Hinner inte blogga

i dessa juletider:)

Vi har iaf haft en toppenjul även om jag var illa tvungen att jobba julaftonsdag. Vi firade som vanligt tillsammans med mamma, pappa, Mimmi, Kalle, Robert, Birgitta och Klas. Det var underbart att Thomas kunde vara med oss:) Vi fick jättefina julklappar!

I dag ska vi åka till skåne, där vi bland annat ska fira nyår:) Det ska bli mysigt att åka till skåne igen och framförallt att vara ledig och bara vara med Thomas!

I kväll ska vi på dans i Halmstad till Casanovas, ska tydligen vara en suverän danskväll:) Längtar för nu var det länge sedan, bara min  rygg håller! Fattar inte, jag som nästan aldrig har haft ont någonstan har nu plötsligt fått mycket huvudvärk, ont i axlar och rygg!!! Irriterande!

Gå in på vintertjarn.blogg.se och titta på underverket:)

Gott nytt år alla mina vänner!!

Välkommen till världen Ossian

Ett stort grattis till Lina och jonas som äntligen har blivit föräldrar till Ossian!! Ett litet grattis till mig själv också som blivit gudmor till ossian:) Jag längtar så att jag håller på att dö efter att få träffa dom!!

Nu jobbar jag alla dagar fram till jul och det känns sådär. Vi har iaf pyntat ganska mycket och det är mysigt och kul. I gårkväll gjorde jag julgrupper, vi gjorde ett pepparkakshus eller man kanske ska säga ett pepparkaksland, (bilder kommer), vi har också huggit en gran!

Nu jobbar jag men ska snart hem till kärleken!!

Kramar!

Så sötaDe här är nog det sötaste julpyntet jag äger! Jag köpte dom för ca 20 kr styck av en jobbarkompis dotter, hon har gjorde dem själv och jag tror hon är 9 år!!! Jag tycker att de är underbara!

Nu väntar snart sängen. Har jobbar tre förmiddagar i rad och det sliter på min kropp. I dag efter jobbet åkte jag och Thomas till simhallen och simmade. Skönt men det var kallt som satan, plus att någon snodde min handduk, vilken idiot!
Ringde till Lina Berman i kväll men hon svarade varken på mobilen eller hemtelefonen......man kan ju inte låta bli att undra:)

Godnatt!!

Vill bara var ledig

Jobbet är oftast roligt och inspirerande men det e ju så skönt att vara hemma:) Speciellt nu när det börjar närma sig jul. Vi har pyntat och storstädat, även om vi grisat ner igen nu när vi satt uppe de sista liserna!

Lite julstämmning i Kasimirsborg:
Den här veckan jobbar jag alla dagar men e ledig lör-sön. I morgon ska vi på julbord med jobbet, smarrigt! Jag ska nog försöka att träna innan, jag måste ju ändå slå ihjäl några timmar mellan 15-18!
Julklappar, jag har bara köpt en!! Måste verkligen sätta fart!
I lördags var vi på AT-spex med jobbet, super kul var det! Det var riktigt kul med en fest, men tyvärr var Emelie sjuk så hon kunde inte komma, vi drack för henne också:)

Nu ska jag vila min utarbetade kropp!

kram!

The love of my life