försöka att fixa internet snart. Det är ju inte så ofta man är i Loftahammar nu längre.

Muffen, ha en fantastisk vecka i värmen, ångrar att jag inte följde mer er, det hade varit fantastiskt!

Trött

har jag varit hela tiden hos mamma och pappa. Jobbet tar verkligen mycket energi men det beror nog på att jag hela tiden är ny och måste lära mig alt väldigt fort... Jag klagar inte för jag är otroligt tacksam över att jag har ett jobb, vill aldrig vara arbetslös igen!!!
I dag har jag tagit det ganska lugnt, sov länge och det var obeskrivligt skönt:) Var med pappa till en av hans vänner och lämnade en motionscykel och han hade en taxvalp, herregud vad söt. Skulle kunna skaffa mig en hund utan att blinka men det kanske inte är så passande just nu:)
I morgon ska J:et klippa mig, pappa och jag ska äta lunch på sjökrogen, sedan blir det nog inte så mycket roligt. Måste ju somna tidigt eftersom vi åker till Ullared kl. 04!!!

Fattar inte hur jag ska palla det här med distansförhållande?? I bland är det helt underbart (när vi träffas), och andra gånger vill jag bara lägga mig ner och sove en vecka i sträck! Tiden går ju så låååångsamt när man längtar! Hur som helst så känns det som om vi faktiskt har en lösning men ingenting är spikat och NÄR lösningen kommer att ske är det ingen som vet. Jobbiga och uppslitande beslut att ta.... Vill inte tänka på det! man vill ju att det ska kännas 100% rätt för båda och det är inte så lätt....

Sundsvall, sundsvall, sundsvall ibland vill jag bara vara där... Saknar mina vänner hemskt mycket och det känns i hjärtat! Det är ju nästan bara 2 månader kvar tills jag åker upp, har inte bestämt om jag kommer en hel vecka eller om det bara blir en långhelg. Kanske ett halvår:)
Det viktiga är att vännerna finns kvar och det vet jag att de kommer att göra. Men man undrar ju hur vardagen ser ut... Lina och Jonas husbygge, Muffen och hennes strapatser, Elins bebismage, Kicki och Johans lägenhet och kickis tävlingsdans, Ankan med all kärlek... Man vill ju bara vara där som vanligt... Springa upp i mjukisbyxorna till Lina och Kicki och bara hänga, det är livskvalitet!

Nu väntar sängen, en tom och kall säng!

puss och godnatt!

Min blogg

blir verkligen lidande när jag inte har internet hemma. Ska kanske fixa internet snart men jag känner ändå att jag klarar mig utan... konstigt nog!

Ska försöka att uppdatera lite snabbt och smidigt nu..

Jobbet går bra men det är tufft till och från. Just nu skolas jag in på SIA (stroke akuten), har varit på rehab, njurmedicin, lungmedicin, infektion och reumatolog. Detta har jag gjort på 3 veckor. Det är lite tid för så många områden men eftersom jag ska gå i resursen kan jag ju inte gå flera veckor på varje avdelning. En del avdelningar kanske jag inte äns kommer att vara på. Ibland känns det som om jag tagit mig vatten över huvudet men det kommer säker att gå bra. Nackdelen är nog att jag inte får några riktiga arbetskompisar. Kommer ju kunna hur mkt som helst efter det här och det e ju en superbra merit! Löneförhöjning tack! Saknar iaf mina arbetskompisar från 24:an!

Helgen som var spenderade jag i skåne, som vanligt var det underbart och det känns fortfarande oförskämt bra. Helgen innan var Thomas hos mig i Västervik och det var också väldigt mysigt. 3 helger på raken har vi setts nu, det är ju jättekul och det känns nästan som ett normalt förhållande... Nästa gång vi ses är om 3 veckor och det känns jobbigt:( Saknar honom  hemskt mycket. Tiden tillsammans går så fort men det känns som om vi utnyttjar den väldigt bra, på ett sätt som passar oss:) Dans, promenader, middagar, mysiga stunder och faktiskt badminton i helgen:)
Lite bilder från en av helgerna i skåne, Thomas fixar eld så att i kan grilla korv:)
   

Just nu är jag hemma i Loftahammar hos mamma och pappa. Är ledig till söndag. Kommer nog att blogga lite mer ingående någon dag. På lördag ska J:et och jag åka till Ullared och julhandla:) Superduperkul!

Ska sova nu!

Västervik, jobbet och kärleken

allt flyter på ganska bra tycker jag.... Har inte haft så mycket tid att blogga bara:)

Västervik, känns som om jag kommer att trivas även om det är en liten stad. Har fixat träningskort och börjat träna, känns väldigt bra. Än så länge har jag hunnit med ett spinningpass och ett pumppass och i kväll blir det nog spinning igen. Känns kul och annorlunda att mamma och pappa kan komma och fika en kväll utan att stanna en hel helg:)

Jobbet, mycket lika rutiner men satan så mycket man måste kunna när det är så olika inriktningar. Kvällarna går åt till att plugga, i kväll blir det nog onkologi. Personalen verkar mycket bra, snälla och trevliga, unga och gamla. Känns lite jobbigt att skolas in när jag bara ska vara resurs där men jag hoppas ju på att få stanna efter jul.

Kärleken, känns väldigt mycket. Tillbringade helgen hos Thomas. Vi har som vanligt haft en jättefin helg tillsammans. Dansat lördag och söndag, gått på promenader, varit på en jättemysig julmarknad och myst. Allt känns så bra och rätt. Helgen som kommer skulle han spela men den spelningen blev avbokad så nu ser det ut som om han kommer hit istället. Känns otroligt lyxigt att vi kan ses 2 helger i rad.

I kväll ska jag städa, träna och titta på desperate housewifes:)

Kramar!