4 dagar

kvar att jobba innan jag går på havandeskapspenning. Det har börjat smälta in nu och jag tycker att det känns ganska bra faktiskt. Ska bli skönt att bara vara hemma och fixa. Har ju ett barnrum som ska inredas, 6 köksstolar som ska monteras ihop, en spjälsäng som ska målas, ev. en vagga som ska målas och sedan måste jag ta tag i min extremt orediga garderob, sedan ska det ju julpyntas :)

Helgen har gått superfort som vanligt. I fredags var det hemmagjord pizza och idol. Lördagen var vi hos Fia och Andreas och gjorde julmat och julgodis (till julbordet som vi ska ha den 5/12), och söndagen var det ju farsdag.

Lite bilder från julpysslet i Heda:
   

Jag har ju bakat lite här hemma också. Blev tipsad av J:et av ett recept på saffrasnskorpor, fantastiskt goda:) Sedan blev det chocklad-kokoskakor, snuskigt onyttiga men GODA!
 

I kväll blir det jobb, sista kvällen på myyycket länge! Herregud jag kommer verkligen att sakna mitt jobb och mina arbetskompisar. När bebisen kommer har jag säkert inte tid att sakna dom men innan...

Förra veckan vi och tittade på huset i Jenny, det var en besvikelse. Mycket att göra, fukt i källaren och konstig planlösning och för det vill dom ha 1,8 miljoner.  Vi blir nog lantisar ett tag till!

Gud vad tiden går fort, i dag går vi in i v. 31, sanslöst att vi kommer att ha en bebis om ca 9 veckor... Den lille sparkar riktigt mycket och verkar vara en livlig bebis.
På tisdag börjar föräldrargruppen, det ska bli spännande, framförallt för att se vilka som är med :) Vet ju att Ann-Sofie från jobbet och min gymnasieklass ska vara med, det är kul:)

Nu blir det frulle!!

Kommentarer
Postat av: Elin

De där saffransskorporna tror jag att jag ätit, underbart goda!! Det ska jag nog göra till jul, tack för tipset!:)

2009-11-09 @ 19:55:00
Postat av: Sandra.

Kockos kakorna från jobbet. Måste med sno receptet & provsmaka dem där! Saffrans skorporna är supergoda.

2009-11-09 @ 22:22:45
Postat av: Malin-mamma till Sam

Åh recept på skorporna tack!!:)

Postat av: Malin-mamma till Sam

Åh recept på skorporna tack!!:)

2009-11-11 @ 21:10:50
URL: http://malinsmix.blogg.se/
Postat av: Ida

Kikar in, hittat hit från FL, går också hemma och väntar ut tiden! :)

De där chokladkokoskakorna ser hur goda ut som helst!! Har du nåt recept att dela med dig av?

// Ida

2009-12-10 @ 10:13:00
URL: http://dobelieve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback