Tråkig dag!

Det e skönt att vara ledig men jag e rastlös i dag. Har försökt att läsa lite men fick ingen ro, har gått en promenad, bakat en kaka som blev oätlig, handlat mat och städat lite men jag vill göra något roligt!!! I kväll ska jag till Lina och titta på Lost så det blir kul:)

När David kommer hem från skolan ska vi äta sedan gå till Stepin och träna, det blir premiär för mig. Har sagt upp mitt medlemsskap på Ego nu, det känns bra. Man blir liksom mer sugen att träna när det finns så många nya pass att prova på:)

I går var den en kvinna här och hämtade vitrinskåpet, skönt att bli av med det! På söndag kommer det ett par och tittar på bordet, om det finns kvar då.

Längtar tills vi har tapetserat om måste bara ta oss i väg och köpa tapeterna. Lägenheten känns iaf toppen, obeskrivligt skönt med ett badrum med kakel och klinker och ett fräsch kök. För mig är nog det allra viktigast. Är lite orolig för vår frys för den morrar ibland, kan bero på att den frostar av sig själv men jag tycker att det låter konstigt...

I dag blir det kyckling och ris:)

Vad ni än gör, baka inte kladdkaka på lättkesela, det blir vidrigt!


Löneförhandling!

Äntligen har vi kommit i ordning i nya lyan, lyxiga detaljer som internet och telefon:)

Vad har hänt sen sist??
Fest med Roffes gäng i lördags. Som vanligt åt vi mycket och väldigt gott. Drack med måtta och skippade krogen, nu e vi verkligen på väg i i vuxenlivet:) Hur som helst kändes det ganska skönt att inte gå på oscar eller aveny. Hemma somnade jag som en stock och vaknade kl. 13.30 med extrem huvudvärk!! Mådde apa nästan hela söndagen. Tog en meny på Bigboy med Lina och Maria, avslutade kvällen med godis och loka:)

Har jobbar två dagar nu och det ska bli sååå skönt att vara ledig i morgon. Ska fixa lite i lägenheten, gå på stan, träna och laga lite storkok.

I går la  vi ut lite möbler på Blocket, matgrupp, soffbord, vitrinskåp och gardiner.Har nog blivit av med gardinerna, vitrinskåpet och ev. matgruppen. Hoppas vi blir av med allt!! Vi ska ju tapetsera om så pengar behövs:)

På torsdag blir det en fika med Muffen efter träningen, trevligt!

I kväll är det desperate housewifes, jag lääängtar:) I går var det prison break, hur bra som helst:)

I dag hade jag min första löneförhandling. Chefen gjorde klart för mig redan från början att det inte var någon förhandling utan en fördelning, känns ju kul:(
Hur som helst gick det inte som jag hade hoppats, visst blev det mer men inte tillräckligt!! Om någon har funderingarna att börja jobba inom landstinget, skippa det!!

Nu ska David och jag ut och gå!! Hurtigt!

Sööömnig

Det känns inget vidare för kommande timmar men efter några koppar kaffe kommer jag att vara på g igen:)

I dag kunde jag bara inte sova. Vaknade kl. 12, klev upp och åt gott bröd från Bakgården,(lyxigt att bo så nära), tittade på tv, fixade i köket, läste ST sedan blev jag trött och sov några timmar till. Vaknade igen, duschade, åt tacos, tittade på tv, drack kaffe och fixade till mig inför jobbet:) Och nu sitter jag här. Spännande liv jag lever:)

I morgon ska jag följa med Ankan och handla mat till lördagens fest, kl 15 tror jag att vi skulle åka. Efter det ska jag till Face och få en sminkkurs, julklapp från David:) Ska bli kul att lära sig lite och ännu roligare att välja produkter:)

Nu har jag nog bestämt mig för att börja träna på Stepin, man fick träna 2 veckor gratis innan man köpte kort så jag ska gå dit efter helgen.

