En ny värld öppnade sig

ska man behöva semester och miljöombyte för det???
Stressigt på jobbet och en känsla av att man aldrig gör tillräckligt, huvudvärk och brist på motion.... Jag behövde verkligen semster och vi har haft det underbart.... Känner mig mycket piggare och jag har dessutom inte haft ont i huvudet under hela veckan och inte sedan jag kom hem heller..peppar peppar...
Skidåkningen gick över förväntan, enligt mina medresenärer har jag en märklig stil men jag tog mig ner för alla backar (inte de svarta), och de får man ju vara nöjd med. Rädd var jag många gånger men tackvare min tålmådiga vän Lina gick det strålande, jag grinade inte på toppen en enda gång:)
Vädret var strålande, sol och lagom temperatur alla dagar föreutom två. Lite färg fick vi och det är alltid välkommet den här årstiden:)
Sammanfattningsvis hat vi haft en solig, lärorik, mysig, underbar vecka med mycket god mat, träningsvärk, fest och lite bravader som jag låter förbli oskrivet:) Bilder givetvis:
            

Jag har ju fyllt 28 år... det är helt otroligt var fort tiden går, börjar nästan känna av lite åldernoja... Gjorde ingen stor grej av min stigande ålder utan bjöd mamma och pappa på middag. Fick en jättefin ljuslyckta, tulpanvas, leilas kokbok och produkter till håret. Av Thomas fick jag en assistent, tjock tröja och fröer som jag ska stoppa i jorden:)

I dag har jag invigt assistenten, gjorde matbröd som jag hoppas inte blev för torra:) Nu ska jag snart prova Leilas blåbärsmuffins:)
Både i går och i dag har jag gått en långpromenad, mår så mycket bättre när man får vara ute i solen. I går gick jag, Sandra och Emelie efter jobbet, kul med lite tjejsnack:)

Nu väntar bakning, sanering av kök och kanske läsa lite i min bok:)

Tack å hej!!

Struuuul

det e precis vad det har varit de senaste timmarna, mest för min kära vän och reskamrat Muffen! Nu har iaf allt ordnat sig och vi kommer att tillbringa en sällskapsresa i Italien...

Gud vad skönt det har varit med en ledig dag i dag. Har sovit, promenerat, läst, ätit och tittat på J:et och Markus bygge. I morgon e det jobb igen, jag dööör om de blir en lika jobbig kväll som de senaste..... Må gud vara med mig:)

Min huvudvärk e upp och ner. I dag har det varit skapligt men jag misstänker att det bli värre med kaffe... ska försöka att dra ner lite!

Muffen


Nu har Thomas åkt till skåne. Det e verkligen jättetomt utan honom... Fattar inte hur vi stod ut att ha distansförhållande... fast när alternativet var inget förhållande alls var ju valet inte alls svårt...

Älskar honom som jag aldrig tidigare älskat.....


Nu ska jag dricka te och umgås med mor å far!!

Bebishelg

Det har varit supermysigt att ha Kicki, Lina och Ossian här i helgen. Ni får lite bilder från helgen:    
   
    
 

Ossian är verkligen världens snällaste sötnos. Vi vaknade inte en enda gång i helgen av att han skrek. Vi hade förväntat oss en sömnlös helg:)

I morgon åker Thomas till skåne. Han ska renovera lite hos sina föräldrar innan vi åker till Italien, det börjar verkligen närma sig.... Även om jag e lite nervös för skidåkningen ska det bli underbart med en veckas semester från mörkret... Jobbade en av mina värsta kvällar igår... Ska inte klaga över jobbet för jag jobbar ju trots allt kvar men om ingenting händer kommer jag inte att göra det!

Tack Kicki, Lina och Ossian för en supermysig helg! Längtar tills vi ses igen, och det e ju ganska snart:)