Första inlägget!

Då har man startat en blogg sida då:) Så är det när man e hemma hos mamma och pappa och har lite att göra:) Jaja, jag får nog tid för det när jag kommer upp till Sundsvall också.
Hur som helst så är det väldigt skönt att vara hemma, förutom att man äter så man håller på att spy! Ska bli så skönt att komma hem och äta lite bättre och träna, gud vad jag saknar att träna. I går blev jag desperat och betalade en engångsavgift och gick på svett pärlan(gymmet i Loftahammar), och sprang på löpbandet. Kändes skönt efteråt:) Har faktiskt lite träningsvärk i röven i dag:)

Paniken börjar komma för att börja jobba..... Undrar verkligen opm jag ska klara av rollen som sjuksköterska!! I bland känns det jättestort och ibland känns det om det går som en dans... Får jag dansa mig genom livet är jag nöjd:)

Måste säga att man uppskattar verkligen ledighet, den här helgen tillsammans med mamma, pappa och david har varit jätte viktig för mig. Älskar alla tre hur mycket som helst. Saknar min älskade Linda men jag vet att hon finns hos mig...

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!