Rapport från skåne

Vi har det underbart skönt.... Thomas föräldrar och vänner skämmer bort oss med god mat och barnvakt:) Herman e ju inte den lättaste att passa då han illvrålar ganska mycket men det är guld värt att någon håller honom en stund och vi får duscha, sova, äta eller bara vara med varandra en stund!

Vi har som vanligt inte hunnit träffa alla som vi vill men eftersom vi kommer tillbaka HELA maj får vi ta igen det då. Har haft en heldag med svärmor och Anna på väla. Kul och behövligt med lite shopping. Herman skötte sig exemplariskt hela dagen, en riktig shoppingbebis!

Vädret här är FANTASTISKT!! Sol och barmark nästan överallt! Har precis gått en långpromenad på ASFALT! Ska bli så skönt med vår, känner mig alldeles full av lycka:) och KÄR!

Hermans sömn har varit ganska stabil. Sover bra på nätterna (3 timmar och sen mat). Dagarna varierar, ibland skriks det nästan hela dagen och ibland supersnäll och världens sötaste, det e han när han skriker också:)

I morgon blir det hemfärd för att sedan ta emot Kicki, Lina och Ossian som kommer natten till fredag. Ska bli så kul att de kommer. Känns verkligen att det var lääänge sedan som vi träffades, saknar dom!

Amningen är som tidigare. Har inte slutat men ersättninge gör honom mer nöjd!

Nu ska jag fortsätta att njuta av livet :) (Det e vårkänslorna:))

Kommentarer
Postat av: Elin

HÄRLIGT med vårkänslor!!:) Det kan göra en glad långt in i själen! Ha en härlig Skånevistelse! Kram!

2010-03-03 @ 18:42:24
Postat av: Sandra

Låter helt underbart! Det reder upp sig ska du se :) Kram

Postat av: Sussie

Låter underbart med barmark! Här i Sundsvall är det ju massor!!! med snö kvar - suck.

2010-03-05 @ 13:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback