I kväll

åker vi till Arlanda och i morgon flyger vi till Mallorca:) Jag längtar så jag håller på att dö. Ska bli så skönt med ledighet i solen:) Vi ahr varit på stan nu och shoppat lite förberedelser. Vi köpte två böcker var, shampo, veet mm. Snacka om att vi e som en pensionärpar:)
I  går var vi och hälsade på Mårten i Silje. Det höll på att sluta i tragedi. När vi kom dit hittade vi inte Mårten och Jonas säger att han inte sett honom på 2 dagar! Jag blev som galen och sprang ut i skogen och letade utan resultat, höll på att börja grina:( När vi satt på trappan och deppade kom han lunkande... Jag blev så lycklig:) Han såg ut att må så bra, bara lite skitig om fötterna:) Tror att han sover på en filt i garaget när han inte kommer in i huset. Kändes iaf väldigt skönt att få krama och pussa på min lilla ängel igen.
 I går var vi på Sigbritts grav och planterade lite blommor. Ingen verkade ha varit där på evigheter, det växte till och med brännässlor på graven. Fattar inte att ingen åker dit... Det är nog bara David och jag som är där över huvudtaget, nu ska vi sköta om graven på allvar eftersom ingen annan verkar göra det. Nu är det iaf fint med höstplantor och en fin blomma, plus tre änglar i porslin.

Nu har jag nästan haft semester i en vecka, helt otroligt, inser verkligen att den här semestern kommer att gå väldigt fort. Ska försöka att njuta mycket:)

Nu har vi ÄNTLIGEN hittat laddaren till våran kamera så nu ska jag bli duktig på att ladda upp bilder:) Här kommer en på älsklingen:)


Semester

Min semester har hittills varit jättebra. Den började i torsdags med vattenskidor hos Pontus, efter många försök lyckades jag tillslut åka några meter. Åkte också ring efter båten, inte lika läskigt som i Bulgarien:) David åkte också ganska mycket men han kämpade mest i kneeboard:) På fredagkväll gick David på sitt sista nattskift innan semester. Jag lånade film av Muffen så jag roade mig hela kvällen.
I går var jag på stan med Kicki och kollade in drakrodden, vi fikade och satt och glassade i solen. Stämningen gjorde att vi blev väldigt sugna på en utgång så vi avslutade dagen med en kväll hemma hos mig och sedan Oscar. Ankan och Marry var också med och partajade. Kicki försvann hem tidigt så Anakn och jag shakade lite ensamma innan vi gick och käkade. Träffade broder Andreas på vägen som följde med och åt, men diskuterade mest. Jag vet ju hur orättvist livet har varit för alla bröderna och det kommer de alltid att leva med. Pratade med Andreas hela natten hemma hos oss, han likaså de andra bröderna behöver verkligen någon. Det hemska är att det inte finns någon, kommer det någonsin att finnas någon??? Jag önskar att de fanns mer för varandra!
Andreas pratade om Mårten också, hur hemskt han hade det i Silje. Hjärtat mitt höll på att gå i tusen bitar, måste åka dit i morgon, ska bara hitta en bil å låna. Kicki skulle försöka att övertala sina föräldrar att ta Mårten, hoppas att det går. Han skulle behöva ett hem där han kan stanna, åtminstonde för min skull:) I morgon ska vi tvätta och packa sedan på tisdag åker vi till Mallis, fantastiskt:)

Nu ska jag kolla på skärgårdsdoktorn, lånade den av Muffen:)

Äntligen

Är det sista passet innan semester:) Det är verkligen min första semester någonsin. I helgen är det drakrodden också, ska träffa Kicki och Ankan var också ledig tror jag. En öl och lite mat i ett tält e ju inte helg fel:)
I dag har jag mått pyton. Har haft ont i mgen, mått illa och känt mig yr hela dagen, det började redan i natt. Vet inte om det har natt jobb å göra?? Har inte kunna äta något i dag iaf. Nu på jobbet har jag ätit en smörgås och druckit lite te. Hoppas natten blir lugn. Har precis börjat läsa en ny bok som heter "En spricka i kristallen", skulle vara skönt att få ligga å läsa lite:)
I morgon blir det vattenskidor, nervöst och spännande:)
Undra om inte Biggis jobbar i natt?? Då kanske man har lite bloggläsning att se fram emot.:)
Min planering e verkligen inte den bästa. Snart åker vi till mallis och jag e pank!! Hur bra e det? Tur man har en tät studentpojkvän:)
Var på stan och fikade och tittade lite i affärer i dag. David shoppade ett par nya badshorts. Ett par Diesel som var jättefina.
Nu ska jag surfa runt lite.

SNART SEMESTER:)

En dam i rondellen!

Nu är det snart bara en natt kvar innan semester:) Jag längtar så att jag håller på å dö!  I halgen har Biggis kräftskiva på Alnön. Jag vet inte om jag ska gå, har lovat Kicki att vi ska hitta på något. Har inte träffat henne sedan gatufesten och innan det var det typ en månad sedan. Hoppas att du förlåter mig Biggig:)
Skulle gå å fika med roffes gäng på torsdag men det måste jag också avboka för Lina frågade om jag vill följa med till Jättendal och åka vattenskidor och det vill jag gärna. Har aldrig åkt vattenskidor och det vore ju superkul å prova:) Jag lär väl inte komma upp:)
Idag har jag sovit skapligt, vaknade första gången kl. 13, sedan låg jag kvar till  ca14. Träffade Ankan en snabbis i dag och uppdaterade oss lite:) Vi satt på Waynes och fikade, plötsligt får jag se en dam som vinglar ut i rondellen och ramlar. Båda Ankan och jag springer fram och försöker hjälpa henne på benen. Benen bär inte riktigt men vi lyckas få in henne från rondellen. Vi ringer ambulans som kommer efter ca 15 min, kändes som väldigt lång tid. Vi lyckades få damen att sitta på en stol, väl där började hon krampa eller något liknande... Fick ner henne liggande på marken. När ambulansen kom insåg vi snart att damen förmodligen hade brutit lårbenshalsen. Ankan och jag konstaterade att vi inte är några hejare på akuta situationer:) Vi agerade inte perfekt men tackvare oss slapp hon bli överkörd i rondellen men hon fick sjukhusvård. Trauman verkar dra sig till Ankan och mig, en annan gång fick vi ingripa när en tjej fick ett epelepsianfall på Kicks.
Nu har jag tittat på Cityakuten och det var ingen mer bra på tv i kväll:( Tur att internet finns:) I morgon ska det bli superväder igen, David och jag ska nog gå till sporthallsbadet och sola lite. Den sista natten innan semestern är det väl tillåtet att vara lite trött:)

 I dag pratade jag och mamma lite om jul. Jag känner mig jättenervös över om jag måste jobba eller inte. Vill verkligen inte sitta här på jul:( Mamma tröstade med att de kommer hit om jag måste jobba och det känns väldigt skönt, även om jag ska strida för ledighet:) Den 29/12 fyller ju mamma 50 år också och det vill jag ju inte missa:)

Ska titta på lite hemsidor om katthem nu, måste hitta ett hem till lilla gåsen:(

Godnatt alla lyckliga själar som får sova:)

sol, Mårten, lägenhet å jobb!

I dag har det varit superfint väder igen...:) Det är så skönt att äntligen få en sommar då värmen håller i sig. Har varit och badat på sporthallsbadet, mycket barnfamiljer men helt ok. Gick en sväng på stan efter det och då träffade jag Muffen så vi tog en fika.

I går hade vi en underbar dag, förutom bakfyllan:) Vi var på tranviken med Ankan och Daniel. Sedan lånade vi Ankans bil och åkte och hälsade på Mårten. Det var så kul att se honom igen:) Han sprang och kurrade i det gröna. Det tråkiga är att Jonas förmodligen kommer att flytta till stan snart och då har vi inget hem till honom:( Är det inte någon som vill ha världens underbaraste katt?? Han är iaf underbar när han får vara ute:) Pratade med Siv i dag, hon sa att man kunde prova p-piller på en hankatt så var det lättare att ha honom inomhus men jag vet inte om jag vill prova det??? Han är verkligen en utekatt, det bara lyser om honom när han får vara ute....

I dag fick vi se att lägenheten ovanför oss e till uthyrning och den är verkligen mycket finare än den vi har. Kakel, kliner, bubbelbadkar,slipade golv och fräscha väggar med en fondvägg och samma hyra som oss... Har pratat med han som bor där nu så vi får se, kanske flyttar vi en trappa upp:) Känns både jobbigt, onödigt och kul... måste verkligen fundera om det är värt det, vill ju egentligen köpa en bostadsrätt. Nu åker vi snart utomland och det ska blis å skönt att komma bort från stan:) Sedan åker vi hem till mamma och pappa, ska också bli helt fantastiskt. saknar dem så mycket nu, har inte träffat pappa på över ett halvår..:( Mamma var ju här i maj men jag saknar henne också.
Nu jobbar jag natt, min första av tre sedan har jag 3 veckor semester, helt otroligt:) Länge sedan som jag kände mig så lycklig:) (förutom den tragiska historien om Mårten).
Natten verkar iaf bli ganska lugn, trots att vi fått tre nya patienter på nolltid. Fattar inte att man alltid ska behöva ha överbeläggningar!!
Nu ska jag se till de kära patienterna!

puss å kram!


Sommar igen

och det är helt fantastiskt, hur lycklig kan man egentligen bli av solen och sommaren???
Har jobbat i dag och precis hemkommen nu, gick en sväng på stan och köpte lite alkohol, ett nytt linne och lite annat roligt:)
I kväll blir det dans i Jättendal. Ska bli kul, hoppas bara att det är bra och lagom med folk:) Man e ju väldigt kräsen när det gäller mycket, rätt folk, rätt temperatur, lagom antal danser, bra musik och gott fika:) Hatar när man inte får dansa något eller när man får dansa hela tiden utan att bjuda upp själv... Man vill ju välja sina offer:)
I morgon ska vi till biggis och grilla sedan fortsätter festen på storgatan:) Ska bli superkul. Planerar att bli ganska full, lite mer än lagom:) Ska bli så roligt att partaja med roffarna igen.
I går bokade jag och David en resa till Mallorca, ett 4 stjärnigt hotell precis vid beachen, känns underbart. Sola, bada, äta/dricka gott och bara mysa med varandra. Det kan vi verkligen behöva efter den här sommaren.

Och så till det tråkiga, saknar fortfarande Mårten otroligt mycket:( Jonas säger iaf att han mår bra. Men det känns så tomt och konstigt att han inte finns här. I bland känns det lite bättre, jag måste tänka på att Mårten får vara ute och det är huvudsaken. Önskar bara att jag kunde krama och pussa lite på honom:( På söndag kanske vi ska åka och hälsa på honom, bara vi hittar en bil som vi kan låna.

I dag dog en av mina patienter, tror jag gjorde ett bra jobb men det e så svårt att veta.... Patienten var inte så gammal och då är det givetvis jobbigare... Känner såå mycket för anhöriga, vet precis vad de går igenom och det är nog det som gör så ont varje gång det händer...  Torkade tårar, kramade och höll händer, vad mer kan man göra?? Känner mig så otillräcklig ibland... Stunden blev iaf väldigt fin...

Nu ska jag laga mat till bossen som snart kommer hem:)

Fan, jag måset verkligen börja träna snart....efter resan kanske??