Rolig helg

Är precis hemkommen från jobbet nu. Ska upp kl. 05:45 i morgon igen, pust! Hatar att jobba morgon efter ett kvällspass. Helgen har iaf varit toppen. Midsommarafton var lugn och jättemysig. Vi grillade och åt så vi knappt orkade dricka något:) Vädret var helt ok. På lördagen sov vi till kl. 2, helt otroligt. Lördagskvällen spenderade vi iaf hemma hos Kicki och Johan och tittade på Sverige-Tyskland, en hemsk match! Vi tappade iaf inte sugen utan gick vidare på o`learys. Tyvärr följde inte Kicki och Johan med:( Där var det supermycket folk men vi hade väldigt kul:)  Helgen har verkligen bidragit med massa onyttigheter:( Det kändes ganska så bra att börja jobba i dag, blir liksom som en ny start:) Som alla måndagar:)

Nästa helg ska Elin och krille krockodil ta oss till kalven:) Ska bli jättemysigt att tälta. Bara ett problem. Elin om du läser det här: Vad ska vi ta med oss? vad ska vi ÄTA? Muffen och jag är väldigt bekymmrade:)

Snart e det gatufesten och det ska bli såååå kul:)

Kommentarer
Postat av: Elin

Haha, jamen DET løser sig! Ni har væl sovsæckar? Å liggunderlag.. Tælt antar jag att ni inte har så det tar vi med oss till er..:) Mat tar vi nær vi kommer hem, grillar ngt køtt å lagar mat på vanligt vis, vi har ju Trangia køk så det ær hur lugnt som helst!!

2006-06-27 @ 17:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback