Tomheten

är oändlig efter Mårten. Går runt i lägenheten och tittar där matskålen skulle ha stått, hyllan i garderoben där han brukade sova, fönstret där han satt och tittade ut.... Saknaden efter honom är så stor. För att inte bryta ihop måste jag tänka på hur lycklig han var i dag när han för första gången fick springa fritt i det gröna gräset, jaga humlor och fjärilar. david och jag satt på gräsmattan och tittade på honom, han kuttrade och sprang fram och tillbaka. Ibland kom han fram och strök sig mot oss, precis som tack. Jag tror att han kommer att få det jättebra i Silje. Jonas har ju en kattunge som heter Pipen som han kan leka med. Mårten såg ut som en jätte brevid honom:)
Vi stannde i Silje hela dagen och grillade med Jonas och Andreas. Kändes skönt att få vara med Mårten en hel dag innan jag lämnade honom. När vi skulle åka hem var han så trött att han bara morrade när jag lyfte upp honom. Pussade och kramade honom så mycket jag bara kunde. Sända all min kärlek och hoppades att han skulle förstå.
När david och jag lämnat tillbaka bilen, tog vi en promenad och pratade givetvis om Mårten. Vi kände att vi tagit rätt beslut men vemodet att lämna honom var stort.

Mårten du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, älskar dig!

Mårten min unge!

Mårten min älskade vän

fattar inte hur jag ska klara mig utan dig. I dag har vi iaf hittat ett nytt hem till honom, han ska få bo hos Jonas i Silje. Det blir en kortsiktig lösning eftersom Jonas vill flytta in till stan men det andra allternativet är vetrinären och det är bara för grymt för att vara sant. Har grinat hur mycket som helst i helgen, han betyder så mycket. Det kommer att bli så tomt att komma hem och ingen som kommer och möter mig, ingen som kommer upp i sängen på morgonen, ingen som ligger och spinner på fötterna när vi äter middag, ingen att älska i alla väder, (Jo, david förståss:)). Tror ingen fattar hur tomt det känns i mitt hjärta. De finns de som säger att det är bara och avliva och skaffa en ny! Det är sjuka människor, människor utan hjärta och känsla! Jag vet att jag har fäst mig lite väl mycket, men man kan ju inte bestäma hur mycket man ska älska någon.....

I natt jobbar jag. Än så länge är det hyffsat lungt, lite små plock bara. David är på inflyttningsfest i kväll, trist att inte jag kunde följa med:( Får ju i och för sig ta del av fyllan i morgon bittit när jag kommer hem till bryggeriet:) Då är jag nog glad att jag jobbade. I går fick vi lön, kan säga att jag mer än gärna jobbar lite kval igen:)
Nu har jag bara 7 pass kvar till semester:) Känns lite segt eftersom 4 av de passen e nätter. Hur som helst ska det bli underbart med semester, betald ledighet:) Hur lyxigt är inte det då? Vi vill så gärna åka på en sista minuten...just nu är resorna så dyra, hoppas att de sjunker snart. Kreta eller Algarve vore inte helt fel. Skulle gärna åka till Cypern men David tycker att de är lite för oroligt där, jag tycker inte heller att det känns kul att åka dit nu, får bli ett annat år!

Har varit på stan och ätit lunch med Ankan i dag, alltid lika trevligt:) Kul att se att livet leker:) Snart ska vi ha Roffefest igen, det ska bli så kul:)

Har tittat lite på bostadsrätter och villor, finns inget an intresse just nu. Slutar väl med att vi köper Silje:) Då skulle Måretn bli glad:) Om någon vet någon som skulle vilja ha en utekatt, hör av er till mig!!! Skulle kännas bättre om han fick ett hem där jag vet att han kan stanna föralltid. Vill inte lägga ut honom på blocket, han är inte något jävla ting!

Jag vill inte ha någon anna katt än Mårten, älskar honom.
Tack David, för att du är så fantastisk. Jag vet att jag e en fjant ibland men utan dig skulle jag vara det jämt:) Älskar dig mest i hela världen.
Pussar och kramar till David och Mårten.

Uppdatering

Nu har jag inte bloggat på ganska länge. Man hinner liksom inte med det på sommaren. Så vad har hänt sen sist....
Den 15 juli firade david och jag tre år och Mårten fyllde tre år:) Det firade vi med att jobba:( Vi tog igen det i lördags då vi gick på Oscar och käkade super god mat, drack cider, öl och goda drinkar:) Älskar David så himla mycket.
Sommaren har ju avtagit lite nu på slutet men i dag har det varit jättefint väder så jag har legat på sporthallsbadet och solat. Har bränt min rumpa:(

Den 21 juli var det fem år sedan som in älskade Linda dog. Känns helt overkligt. Kan inte fatta att hon inte funnits på fem år, känns ibland som om jag träffade henne igår. Kommer ihåg exakt hur hon pratade och skrattade... Tycker så synd om mamma och pappa, de lider så hemskt vissa perioder. 

I går var jag, David, Nicko och hans systrar på Tranviken, supermysigt:) Jag badeade två gånger i det iiiiskalla vattnet. Tur att solen värmde. Anak och Robin kom också en stund.

Jag är så stolt över en av mina kompisar som har tagit ett jättesvårt och jobbigt beslut men helt klart det rätta, tänker på dig vännen, du vet vart jag finns.

Till en jättetråkig sak, Mårten har pissat i den nya soffan! Jag vet inte vad vi ska göra. Det är ju omöjligt att behålla en katt som pissar inne men jag fattar inte hur jag ska kunna vara utan honom. Han betyder ju jättemycket. Han får en chans till... Måste annars hitta ett hem åt honom där han kan vara ute. Klarar inte av att åka till vetrinären med honom:( Försöker övertala David att vi kan flytta ut på landet men han tycker inte att vi ska låta en katt styra vårt liv, han har väl rätt men jag tittar ändå på lantliga lägenheter och lite hus...:)

Pussar och kramar till MÅRTEN, David och mina vänner, speciellt en.

Skit!!

Jag skrev ett långt inlägg alldeles nyss och när jag skulle lägga till en bilf försvann allt jag skrivit, jäääääääääääävlar vad arg  jag blir! Nu ska jag inte skriva på mycket länge!!!

Jag från gatufesten

Jag från gatufesten


Dans, jobb å soffa

Har precis vaknat efter en natt på jobbet, har gått bra å jobba iaf. Har jobbat med en super rolig arbetskamrat:) Nätterna blir inte så långa då. I dag e det inte så fint väder, undra om sommaren kommer tillbaka??
Har börjat fundera lite på vad vart vi ska åka på sista minuten... Tunisien verkar vara fint.. Någon som varit där?? Ska bli så skönt med semester, det e ju ett tag kvar men iaf:) Är bara orolig över att vi inte kommer iväg på någon resa, känner att jag skulle dö om jag bara fick vara hemme eller hos mamma och pappa... Nog för att de e mysigt och avkopplande men man vill ju göra någon...
Det var ingen dans på söndag, jätte tråkigt:( Tror att det var nästa söndag och då e jag ledig, måste komma iväg då. Känner att jag vill bugga till varje pris:) Det var så otroligt kul, tror inte att jag tappat allt för mycket. Självklart sitter inte de extra rörelserna och extra stegen som de ska men det e ju typ tre år sedan jag slutade också.. Det var jättekul att dansa med Thomas igen, konstigt nog så satt mycket gamlat kvar från vår dans...
I går fick vi soffan, de e jättefin och lagom stor:) Känner mig verkligen nöjd. Snart så ska jag bjuda på fest:) Nu ska jag ta en dusch så jag vaknar till, lagom som jag ska på jobbet igen:( Känns så lååååångt till semestern nu:(

Puss å kram jätte banan!

DAAAAANS

Var vi på i går. Det var Zlips som spelade och det var sååå bra. Fattar inte att jag dansar så sällan när det är så kul. Nu måste jag åka mer i fortsättningen. Åh, det var verkligen fantastiskt:) Skriver nog mer i kväll eftersom jag jobbar natt:)

28 000 kr

fattigare är david och jag nu men vi har en extremt fin tv och ett exelent ljudsystem:) Om jag ska vara ärlig så har jag inte bestämt än om jag ska vara delägare:) Tycker kanske att det är lite väl mycket pengar för elektronik prylar.
Nu jobbar jag min sista natt av två, sedan e jag ledig en dag och sen blir det två nätter till. Känns jobbigt med natt men jag tycker ändå att det är värt det eftersom jag blir ledig ganska mycket mer:)
I morgon ska Kicki och jag åka till Kovland på dans, det ska bli superkul:) Har inte varit på dans på evigheter.
Jag hoppas verkligen att det är fint väder i morgon, i så fall ska jag åka till tranan eller någon annanstans och sola. I dag var det ju lite halvdåligt väder... Varmt men inte så mkt sol.

Gud jag har verkligen inte tränat på jättelänge nu, men jag går iof varje dag till och från jobbet, jag brukar inte gå hem när jag jobbat natt men alltid annars. I morse hände något sjukt, jag hade super brott till bussen och i hissen ner från avd. suckade jag och klagade över att jag skulle missa bussen. I hissen stod två taxichafförer och den ena erbjöd sig att köra hem mig gratis vilket jag gladerligen tackade ja till. Hur snäll får man vara egentligen? Trodde på vägen hem att jag skulle bli bortrövad:)
Nu måste jag gå för det e cityakuten snart:)

Gatufesten!

Nu har jag inte skrivit på ett tag så nu e det nog dax att uppdatera lite. I helgen har det varit gatufesten och det har varit jättekul:)
Onsdag: Tog, det ganska lungt var ut med en kanonfull David:) Själv jobbade jag torsdag morgon så jag gick hem tidigt.
Torsdag: Jobbade på dagen, värmen var olidlig. Stressade ner på stan, köpte inflyttningspresent till Muffen, hem och styla för att sedan bege sig till Muffens inflyttningsfest. Tog det inte spreciellt lungt, som vi planerat gick vi ut hårt. Drack goda drinkar, shottade, käkade chips och dansade till pontare. Kan säga att jag inte såg någon artist den kvällen! Dansade lite i danstätlet, fick till och med några danser med David:) Insåg ganska snart att jag inte var kapabel till att danasa, köpte en pizza men Ankan och Robin, åt en slice och gick hem, däckade!
Fredag: Vaknade av att Muffen ringde och väckte mig, hade en extrem huvudvärk. Käkade resterna av pizzan till frukost.  Åkte med Elin till tranan där vi tillbringade dagen. Fantastiskt med sol och bad men man har lite svårt att uppskatta det när spriten tar ut sin rätt. Tur att det fanns KALLT vatten att friska upp sig i:) På eftermiddagen gick jag med tung spritkasse och en något lättare matkasse till Lina, har nog aldrig svettats så mycket. Vi grillade och hade jättemysigt. Gick in på stan för att se John fogerty och The Ark. Fogerty var bra men inte toppen, det var däremot The Ark:) Satan vad bra de är! Efter det gick vi och köpte munkar. Det var ganska skönt med en lugn kväll efter torsdagens fylleslag.
Lördag: Dagen tillbringade vi på tranan, älskar verkligen sommaren. Kände mig lite fräschare den här gången. Kl. 18 mötte jag upp Muffen och Maria för att köpa kinamat på blå kiosken. Där kan jag säga att det var en bastu! Festen började gansla lungt hos Maria. Vi gick en snabbis på lena Ph, som e typ den coolaste kvinnan på jorden! Innan det mötte vi upp kicki som skulle med oss:) Jättekul att hon kom! Denna förfest blev ganska så hård. Spriten flödade om man säger så! Trodde att jag hade med mig lagom men jag blev inte lagom full! Kicki och jag höll till ganska mycket i danstältet, gud vad ul det var att dansa:) Kan säga att vi röjde:) Denna gången gick det lite bättre att dansa. Slutade kvällen med en shoritzo hos nyinflyttade grannar. Det kanske jag kunde ha varit utan.
Idag: Sliiiiten! Åkte på tranan men solen ville inte komma fram. Tog en hamburgertallrik och åkte hem. Hemma somnade jag som en stock.

Nu e jag väldigt glad att gatufesten är över, vill bara ta det lugnt och vara nyttig. Ska börja med att käka lunch och middag och sluta leva på chips och dip!
Tack alla mina vänner för en fantastisk men hård helg!

I morgon

Bär det av till kalven. Jag, Elin, Lina och Krille Krokodil ska tälta där en natt. Lina och jag ska ta bussen till Alnö där Elin hämta upp oss sedan åker  vi:) Först ska vi stanna på ica och handla ätbara ting så vi överlever, inte riktigt vår stil att käka rötter:) Vi skulle nog aldrig sätta oss i en situation utan mat:)
Lyckade iaf få ihop liggunderlag och sovsäck. Det ska bli jättekul och göra något anorlund iaf, tror inte att jag tältat sedan jag gick i högstadiet:) Hoppas att vi får fint väder så vi kan sola lite:)

I dag sov jag bara 4 timmar, konstigt nog var jag inte trött...? Men jag känner av det inatt. Så himla skönt att bara jobba 2 nätter i rad. Ska aldrig lägga 3 igen. På dagen i dag var David och jag och fikade med hans barndomskompis Nicko. Han var verkligen jätte trevlig. Sedan gick vi hem och lagade taco, fyllde godisskålarna och tittade på fotboll:) Var på Ica esplanad och köpte varsin brassestol som vi kan ha och sitta i när vi titta på tv, i väntan på soffan:) Sedan e det ju skönt att ha när man åker och solar.

Nästa vecka är det gatufesten och det ska verkligen bli kul:) Jag jobbar bara två dagar den veckan. Ska festa tors, fre och lördag:) Det bästa är ändå alla mat och öltält, så mysigt på dagarna och bara ta det lugnt med lite vin kanske:) Muffens förslag var att vi skulle korka upp utanför sjukhuset på torsdag em. Vet inte riktigt om det ser så bra ut, alkissyrrorna:) På torsdag har iaf Muffen inflyttningsfest, ska bli roligt:) På fredag och lördag vet jag inte vad som händer, fest såklart men vart. Kanske hos oss, men det känns inte så kul när man inte har någon soffa:( Grillning lär det väl bli:)

I kväll e David ute, hoppas att jag slipper somna brevid ett bryggeri:)
Puss till David och godnatt alla!