På lördag ska David och jag åka och titta på tapeter, vardagsrumsbord, tvbänk, gardiner. Jag har bara ett köpmåste och det är toaborste!!! Vi fick låna en bil av Davids träningskompis, en gamal ford som man var tvungen att shocka igång, ska bli en upplevelse:) David säger alltid att vi är taikon så fort vi ska göra någonting:)

I tisdags var jag och klippte och färgade håret. Synd ingen skillnad men det känns:)

Har bokat biljett hem nu veckan innan påsk. Ska bli skönt att komma hem synd bara att David inte kan följa med. Ska jobba hela påsken så det blir perfekt att åka hem innan:) Äta upp sig lite:)

Nej nu måste jag äta någonting, som vanligt blir det hårdbröd och kaffe. Utbudet är enormt på landtinget:)

Utan internet

det är därför jag inte bloggar längre:)

Flytten har iaf gått jättebra, det var en tung och jobbig dag men det gick iaf bra. Vi har fått ordning skapligt i lägenheten. Ska tapetsera om 2 rum, kanske 3:) I helgen ska vi iaf försöka att låna bil så vi kan åka och titta på tapeter. Det känns superbra med lägenheten iaf. :) Ska lägga ut lite bilder när jag har fått ordning på internet.

Just nu jobbar jag natt, bytte från kväll för att någon var sjuk. Känns lite tungt men det kommer nog att gå bra. Är preppad med kaffe:)
Jobbade en kval förra månaden, helt otroligt vad det lönar sig. Synd  bara att det inte blir så ofta:(

Ser fram emor lördag, då är det fest med RG:) Ska bli så kul!! Planen är mat hemma hos Ankan, massa surr, sprit och förmodligen krogen:) Hoppas på lite sjukvårdssurr, börjar bli less på det nu!

Trorts att jag inte bloggat på länge så känns det som om jag inte har någonting att skriva... Mitt liv är verkligen händelserikt.

Ska nog sälja vårt matsalsbord. Någon som vet någon som vill köpa?:)

Ska jobba nu!

Lyckotårar

I går när jag öppnade min mail såg jag att jag fått mail av Mårtens nya familj. De skrev så här:

Hej! Ja, det går jättebra med Mårten. Han verkar trivas och har gjort sig bekant med grannens kattflickor. Han är ute mycket och är en väldigt social och trevlig katt, det märks att han har haft det bra.

Vi har hästar och när han såg dom blev han rädd och sprang!! Han vänjer sig nog men tyckte att det var några konstiga monster!!

När han kom till oss hade han kliat sig i öronen så han fått sår, jag tror det var skabb. Han fick medicin mot det och nu verkar det bättre. Bra tips med maten, han gillar ju den också! Vad fina saker han hade med sig, det var jättebra. Vi är glada för att Mårten kom till oss, alla gillar honom.

Tårarna bara rann när jag läste mailet. Det var en stor sten som föll från mitt hjärta. Äntligen har han fått ett nytt hem där han kommer att trivas. Givetvis saknar jag honom oändligt mycket men det viktigaste är att han får leva och må bra.

Nu ska jag gå till sjukan!

Vad fort tiden går

en ledig helg är redan över:( Jobbade natten som var, hade en lugn och behaglig natt.
I helgen har jag bara tagit det lugnt.
Fredagen spenderade vi med att träna och ligga i soffan och titta på film. Vi såg 7 miljonärer som var helt ok men jag e glad att jag inte såg den på bio. Sedan tittade vi på halva Let´s dance som jag inte tycker e så roligt i år, kan bero på att jag inte sett det så aktivt.
Lördagen var jag tillsammans med David och Andreas. På kvällen hade David klassfest så då passade jag på att träffa Kicki, Johan, Lina och Jonas. Vi var hemma hos Kicki och Johan och åt kinamat och tittade på melodifestivalen som jag också tycker e trist. Det har liksom blivit för mycket med alla deltävlingar. The Ark var iof ritigt bra men resten var bara skit! Det var iaf jättemysigt att vara med Kicki och Lina en helkväll, är ju inte allt för ofta nu för tiden:(
Söndagen hade vi det jättemysigt, trots Davids bakfylla:) Vi sov ganska länge sedan åt vi frukost och gick till sporthallen och simmade en timma. Vi lyckades givetvis pricka in tiden på sporthallen då det var "hopp och lek". Det var alltså david och jag och miljoner barn. Mindre kul men simma gjorde vi ändå, vi hade även lite spring och simtävling:) Vi kanske passade in ganska bra i hopp och lek:) Efter badet åt vi sallad till lunch. Kändes bra:) Innan jag åkte och jobba såg vi på filmen I sanningens spår som var superbra.

I dag har vi varit på HSB och betalat medlemsavgiften i föreningen och fått nycklar av paret vi köpt lägenheten av. Nu e det alltså bara att sätta igång med packningen så vi kommer iväg på söndag:)
I kväll ska vi tvätta och ta en promenad!

Jag har inte hört något från Mårtens nya familj så jag hoppas hoppas hoppas att det går bra den här gången. Jag saknar honom väldigt mycket:( Men huvudsaken är att han får leva och må bra.

Kramar!

Läs detta

för jag har lite planer för mig och mina vänner:)

Afternoon nu till veckan, jag kan alla dagar utan tisdag, ge förslag:)

Den 24/3 tänkte jag ha en tjejfest/födelsedagsfest. Vore kul att samla mina tjejkompisar och festa, sjunga singstars och surra en massa tjejsnack:)

Den 23/3 får ni gärna komma och fika också:), och då på adressen storgatan 57B.

Trist att det inte blev någon lunch i dag med Biggis, hoppas bara att du mår bättre nu och kunde lira match:)

I kväll blir det melodifestivalen med Lina, Jonas, Kicki och Johan, skönt med en lugn helg:) David ska på klassfest.
I morgon ska vi till simhallen och simma, sedan ska vi börja packa ner saker, snart ska vi flyyyytta:) Jippi!

Nu ska jag träna!!

Helg igen

och det ska bli så skönt att vara ledig.
I går var vi på banken och fixade det sista med lånet, så nu e jag fattig och har ångest:) På måndag ska vi till HSB för att lösa det sista med nycklar och så, men vi får inte lägenheten då utan den får vi nästa söndag:) Jag längtar verkligen.
Har börjat titta lite på tapeter till sovrum...spännande:)
Har jobbar 4 dagar i sträck nu, fattar inte hur jag kan lägga ett  sådant monsterschema...  Det har gått bra iaf, vissa dagar på jobbet känns det verkligen tungt att vara där, vill bara gå hem medans andra dagar e superroliga, skulle nästan kunna vara där gratis:) Men det kanske e så det ska vara???
Nu ska jag gå på spinning om ca ½ timma. Kan inte bestämma mig om jag ska byta från ego till stepin, jag kommer ju få långt till ego nu:) Dessutom e jag lite less på passen där även om jag inte e superflitig.
Solade solarium igår första gånger på typ 2 år, men jag solade bara i 12 min. lyckades ändå bränna bröstet. Kände att jag var tvungen, man ser ju ut som ett lakan!!!

Nästa fredag ska David på arbetsintervju på cardiologen, jag e nog mer nervös än han:) Det var iaf min chef som tipsade henne om David:)

Nä nu ska jag byta om sedan blir det en fredagsfika med Muffen på stan!! å kanske lite shopping:)

Trevlig helg!

Roliga och tråkiga saker

händer...

Jag börjar med de tråkiga eftersom jag har mer roligt att berätta sedan. Mårtens nya familj ringde och berättade att det inte fungerade med hunden. Mårten vaktade i hallen och så fort hunden visade sig fräste han.... Jag ringde upp en annan familj i Njurunda som var intresserade från början och de var fortfarande intresserade. Det visade sig att familjerna bodde grannar så nu har Mårten flyttat till grannfamiljen. Jag vågar inte säga att det är en bra sak än för man vet ju aldrig hur det går.... Jag håller tummarna iaf!!

Roliga sakersom har hänt de sista dagarna är singstars festen hos Maria. Vi började lördagen med att flytta Jonas saker från silje till Nacksta sedan åkte vi hem och tog en behövlig sväng på stan och efter det gjorde jag mig i ordning och gick till Muffen på en fördrink eller några fördrinkar:)
Hos Maria börjades det med att leka, spriten flödade!! Lite bilder från kalaset:
 Muffen på g med sina svenska hits.

 Jag och mina kära roffar.

Söndagen tillbringade David och jag i soffan med bröderna Öhlén. Vi tittade på film, spelade guitarr hero och singstars, igen. Passar alltså även bra som sysselsättning för dagenefter:)
 David rockar!

 Syskonkärlek!

Nu ska jag på spinning sedan ska jag till sjukan och göra ytterligare ett pass. Sedan är det bara två pass kvar denna vecka:) I helgen som kommer ska vi nog bara ta det lugnt. Vi ska till sporthallen och simma lite:)