Hemma hos oss

har livet förändrats!!!

Lilla Herman vänder upp och ner på allt. Tider, känslor, runtiner, det mesta...

Amningen börjar fungera lite bättre men jag måste fortfarande använda amningsnapp vilket är lite pyssligt, känns inte så smidigt heller om man vill vara hemmifrån..
Nattetid gillar Herman att vara vaken, han somnar runt kl. 02, sover då till 05 och har vi tur vill han sova vidare några timmar till... Vi är supertrötta men försöker att vila på dagarna då Herman verkligen vill sova!

Kan ligga och titta på honom i timmar. Kan inte fatta att han vuxit i min mage... Kan inte fatta att han är en del av mig och Thomas, att han är vår...

I går var vi på vårt första äventyr. Det blev vägning på bvc och handling på willys. Herman hade gått upp fint i vikt, vilket känns tryggt och bra.

När han föddes vägde han 4180 gr. och var 54 cm lång.

Vi har haft besök av mamma och pappa, Gun-marie och Leif och Heda gänget. Jag tycker att besöken går bra, självklart e jag trött men man kommer förmodligen inte att bli piggare heller.,..
I dag kommer Hermans faster Anna på besök, hon stannar till fredag, mysigt!

I dag har vi badat för första gången hemma, vilket han tyckte var superskönt.


Pluttig hand...

Kommentarer
Postat av: Sofie Alvarsson

Han är underbar Malin! Kul att få lite uppdatering på hur ni har det. Kram

2010-02-03 @ 18:45:07
Postat av: Karro

Gud så söt han är Herman! Och vilket fint namn han har, ascoolt!

Kram till ER alla tre.

Från Karolin

Postat av: Sandra

Så fin han är! Kan trösta dig med att det blir bättre även om det kan ta lite tid att få ordning på tillvaron. Klokt att vila när han vilar. Lev i babybubblan ett tag om du har lust, det är lätt att man känner sig tvingad att träffa massa folk. Alla vill ju se underverket. Amningen kan va lite tragglig, antar att du har ont eftersom du använder napp eller? Jätteskönt att det finns hjälpmedel :) Ett tips är att börja lite smått att prova utan nappen så du inte blir fast med den, de vänjer sig snabbt de små liven.

Kul att höra hur ni har det :) Kram

2010-02-03 @ 21:52:56
URL: http://sandrabohm.blogg.se/
Postat av: Elin

Vilket litet underverk!!:) Kul att höra hur ni har det, å som ovan sagt, det blir liite bättre när man fått lite mer ordning på dag å natt!:) Sköt om er!! Kram!

2010-02-04 @ 07:12:42
Postat av: Mary

Lite besök kan göra att man blir piggare men kom ihåg att säga nej till besök när du/ni inte orkar...det gjorde inte jag, men det är lätt att vara efterklok. Jättegrattis till er alla!

2010-02-04 @ 09:18:24
URL: http://frokenkrumbukta.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad härligt det låter Malin! Vad fin han är lille Herman! Kramar

2010-02-04 @ 10:04:44
URL: http://sandralej.blogg.se/
Postat av: Nina

Åh vad söt han är Herman! Vet hur det är med amning i början ju, hade amningsnapp dom första 3 veckorna eftersom jag hade sår du vet :( men det går över ;)

2010-02-04 @ 11:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback